OFICIAL | Meciul Șoimii Pâncota – CSM Râmnicu Vâlcea nu se joacă! Massone e pe cale să distrugă un nou club din România

Marius ANGHEL 13 Oct. 2016, 18:22 Liga 2

Șoimii Pâncota se apropie cu pași repezi de desființare, după doar 11 etape în care a fost ciuca bătăilor în Liga 2, are un golaveraj 1-73 și un singur punct acumulat. Gruparea arădeană preluată de italienii Angelo Massone și Salvatore Miccari nu va fi programată sâmbătă, în meciul de pe teren propriu cu CSM Râmnicu Vâlcea, iar la a doua abatere va fi exclusă din campionat.

Cum mutarea la Curtea de Argeș a picat, jucătorii s-au împrăștierea în stânga și în dreapta sătui de păcăleli și lipsă de condiții, partea română din conducerea executivă a clubului a anunțat Federația Română de Fotbal că nu poate organiza jocul din etapa a 12-a.

„Pur și simplu suntem în imposibilitatea de a organiza jocul oficial de sâmbătă, de la Șiria. Ce se va întâmpla mai departe nu mă întrebați, fiindcă nu știu”, a mărturisit, pentru Sport Arad, Dorin Micșa, directorul sportiv al divizionarei secunde arădene.

Astfel, CSM Râmnicu Vâlcea nu va face deplasarea la Șiria pentru meciul de sâmbătă și va câștiga la „masa verde”.

Mai mult, potrivit Sport Arad, finanțatorii italieni Angelo Massone și Salvatore Miccari așteaptă să vadă dacă mâine Șoimii Pâncota nu va fi deja exclusă din campionat din cauza problemelor de la juniori, acolo unde arădenii caută tot felul de motive pentru a explica de ce „republicanii” nu s-au prezentat la mai multe jocuri.

Șoimii Pâncota ar putea fi al doilea club din tot atâtea pe care Angelo Massone le-a preluat în România și le-a dus la desființare, primul fiind Ceahlăul.


Site-ul CCA confirmă neprogramarea meciului dintre Șoimii și CSM Râmnicu Vâlcea

În lipsa meciului oficial din campionat, CSM Râmnicu Vâlcea și-a programat pentru sâmbătă, de la ora 11:00, pe teren propriu, un amical cu Cozia Călimănești, echipa din Liga a IV-a Vâlcea unde joacă Adrian Dulcea, antrenorul secund al lui Ionel Gane.

Marius ANGHEL 13 Oct. 2016, 18:22 Liga 2
Pe aceeași temă