Încă o plecare de la ASU Politehnica. Dragoș Săulescu: ”Nu se așteptau. Pentru ei a fost decizie-șoc”

Anda DELIU 02 Jun. 2020, 21:36 Liga 2
Încă o plecare de la ASU Politehnica. Dragoș Săulescu: ”Nu se așteptau. Pentru ei a fost decizie-șoc”

”Înghețarea” sezonului de Liga 2 de la locul 7 în jos din cauza pandemiei de COVID-19 face ca și mutările de trupe să înceapă să fie tot mai intense. De la ASU Politehnica se înregistrează deja unele plecări. După ce Radu Motreanu a spus că nu mai continuă în alb-violet, marți, și Dragoș Săulescu și-a reziliat contractul cu gruparea timișoreană, care mai era valabil încă un sezon.

Jucătorul de 28 de ani a semnat în iarnă pe un sezon și jumătate cu Politehnica, după ce pleca de la CSM Reșița. ”Astăzi am reziliat cu cei de la Poli. Eu am dorit să trag undeva lângă casă, pentru că aici eram cam departe. Ei nu se așteptau, au încercat să mă convingă să nu plec, dar până la urmă m-au înțeles. Am vorbit cu antrenorul și conducerea. Pentru ei a fost o decizie-șoc, să zic așa”, a declarat, pentru Liga2.ro, Dragoș Săulescu, fotbalist originar din Târgu Jiu.

Amintirile din meciul cu Rapid, speciale

În iarnă, Săulescu a venit la Politehnica după ce s-a despărțit de CSM Reșița, club care a făcut schimbări majore în loc pentru a se salva de la retrogradare sub comanda lui Dorinel Munteanu. Cu pandemia de coronavirus, a prins doar două meciuri la echipa din Timișoara, cu Rapid (0-0 pe Dan Păltinișanu) și Concordia Chiajna (1-2 la Chiajna). Ulterior, din 12 martie, coronavirusul a spus ”stop joc” pentru fotbal.

”Îmi pare rău că nu am putut să marchez, pentru suporteri. Rămân cu amintiri frumoase, atmosfera de la meciul cu Rapid”, spune Săulescu despre scurta perioadă petrecută la ASU Poli.

Încă nu are nicio ofertă

Mijlocașul dreapta a bifat în cariera sa echipe precum FC Caransebeș, Măgura Cisnădie, Național Sebiș, dar și CSM Reșița, pentru care a jucat în tur în 20 de partide și a înscris cinci goluri. Deocamdată, nu are oferte concrete.

„Încă nu am nicio ofertă. Aș vrea să joc în Liga 2 sau undeva în Liga 3, dar la o echipă cu obiectiv”, a mai spus jucătorul care și-a stabilit nunta la data de 31 iulie 2021.

Din informațiile noastre, plecările lui Motreanu și Săulescu nu sunt singurele de la ASU Poli. Alexandru Cherecheș ar urma să plece și el, iar cea o posibilă destinație e Concordia Chiajna.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sezon-negru-pentru-radu-motreanu-fara-niciun-minut-jucat-culisele-teribile-de-la-acs-poli-de-ce-nu-a-ramas-la-astra-si-ce-si-doreste-dupa-despartirea-de-asu-politehnica-inca-am-sperante-m-19134386

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-chereches-a-depasit-cumplita-accidentare-din-urma-cu-trei-luni-din-meciul-cu-rapid-imi-aduc-aminte-cu-groaza-de-ea-mi-s-a-taiat-filmul-complet-planurile-de-viitor-ale-f-19133831

Anda DELIU 02 Jun. 2020, 21:36 Liga 2
Pe aceeași temă