Șoimii Pâncota va avea un antrenor sârb de 30 de ani. Echipa lui Massone va legitima și un japonez

Marius ANGHEL 26 Sep. 2016, 15:07 Liga 2
Șoimii Pâncota va avea un antrenor sârb de 30 de ani.** Echipa lui Massone va legitima și un japonez

„Lanterna roșie” a Ligii 2, Șoimii Pâncota, a pierdut, sâmbătă, și cel de-al noulea meci oficial al sezonului, dar are șanse să-l câștige la Comisia de Disciplină și Etică a FRF. Doctorul echipei din Balotești a ajuns, potrivit declarațiilor conducerii formației arădene, la stadion la ora 11:18, cu trei minute după „sfertul academic” regulamentar, iar pâncotanii susțin că sunt „betonați” cu probe în acest sens.

Pe teren a fost 2-0 pentru ilfoveni, tactica fiind făcută și la acest meci de…noul patron al echipei. Angelo Massone a programat două ședințe tehnice cu Taider et. comp., una vineri noaptea, în jurul orei 23:30, iar cea de-a doua sâmbătă dimineața, pe la 9:30, fapt pentru care echipa a intrat pe ușa stadionului din Balotești de abia pe la ora 10:20.

În fine, italianul și-a dat seama că așa nu mai poate continua și a adus un antrenor. Este vorba despre sârbul Nikola Jovanic, de 30 de ani, deținător al Licenței A UEFA. Acesta a ajuns aseară în Arad, iar astăzi ar trebui să conducă primul antrenament dacă „oficialii” clubului îi găsesc și un teren în acest scop.

Și la nivel de lot ar putea exista o noutate. Japonezul Gentaro Murakami s-a îmbarcat în autocarul Pâncotei sâmbătă, după meci, pentru a reveni la Arad, orașul în care a locuit nouă luni de zile, atâta timp cât a îmbrăcat tricoul UTA-ei II. Japonezul de 24 de ani a revenit de două luni în România, încercându-și șansa la mai multe echipe, printre care ASU Poli, Berceni sau Balotești. În principiu, va deveni „șoim”, urmând a fi cel de-al treilea stranier al echipei după algerianul Taidei și senegalezul Sarr.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 26 Sep. 2016, 15:07 Liga 2
Pe aceeași temă