SCM Pitești i-a găsit înlocuitor lui Nicolae Dică. Argeșenii au bătut palma cu antrenorul unei rivale din noul sezon al Ligii 2

Marius ANGHEL 08 Jun. 2017, 18:30 Liga 2

SCM Pitești, nou-promovată în Liga 2 din Seria a 3-a a Ligii 2, și-a găsit antrenor după ce Nicolae Dică și-a reziliat contractul cu echipa pentru a merge la FCSB. Noul șef al băncii tehnice a echipei din Pitești este Iordan Eftimie (55 de ani), antrenorul principal al CS Mioveni.

SCM Pitești a ajuns la un acord în cursul zilei de joi cu Iordan Eftimie pentru postul de antrenor principal al echipei din Trivale. Acesta a semnat o înțelegere valabilă pentru sezonul competițional 2017-2018, contractul urmând să intre în vigoare după data de 1 iulie, când îi expiră actul care îl ține la CS Mioveni, acolo unde a fost fie secund, fie principal. Eftimie îi ia locul lui Nicolae Dică, antrenor care acum o săptămână și jumătate a semnat cu FCSB, vicecampioana Ligii 1.

Obiectivul asumat de noul tehnician al echipei alb-violete este clasarea pe locurile 1-7 la finalul sezonului următor al Ligii 2. Iordan Eftimie are 55 de ani și în cariera de jucător a evoluat la FC Argeș, FC Olt, precum și la o formație din Turcia. Ca antrenor, a mai pregătit pe FC Argeș, CS Mioveni, Oltul Slatina, FC Caracal și Aro Câmpulung.

Noul tehnician al echipei de fotbal a Piteștiului își va definitiva în scurt timp stafful tehnic cu care va colabora.

„Mă bucur că am semnat cu SCM Pitești. Este un proiect serios care m-a atras încă de la început. Îmi doresc să fac o treabă cât mai bună și vom încerca să ne batem la promovare. Mi-aș dori ca echipa să intre în noua ediție de campionat cu denumirea de FC Argeș. Fotbalul argeșean trebuie să revină acolo unde îi este locul și voi face toate eforturile pentru a readuce Piteștiul în Liga 1. Îmi doresc ca în noul sezon competițional piteștenii să fie alături de echipă și să vină în număr cât mai mare la stadion pentru a ne susține”, a spus Eftimie, care era antrenorul principal al CS Mioveni, sub directorul tehnic Florin Marin.

Acesta are de dus mai departe o misiune grea lăsată de Nicolae Dică. În Liga 3, SCM Pitești a fost invincibilă, a obținut cele mai multe victorii din tot campionatul, a avut cel mai bun atac și cea mai bună apărare. Liga a 2-a însă este superioară Ligii 3, astfel că echipei argeșene îi va fi greu să se mențină invincibilă.

Articol scris de Marius DUINEA (Curierul zilei)

Marius ANGHEL 08 Jun. 2017, 18:30 Liga 2
Pe aceeași temă