Jocuri politice la FC Brașov: uite președintele, nu e președintele! Consilierul Sebastian Bădulescu se contrazice singur în privința lui Marin Mitran

Adi MARICA 03 Jun. 2022, 13:32 Liga 2
Jocuri politice la FC Brașov: uite președintele, nu e președintele! Consilierul Sebastian Bădulescu se contrazice singur în privința lui Marin Mitran

Problemele se țin scai de FC Brașov unde domnește haosul prin birouri. Ultima ispravă a șefilor de la FC Brașov este alegerea președintelui. Ieri era anunțat Marin Mitran, a doua zi numirea directorului sportiv de la FC Buzău a picat.

Uite-l pe Mitran, nu mai e Mitran!

Soluția găsită la Brașov pentru funcția de președinte a fost Marin Mitran, directorul sportiv al FC Buzău.

”Am ajuns la un acord cu Marin Mitran. Sper sa fie o alegere bună pentru fotbalul brașovean”, spunea, joi seara, Sebastian Bădulescu, consilier local PNL al Municipiului Brașov și membru în Adunarea Generală a Asociaților FC Brașov.

Peste noapte, situația s-a schimbat radical, iar numirea lui Mitran are acum șanse minime să se mai producă.

Bădulescu o dă la întors privind numirea noului președinte al FC Brașov!

Mutarea nu ar fi pe placul șefilor de partid ai lui Bădulescu, iar acesta se contrazice singur acum!

”Nu există un acord. Avem discuții cu mai multe persoane privind poziția de președinte. O decizie finală se va lua în cadrul Adunării Generale a Acționarilor de săptămâna viitoare”, a declarat Sebastian Bădulescu la Radio România Brașov.

Marin Mitran nu se supără: ”Viața merge înainte”

Marin Mitran spune că nu este niciun fel de problemă dacă șefii de la FC Brașov au alte planuri și nu-l mai vor.

”Am fost onorat că am fost ofertat. Am avut discuții și atât. Viața merge înainte, nu este niciun fel de problemă”, a spus Mitran, care are varianta de a continua la FC Buzău, unde i s-a propus, mai nou, din informațiile Liga2.ro, funcția de director de marketing, după ce peste el a fost numit Auraș Brașoveanu, ca președinte executiv.

Declarația lui Mitran este cu atât mai interesantă cu cât se bate cap în cap cu ceea ce dorea la FC Brașov primarul Allen Coliban. La scurt timp după ce se reușea cu greu menținerea în Liga 2, după un baraj cu Poli Timișoara, Coliban, șeful instituției care asigură grosul bugetului clubului, anunța că vrea schimbări majore și că e în căutare de ”profesioniști, nu povestitori”. Doritorii erau invitați să trimită CV-uri și scrisori de intenție pe adresa de e-mail a clubului.

Mircea Rednic infirmă varianta FC Brașov

În aceste condiții, tandemul Bădulescu-Coliban caută noi variante. La Brașov se vorbește insistent de Marian Ivan, Gabriel Tamaș și Mircea Rednic.

Varianta cu Mircea Rednic ar fi agreată de primarul Allen Coliban, cu ”Puriul” manager general, dar și investitor!

Zilele trecute, Mircea Rednic infirma varianta Brașov, însă se știe că cel care ultima dată a fost antrenor la Dinamo se poate suci în orice clipă. ”Eu mai am cam două săptămâni de recuperare după operația de la șold. Am ceva discuții cu echipe din Belgia și Arabia Saudită. Am o relație bună cu autoritățile locale din Brașov, dar acum, mai ales că Dinamo a ajuns în Liga a 2-a, nu aș intra în competiție pentru că se știe că am o relație specială cu fanii lui Dinamo”, a spus Rednic pentru Monitorul Expres.

Așadar, haosul continuă la FC Brașov și demonstrează încă o dată că nu întâmplător clubul are o mulțime de litigii la comisiile FRF, datorii către angajați și a pierdut două puncte din cele câștigate pe teren din cauza faptului că nu și-a plătit unul dintre multele procese pierdute.

 

Adi MARICA 03 Jun. 2022, 13:32 Liga 2
Pe aceeași temă