FC Braşov și-a rezolvat problemele! Și-a mai numit un conducător, pe Bogdan Petric, ca manager general: ”Am venit să aducem clubul la un nivel de organizare exemplar”

Adi MARICA 13 Jan. 2023, 15:44 Liga 2
FC Braşov și-a rezolvat problemele! Și-a mai numit un conducător, pe Bogdan Petric, ca manager general: ”Am venit să aducem clubul la un nivel de organizare exemplar”

FC Brașov a anunțat oficial, vineri, 13 ianuarie 2023, numirea lui Bogdan Petric în functia de manager general. Liga2.ro informase încă de miercuri despre această numire impusă la club de primarul Allen Coliban.

”Staff-ul administrativ de la FC Braşov are în componenţă un nou membu. Bogdan Petric a fost numit în funcţia de manager general al clubului.
Bogdan Petric este parte a fenomenului sportiv de mulţi ani. A fost arbitru de fotbal la nivel județean, a crescut lângă sportivi și unii dintre cei mai buni oameni din domeniu. În fotbal, a avut mai multe functii în conducere în cadrul clubului Metalurgistul Cugir.
Din punct de vedere profesional a terminat un curs de tip MBA – General Manager Masterclass Academy. A făcut mai multe cursuri de dezvoltare la nivel managerial și a fost manager al Farmaciei Farmex”, a informat clubul brașovean despre noul ei membru al staffului administrativ.

Petric nu are nicio realizare cu adevărat importantă cu Metalurgistul Cugir.

Bogdan Petric, manager general la FC Brașov: ”Sunt gata să fac sacrificiile necesare și să muncesc zi și noapte”

În vara trecută, pentru postul de manager general părea favorit Marian Ivan, fostul mare atacant al Brașovului. În schimb, autoritățile locale numesc la club un alt personaj care nu are nicio legătură cu fotbalul brașovean și cu istoria originalei FC Brașov.

Organigrama stufoasă a clubului brașovean din Liga 2 arătă astfel: Marin Mitran – președinte, Bogdan Petric – manager general, Vasile Dochița – vicepreședinte, Cristian Mățău – secretar general, Adrian Szabo – director tehnic, Mugurel Buga – manager sportiv, Șerban Moraru – director sportiv, Ilie Luca – organizator de competiții.

”Este o mare bucurie, onoare și responsabilitate să mă alătur proiectului FC Brașov. Am venit 100 la sută dedicat și motivat să dau tot ce ține de mine, astfel încât, alături de echipă, să aducem clubul la un nivel de organizare exemplar, iar rezultatele, pe toate planurile, să fie în concordanță cu greutatea și renumele siglei pe care o purtăm lângă inimă.

Sunt conștient că alături de întreaga echipă avem mult de muncă, însă sunt gata să fac sacrificiile necesare și să muncesc zi și noapte pentru a reuși să ne îndeplinim obiectivele. Îmi doresc un FC Brașov implicat în comunitatea locală, un club care să construiască, să își cinstească istoria și gloriile care au îmbrăcat acest tricou, să fie organizat, transparent și normal, un club care să scrie noi file de istorie în fotbalul românesc.

Voi rămâne la FC Brașov atât timp cât voi simți că pot aduce valoare, că prezența, experiența și profesionalismul meu vor aduce un plus și normal, atât timp cât voi fi dorit de persoanele care mi-au acordat încrederea. Așadar, indiferent că voi sta şase luni, un an sau doi ani, tot ce pot promite e că voi fi dedicat 100 la sută obiectivelor ce trebuiesc îndeplinite. Tot ce am construit a fost pe integritate, respect, competență, empatie, plus cei mai importanți piloni ai vieții: Dumnezeu și Familie, valori pe care am clădit totul”, a spus Bogdan Petric după semnarea contractului cu FC Braşov.

De la pornirea acestui proiect, în vara anului 2021, direct din Liga 2, după cesionarea locului nou-promovatei Corona Brașov, o mulțime de foști jucători și antrenori ai originalei FC Brașov a criticat modul în care este condusă această echipă din Liga 2 de către autoritățile locale, în frunte cu primarul Allen Coliban.

Foto: FC Brașov

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fostul-capitan-de-la-fc-u-craiova-in-tratative-avansate-cu-fc-brasov-dan-alexa-testeaza-un-basarabean-dar-poate-primi-si-un-atacant-din-prima-liga-19257727

https://liga2.prosport.ro/seria-1/reunire-la-tineretului-antrenament-la-sala-pentru-fc-brasov-jucatorii-absenti-si-cerintele-lui-dan-alexa-pentru-conducere-19257672

https://liga2.prosport.ro/seria-1/bogdan-rusu-sub-comanda-lui-dan-alexa-la-fc-brasov-atacantul-plecat-de-la-fcsb-mai-poate-juca-in-acest-sezon-doar-la-o-echipa-anume-din-romania-19257651

https://liga2.prosport.ro/seria-1/primarul-coliban-muta-in-conducerea-fc-brasov-un-farmacist-fost-arbitru-si-oficial-la-metalurgistul-cugir-e-dorit-ca-manager-general-19257608

Adi MARICA 13 Jan. 2023, 15:44 Liga 2
Pe aceeași temă