Șoimii Pâncota, fără speranță în Liga 2! „Ar fi urât să vorbesc în necunoștință de cauză, dar, probabil, echipa va fi exclusă”

Marius ANGHEL 18 Oct. 2016, 15:25 Liga 2
Șoimii Pâncota, fără speranță în Liga 2!**

Șoimii Pâncota a pierdut etapa trecută primul meci la „masa verde” din actualul sezon, după ce a anunțat federația că nu poate organiza jocul de pe teren propriu cu CSM Râmnicu Vâlcea din mai multe motive. O a doua astfel de ispravă pentru echipa arădeană înseamnă automat excluderea ei din campionat și anularea tuturor rezultatelor înregistrate până acum, în cele 12 etape desfășurate deja.

În această săptămână, au apărut informații că așa-zișii finanțatori italieni, Angelo Massone și Salvatore Miccari, încearcă, printr-o masură bizară, ca echipa să se prezinte sâmbătă la meciul cu Foresta, jucătorii care încă mai sunt sub contract cu clubul urmând a fi culeși din orașele unde se află în drumul autocarului de la Arad către Suceava.

Președintele din acte al Pâncotei, Pavel Piroș, nu crede că echipa mai are vreo șansă de a continua în Liga 2 și că, cel mai probabil, va fi exclusă pentru dublă neprezentare.

„Nu mai am parteneri, nu știu unde sunt, nu mai dau niciun semn de viață. I-am contactat astăzi și nu au răspuns la telefon. Domnul Micșa și domnul Ilisei mi-au confirmat că domnul Massone ar putea veni mâine sau poimâine pentru a rezolva anumite probleme. Nu știu ce au de gând. Ar fi urât să vorbesc în necunoștință de cauză, dar, probabil, echipa va fi exclusă. Îmi pare rău că nu s-au făcut toate eforturile pentru organizarea meciului de sâmbătă cu Vâlcea… Eu am înțeles de la cei care s-au ocupat că nu au putut organiza acest meci pentru că mulți jucători erau plecați. Jucătorii străini erau plecați prin Franța, prin țările arabe, prin București, pe la Curtea de Argeș. Am înțeles că sunt nemulțumiți mulți și au plecat din țară”, a declarat Pavel Piroș la radio Sport Total FM.

Șoimii Pâncota e „lanterna roșie” a campionatului Ligii 2, în primele 12 etape acumulând doar un punct, atât cât are și ACS Berceni, dar are un golaveraj dezastruos: 1-76.

Marius ANGHEL 18 Oct. 2016, 15:25 Liga 2
Pe aceeași temă