Soluție de avarie găsită de Petrolul în cazul lui Sory Diarra. Atacantul, trimis să se antreneze cu altă echipă pentru următoarele două săptămâni

Andrei PASCU 01 Feb. 2022, 16:51 Liga 2
Soluție de avarie găsită de Petrolul în cazul lui Sory Diarra. Atacantul, trimis să se antreneze cu altă echipă pentru următoarele două săptămâni

Petrolul a găsit o soluție de avarie după ce Sory Ibrahim Diarra (21 de ani) a rămas la Ploiești și nu a fost luat în cantonamentul din Turcia, pentru că pașaportul îi va expira în curând. Astfel, atacantul african se pregătește în aceste zile cu echipa de Liga 3 CS Blejoi.

Sory Ibrahim Diarra, trimis de Petrolul să se pregătească alături de CS Blejoi

E clar că Sory Ibrahim Diarra nu va fi în formă maximă la reluarea Ligii a 2-a. Nu a început pregătirile în același timp cu colegii săi de la Petrolul, sosind mai târziu din Mali, iar acum nu a putut face deplasarea în Turcia, din cauza motivului amintit. E o veste cât se poate de rea pentru ploieșteni, întrucât Diarra a fost, în mod evident, unul dintre cei mai buni jucători în prima parte a campionatului.

Pentru ca diferența dintre Sory Ibrahim Diarra și restul fotbaliștilor de la Petrolul să nu fie una chiar atât de mare la primul meci oficial din Liga 2, s-a decis ca acesta să se pregătească pentru următoarele două săptămâni, până când liderul Ligii a 2-a se va întoarce din Antalya, alături de CS Blejoi, potrivit Ziarul Prahova.

Mario Bratu și Dragoș Gheorghe reintră în programul normal al Petrolului 

Între timp, în Turcia, Petrolul a început a doua zi de antrenamente. Mario Bratu și Dragoș Gheorghe vor intra de miercuri în programul normal al echipei, după ce au avut ceva probleme, minore, de ordin medical.

Joi, 3 februarie, Petrolul va avea și primul meci amical din Turcia. Va întâlni FK Radnik Surdulica, echipă ce ocupă poziția a 13-a în clasamentul la zi al primului eșalon din Serbia.

Dacă ieri, în prima zi plină a stagiului din Antalya, petroliștii au avut parte de ploaie dimineața și de un soare „cu dinți” după-amiază, astăzi, în schimb, vremea pare să fie până la capăt alături de elevii lui Nicolae Constantin. Cel puțin ședința de pregătire de dimineață s-a desfășurat, la Grand Park Sport Complex, bază aflată la circa 15 minute de mers de locul unde sunt cazați ploieștenii, în condiții ideale, așa încât și implicarea lupilor a fost una la nivel ridicat.

Antrenamentul a avut o primă parte solicitantă din punct de vedere fizic, jucătorii trebuind să parcurgă un traseu gândit de către Bebe Bărbulescu, și a continuat cu o serie de jocuri pe spații reduse, intensitatea fiind la fel de ridicată. Încă nerefăcuți complet, Mario Bratu și Dragoș Gheorghe s-au pregătit, în cea de-a doua jumătate, alături de Laurențiu Marinescu, pe cei trei însoțindu-i și directorul sportiv Claudiu Tudor, cei doi jucători fiind așteptați să reintre, de mâine, în ritmul normal al antrenamentelor.

Lupii vor ieși pe teren și după-amiază, iar mâine vor avea, din nou, două ședințe de pregătire, urmând ca, de joi, să demareze și seria celor patru jocuri de verificare ale acestei perioade. Primul adversar va fi FK Radnik Surdulica, echipă ce ocupă poziția a 13-a în clasamentul la zi al primului eșalon din Serbia”, a anunțat Petrolul într-un comunicat.

Jurnal de cantonament Petrolul, ziua 2 în Antalya:

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures
Video: Petrolul Ploiești

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-a-inceput-cantonamentul-din-antalya-cu-25-de-jucatori-marian-huja-a-ramas-si-el-la-ploiesti-video-cu-prima-zi-petrecuta-de-liderul-ligii-2-in-turcia-19218131

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-nae-constantin-nu-e-ingrijorat-ca-petrolul-nu-marcheaza-in-amicale-antrenorul-vorbeste-despre-accidentatii-din-lot-si-despre-plecarea-in-antalya-19217927

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-petrolul-a-remizat-si-in-al-doilea-amical-cu-unirea-slobozia-sebastian-moroz-plecat-de-la-astra-surpriza-lui-nae-constantin-in-acest-test-in-care-n-a-putut-conta-pe-o-multime-de-jucatori-19217867

 

Andrei PASCU 01 Feb. 2022, 16:51 Liga 2
Pe aceeași temă