Massone nu se dă bătut. Planul hilar prin care Șoimii ar putea ajunge la Suceava. În acest moment, echipa nu are nicio activitate

Marius ANGHEL 18 Oct. 2016, 12:29 Liga 2
Massone nu se dă bătut.** Planul hilar prin care Șoimii ar putea ajunge la Suceava. În acest moment, echipa nu are nicio activitate

Aflată la prima neprezentare în campionat după ce în weekendul nu a jucat meciul de pe teren propriu, din etapa a 12-a, cu CSM Râmnicu Vâlcea, Șoimii Pâncota nu poate risca o a doua astfel de ispravă dacă vrea să încheie pe teren sezonul. Gruparea arădeană încă prezidată în acte de Pavel Piroș ar urma să fie exclusă din Liga 2 dacă se va afla din nou în imposibilitarea de a organiza un meci sau de a se deplasa la un joc în deplasare.

Rămasă fără jucători și antrenor la câteva zile de la meciul de la Târgoviște, din urmă cu mai bine de o săptămână, Șoimii trebuie să se reorganizeze în scurt timp pentru a pleca spre Suceava, acolo unde are joc sâmbătă. Potrivit Sport Arad, așa-zișii finanțatori italieni, Angelo Massone și Salvatore Miccari, insistă ca echipa să joace în deplasarea din Moldova. Totuși, aceștia nu se grăbesc să reunească jucătorii împărțiți în patru zări, deoarece la Arad nu îi așteaptă nimeni, teren de antrenament nu au și nici antrenor care să îi conducă.

Planul lui Massone și Miccari ca echipa să se deplaseze la meciul cu Foresta este, potrivit Sport Arad, ca vineri să închirieze un autocar, iar în drumul acestuia către Suceava să treacă prin orașele de reședință (sau staționare cum este cazul „stranierilor” Randy și Murakami, care au rămas la Pitești) ale jucătorilor legitimați la Șoimii și să-i „acosteze”.

Până la finalul săptămânii mai sunt câteva zile, astfel că viitorul clubului Șoimii Pâncota se poate schimba oricând.

Marius ANGHEL 18 Oct. 2016, 12:29 Liga 2
Pe aceeași temă