Șelimbăr, la al doilea eșec consecutiv în Liga 2. Eugen Beza, după meciul cu Ripensia: ”A fost un joc ciudat.” Nici Vișa nu pune înfrângerea pe seama ghinionului

Ovidiu BOICA 14 Aug. 2021, 18:44 Liga 2

CS Comunal Șelimbăr a pierdut, sâmbătă la prânz, cu 0-2 meciul disputat pe teren propriu, la Avrig, cu Ripensia, la o săptămână după ce cedase cu același rezultat la Slobozia. Astfel, formația pregătită de Eugen Beza rămâne cu cele trei puncte luate în prima etapă, din jocul cu Dacia Unirea Brăila (scor 3-1), și e pe pasiv acum la ”adevăr”.

Sibienii au ratat un penalty, ar mai fi trebuit să primească unul, dar n-a fost de acord ”centralul” Bogdan Dumitrache, și au încasat al doilea gol deși erau în superioritate numerică din minutul 64, când a fost eliminat Sturzu. Ripensia a înscris prin Denis Golda, în minutele 38, respectiv 74.

Eugen Beza, după eșecul cu Ripensia: ”A fost un joc ciudat, dar nu putem pune înfrângerea pe seama ghinionului”

Șelimbăr a pierdut la Avrig în fața Ripensiei, o echipă cu un lot mai experimentat și ai cărei jucători au știut cum să gestioneze situația din teren chiar și când au fost în inferioritate numerică, în ultimele 20 de minute.

Antrenorul echipei sibiene, Eugen Beza, consideră că meciul cu Ripensia a fost unul ”ciudat, cu greșeli personale de ambele părți”. Acesta nu crede că înfrângerea trebuie pusă pe seama ghinionului și spune că jucătorii săi vor trebui să fie mai concentrați atât în faza de apărare, cât și în atac.

”A fost un joc ciudat, cu greșeli de ambele echipe, greșeli personale. Din păcate pentru noi, timișorenii le-au fructificat pe-ale noastre, în timp ce noi nu le-am fructificat pe-ale lor. Am avut și penalty, am avut foarte multe ocazii, nu am reușit să înscriem și cred că acolo s-a făcut diferența. Eu zic să nu punem această înfrângere pe seama ghinionului. Cred că va trebui să fim mult mai concentrați, mult mai responsabili pe faza defensivă, dar și pe atac, pentru că jucătorii din benzi au adus foarte multe centrări astăzi, în fața porții, dar, din păcate, nu am profitat de multele momente bune pe care le-am avut”, a declarat Beza.

  • CS Comunal Șelimbăr în meciul cu Ripensia: Vâtcă – Câmpean (Al. Neacșa 46′, Biatoumoussoka 74′), Vișa, R. Crișan, D. Tătar – Al. Curtean (cpt.), Rob. Boboc, Ciocâlteu, Antone (Al. Luca 74′) – Cîrstean, Andr. Roșu. Rezerve neutilizate: R. Gal – Vecerdea, Giura, Tineiu, Groza, Natea.

Bogdan Vișa: ”Am făcut multe greșeli personale”

Fundașul Bogdan Vișa a declarat, la finalul meciului cu Ripensia, că nu se aștepta la un asemenea rezultat, dar că înfrângerea se datorează greșelilor personale. Nici el nu crede că eșecul poate fi pus pe seama ghinionului.

”Nu ne-am așteptat înaintea meciului să pierdem. Eram foarte încrezători că vom face un meci bun. Nu cred că am făcut un meci rău, numai că multele greșeli personale pe care le-am făcut au dus ca scorul să fie în favoarea lor. Într-adevăr, suntem dezamăgiți, ne-am dorit mult, am încercat să atacăm, am încercat să avem posesie, am avut foarte multe situații de gol dar am pierdut acest meci. Ghinionul și norocul, în mare parte, ni le facem fiecare. Atâta timp cât crezi în ceva și tot ce faci, faci sută la sută, odată fotbalul, sau orice în viață, te răsplătește. Astăzi, într-adevăr, am avut situații, s-a ratat, dar nu știu dacă neapărat putem pune această înfrângere pe lipsa norocului sau pe ghinion”, a spus Vișa.

CS Comunal Șelimbăr, cu 3 puncte acumulate în primele trei etape din Liga 2 și golaveraj 3-5, ocupă locul 10 în clasament. Etapa viitoare joacă în deplasare la o altă nou-promovată în eșalonul secund, Unirea Dej, la 21 august, de la ora 11:00.

Foto: CS Comunal Șelimbăr

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cosmin-petruescu-ca-un-parinte-mandru-de-odrasla-sa-dupa-primul-succes-al-ripensiei-in-acest-sezon-cu-selimbar-o-victorie-clara-din-punctul-meu-de-vedere-19196063

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ostirea-mai-saraca-a-castigat-batalia-de-la-avrig-cu-selimbarul-ripensia-obtine-primul-succes-din-acest-sezon-in-deplasare-cu-dubla-lui-golda-19195966

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-3-de-la-ora-1100-se-joaca-la-brasov-dej-chiajna-si-avrig-steaua-dacia-unirea-incepe-de-la-ora-1130-19195905

Ovidiu BOICA 14 Aug. 2021, 18:44 Liga 2
Pe aceeași temă