Sebastian Novovic, președintele Druckeria, are noi atribuții oficiale la ASU Politehnica. Clubul speră în continuare la un viitor sezon cu două serii

Anda DELIU 03 Jun. 2020, 16:20 Liga 2
Sebastian Novovic, președintele Druckeria, are noi atribuții oficiale la ASU Politehnica. Clubul speră în continuare la un viitor sezon cu două serii

ASU Politehnica a adus în iarnă un nou director de imagine, Sergiu Bumbu, care nu a stat prea mult pe la Timișoara. Pe timpuri de pandemie, atribuțiile au fost preluate de președintele Druckeriei, Sebastian Novovic (32 de ani), care și înainte muncea pentru marketingul clubului. Acesta recunoaște că echipa e afectată în contextul global, și spun că ar fi foarte bine ca sezonul viitor de Liga 2 să fie organizat în două serii.

Sergiu Bumbu a plecat de la Timișoara ca director sportiv la Dacia Unirea Brăila. Atribuțiile de director de imagine la ASU Politehnica le-a preluat președintele Asociației Suporterilor Timișoreni Druckeria, Sebastian Novovic.

”Am preluat aceste atribuții, dar nu se schimbă, practic, foarte mult. Eu munceam pentru club pe zona aceasta și înainte. Doar că acum voi putea vorbi mai mult oficial în numele Politehnicii, nu doar din postura de președinte ale Druckeriei”, a declarat Novovic pentru Liga2.ro.

În toamnă cel mai probabil, vor fi noi alegeri la asociația Druckeria. „Da, trebuie să organizăm alegeri anul acesta. Vor fi cel mai probabil în toamnă, când se reia și noul sezon. Atunci vom face și Adunarea Generală anuală a asociațiilor”, a explicat Novovic, care are două licențe, în Jurnalism și Publicitate, și a fost unul dintre principalii artizani ai actualului proiect polist.

Octavian Benga continuă. Deocamdată nu sunt multe plecări de la Poli

Despre partea sportivă a clubului Politehnica, cel poreclit Mihalcea spune că, deocamdată, nimeni nu a reziliat. ”Da, Tavi (n.r. – antrenorul principal Octavian Benga) va continua. Deocamdată nu am semnat nicio reziliere. Săulescu a cerut să plece. Vor mai fi plecări, urmează să vedem cine”, a spus liderul Druckeria despre acest aspect.

Radu Motreanu și Dragoș Săulescu sunt ca și plecați. Tot pe picior de plecare e și Alexandru Cherecheș.

Alb-violeții, afectați de criză

Novovic recunoaște că clubul alb-violet are bugetul serios afectat de pandemie și restricțiile impuse. ”Sigur că bugetul nu va mai fi același. Nu am mai vândut nici bilete, au scăzut încasările. Vor dispărea unii sponsori. Dar, pe de altă parte, ne concentrăm pe vânzările de materiale promoționale, care au crescut foarte mult în ultime vreme. Vom căuta resurse alternative. Totul depinde de condițiile în care se va relua campionatul, dacă vor fi sau nu spectatori”, a mai spus Novovic pentru Liga2.ro.

ASU Politehnica vrea două serii în Liga 2

Politehnica e printre cluburile care a pledat pentru o Liga 2 în două serii în sezonul 2020-2021. ”Considerăm că ar fi bine să fie două serii, pentru că toată lumea va fi afectată, inclusiv cluburile susținute din bani publici vor avea probabil reduceri de buget. E cea mai bună soluție”, a mai spus Sebastian Novovic.

”E o nouă provocare pentru mine și sper ca din noua poziție să fac cinste Politehnicii. Prin tot ce am realizat împreună în acești ani am ridicat ștacheta foarte sus, iar acum e de datoria noastră, a tuturor, să o menținem acolo, ba chiar să o ridicăm o treaptă. Sper să fim capabili ca în această perioadă dificilă pe care clubul o traversează să rămânem la fel de conectați cu suporteri, de dedicați lor, să le ascultăm propunerile și să le punem în practică. Avem foarte mult de muncă, însă posibilitățile sunt nelimitate. Hai Poli!”
Sebastian Novovic, director de imagine ASU Politehnica Timișoara, pentru sspolitehnica.ro

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sezon-negru-pentru-radu-motreanu-fara-niciun-minut-jucat-culisele-teribile-de-la-acs-poli-de-ce-nu-a-ramas-la-astra-si-ce-si-doreste-dupa-despartirea-de-asu-politehnica-inca-am-sperante-m-19134386

https://liga2.prosport.ro/seria-1/inca-o-plecare-de-la-asu-politehnica-dragos-saulescu-nu-se-asteptau-pentru-ei-a-fost-decizie-soc-19134516

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-chereches-a-depasit-cumplita-accidentare-din-urma-cu-trei-luni-din-meciul-cu-rapid-imi-aduc-aminte-cu-groaza-de-ea-mi-s-a-taiat-filmul-complet-planurile-de-viitor-ale-f-19133831

Anda DELIU 03 Jun. 2020, 16:20 Liga 2
Pe aceeași temă