SCM Gloria Buzău pregătește terenul pentru sezonul următor. Ilie Stan, după remiza cu CSM Reșița: ”Se va lua o decizie în privința clubului. Dacă vom aduce trei-patru jucători, ne putem bate la promovare”

Răzvan STÎNGĂ 30 Apr. 2021, 19:42 Liga 2
SCM Gloria Buzău pregătește terenul pentru sezonul următor. Ilie Stan, după remiza cu CSM Reșița: ”Se va lua o decizie în privința clubului. Dacă vom aduce trei-patru jucători, ne putem bate la promovare”

SCM Gloria Buzău și-a îndeplinit obiectivul pentru acest sezon, rămânerea în Liga 2. În etapa a 6-a a play-out-ului, echipa pregătită de Ilie Stan a remizat, 1-1 cu CSM Reșița, iar antrenorul a vorbit, la final, despre concluziile unei stagiuni în care nu a avut nici de această dată drept sportiv de promovare, dată fiind organizarea clubului.

Ilie Stan: ”Dacă vom păstra organizarea de la mijlocul terenului, oricărei echipe din Liga 2 îi va fi greu să ne bată”

Stan a apreciat evoluția echipei sale, precizând că fotbaliștii au fost foarte organizați și are un punct de la care să plece sezonul următor, când se dorește cedarea acțiunilor majoritare ale clubului către o parte privată și lupta pentru promovare. Atitudinea de la partida cu CSM Reșița a fost aspectul scos în față de Ilie Stan.

Obiectivul nostru din acest play-out a fost salvarea de la retrogradare. Vreau să-mi felicit echipa pentru acest rezultat și acum urmează ultima etapă, unde vrem să lăsăm o impresie frumoasă. Sper că vom bate Chiajna. Din sezonul viitor vom vedea ce va fi. La acest meci nu am avut presiune, dar când joci împotriva unei echipe care își joacă ultima șansă nu reușești tot timpul să faci ceea ce ai pregătit.

Le-am spus jucătorilor că dacă vom păstra organizarea de la mijlocul terenului, oricărei echipe din Liga 2 îi va fi greu să ne bată. Și la acest joc am dominat și vreau să-mi felicit jucătorii, chiar dacă unii nu au avut o atitudine așa cum poate mi-aș fi dorit”, a declarat Ilie Stan, citat de Caraș Online.

Ilie Stan: ”Săptămâna viitoare se va lua o decizie în privința clubului și eu spun că dacă vom aduce trei-patru jucători cred că ne putem bate la promovare”

Ca și în trecut, Ilie Stan are încredere că SCM Gloria Buzău va rezolva aspectele care țin promovare, iar în vară să mai vină trei-patru fotbaliști care să crească valoarea lotului, iar clubul să fie printre favoritele pentru primele locuri.

Obiectivul a fost rămânerea în Liga 2, vrem să facem performanță, iar de la anul să ne putem lupta la promovare. Săptămâna viitoare se va lua o decizie în privința clubului și eu spun că dacă vom aduce trei-patru jucători cred că ne putem bate la promovare din sezonul viitor”, a mai precizat Ilie Stan.

SCM Gloria Buzău va termina pe 3 Grupa B a play-out-ului 

În urma egalului cu CSM Reșița, buzoienii au ajuns la 35 de puncte, fiind în acest moment pe locul 3 în Grupa B a play-out-ului. Sunt depășiți doar de Viitorul Pandurii, 41 de puncte, și Petrolul, 39 de puncte.

Cert este că SCM Gloria Buzău și-a sigurat locul 3 în acest final de campionat, în contextul în care mai e o singură etapă. Nu mai poate fi depășită de Concordia Chiajna, locul 4, care are în acest moment 31 de puncte.

SCM Gloria Buzău și Concordia Chiajna se vor întâlni în ultimul meci al sezonului, în etapa cu numărul 7.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-falub-se-astepta-ca-scm-gloria-buzau-sa-vina-ca-in-vacanta-la-resita-nu-stiu-pentru-cine-a-tras-am-intalnit-un-adversar-foarte-motivat-la-fel-ca-la-targu-jiu-19182190

https://liga2.prosport.ro/seria-1/scm-gloria-buzau-cel-mai-ravnit-club-de-fotbal-din-tara-primarul-cantareste-ofertele-unor-investitori-din-belgia-turcia-israel-emiratele-arabe-unite-si-romania-ati-vazut-ce-s-a-intampla-19181710

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-liga-2-cu-doua-serii-din-sezonul-urmator-cele-doua-cluburi-care-pun-presiune-pe-frf-au-chiar-ele-un-plan-diferit-pentru-modificarea-sistemului-competitional-cum-e-s-19181842

 

Răzvan STÎNGĂ 30 Apr. 2021, 19:42 Liga 2
Pe aceeași temă