CSC Șelimbăr a anunțat componența staffului tehnic condus de Schumacher. Vișa va avea un alt rol la echipă, iar Fadi Haddad e multifuncțional

Marius ANGHEL 29 Jun. 2024, 17:11 Liga 2
CSC Șelimbăr a anunțat componența staffului tehnic condus de Schumacher. Vișa va avea un alt rol la echipă, iar Fadi Haddad e multifuncțional

La o zi distanță după ce și-a anunțat noul antrenor principal, pe Constantin Schumacher, fost în sezonul recent încheiat la CS Mioveni, CSC Șelimbăr a comunicat oficial și stafful tehnic pe care se va baza în noua ediție a Ligii 2, 2024-2025.

Așa cum Liga2.ro scria de zilele trecute, noutatea din stafful lui Schumacher este Fadi Haddad.

Fadi Haddad și Bogdan Vișa, ”secunzii” lui Schumacher la CSC Șelimbăr

Doar două nume noi cuprinde noul staff tehnic cu care va aborda CSC Șelimbăr viitoarea ediție a Ligii 2.

În afară de Constantin Schumacher, care este noul antrenor principal al echipei, la sibieni a ajuns și iordanianul Fadi Haddad, care va fi un fel de om bun la toate, antrenor secund, preparator fizic și metodist, după cum anunță clubul!

În rest, antrenor cu portarii rămâne George Păun, iar fostul fotbalist Bogdan Vișa trece din poziția de team manager, așa cum a fost în sezonul trecut, în cea de antrenor secund.

Poziția de team-manager i-a fost dată de câteva zile lui Ioan Luca, revenit la club după opt luni.

”Astfel, stafful tehnic al echipei noastre este complet: ( de la stânga la dreapta )
George Păun – Antrenor cu portarii
Constantin Schumacher – Antrenor Principal
Fadi Haddad – Antrenor secund/ preparator fizic/ metodist
Bogdan Vișa – Antrenor secund
Noi suntem Șelimbăr !”, sună anunțul clubului din Șelimbăr.

Fadi Haddad a fost ultima dată tot la o echipă din Argeș, dar la Campionii FC Argeș

Cum Schumacher a avut parte de prezentare ieri, celălalt nume nou din stafful tehnic, Fadi Haddad a avut parte de o scurtă prezentare astăzi din partea clubului.

”Welcome, Fadi Haddad !
Fadi ocupă funcția de antrenor secund al echipei noastre și completează stafful tehnic al călăreților roșii.
Iordanianul în vârstă de 41 de ani are o experiență vastă, atât în România, cât și în străinătate. A lucrat la Academia Spaniolă din Dubai, cu Michel Salgado, și la proiectul celor de la Arsenal Londra din Dubai.
În România a fost antrenor secund al Universității Craiova, Universității Cluj și FC Argeș. Este implicat și în dezvoltarea tinerilor jucători, în trecut a fost antrenor al Academiei CS Dinamo, iar acum manager al BDI Football Academy.
Bine ai venit, în familia călăreților, Fadi !”, sună anunțul celor de la CSC Șelimbăr.

Ultima experiență a avut-o la Campionii FC Argeș, ca antrenor secund în stafful lui Eugen Neagoe, cel cu care a mai colaborat și la ”U” Cluj și U Craiova. A mai lucrat în Emiratele Arabe Unite cu Marius Șumudică și Ion Marin, precum și în Iordania, cu Florin Motroc.

Haddad, supervizat de Schumacher, a fost cel care a condus antrenamentele Șelimbărului de luni, 24 iunie, când a avut loc reunirea echipei.

Foto: CSC Șelimbăr

Marius ANGHEL 29 Jun. 2024, 17:11 Liga 2
Pe aceeași temă