Scandalul continuă la Turris Oltul! Fotbalistul care a amenințat un jurnalist a fost dat afară, însă nu recunoaște concedierea. Reacția lui Erik Lincar după demiterea sa

Alin GRIGORE 10 Nov. 2020, 11:43 Liga 2
Scandalul continuă la Turris Oltul! Fotbalistul care a amenințat un jurnalist a fost dat afară, însă nu recunoaște concedierea. Reacția lui Erik Lincar după demiterea sa

Spiritele de la Turris Oltul Turnu Măgurele sunt departe de a se liniști. După ce l-a dat afară pe antrenorul Erik Lincar, ProSport a aflat că formația teleormăneană din Liga 2 a decis să-l excludă din lot și pe fundașul Bogdan Matei (31 de ani).

Jucătorul în cauză este chiar cel care l-a amenințat și a făcut presiuni asupra jurnalistului Alin Grigore, după ce acesta a publicat un articol în care a prezentat problemele de la Turris Oltul.

ProSport a luat legătura și cu jucătorul Bogdan Matei, însă acesta susține că ar fi fost depistat pozitiv cu coronavirus și că n-a fost dat afară de la club. La ultimul meci jucat de Turris Oltul, fundașul s-a aflat pe banca de rezerve.

Totodată, am stat de vorbă și cu conducerea clubului, care a spus foarte clar: „El a fost exclus din lot, nu mai are treabă cu clubul. Noi mâine avem testarea cu toată echipa pentru COVID. Acest jucător nu mai face parte din clubul nostru.”

În acest sezon de Liga 2, fundașul Bogdan Matei (foto text, primul din stânga, în bleu) a fost utilizat în doar trei meciuri la Turris Oltul, în toate ca titular și de două ori fiind înlocuit. A jucat cu Concordia Chiajna (3-2), CS Mioveni (0-0) și Farul Constanța (2-0).

Matei a fost achiziționat de Turris Oltul în vara anului 2018, când echipa activa în Liga 3, iar în sezonul trecut de Liga 2 a prind doar 5 meciuri, 3 ca titular.

Erik Lincar confirmă problemele de la Turris Oltul

Erik Lincar a ales să-și spună părerea legată de acest caz într-o postare pe contul personal de Facebook. Antrenorul susține că „vestiarul echipei nu a fost rupt niciodată, un singur jucător își dorea o relație mai apropiată cu conducerea decât cu colegii de echipă”.

Din sursele ProSport, jucătorul la care face referire Lincar este chiar Bogdan Matei, care a și fost dat afară. De altfel, acesta a fost sancționat de conducerea clubului după ce în presă au apărut amenințările jucătorului la adresa jurnalistului.

„În încercarea de a evita eventuale speculații in legătură cu plecarea mea de la Turris și în semn de mulțumire pentru suporterii din Turnu Măgurele, care ne-au încurajat constant doresc sa fac câteva precizări.

Mai bine de 2 ani de colaborare a mea cu această echipă s-au încheiat sâmbătă seara cu demiterea mea, despre care am aflat de la un prieten, care văzuse o postare pe Facebook. In aceste condiții, comunicarea pare să fie un concept pe care îl interpretăm….profund subiectiv. Alături de altele , precum filosofia unui club, valorile personale, etc. 

În altă ordine de idei:
– sunt un om care-și respectă toate obligațiile profesionale. Nu mi-aș permite să lipsesc la nicio ședință din cadrul clubului, despre care am fost informat în prealabil.
– vestiarul echipei nu a fost „rupt” niciodată, un singur jucător își dorea o relație mai apropiată cu conducerea decât cu colegii de echipă.
Au fost multe trăiri intense din care am învățat cu toții, le mulțumesc jucătorilor și colaboratorilor mei pentru munca depusa și dăruire! Baftă băieți!”, a fost reacția lui Lincar.

După 11 etape desfășurate în Liga 2, Turris Oltul Turnu Măgurele ocupă locul 9 în clasament, cu 16 puncte. Runda viitoare, echipa teleormăneană joacă vineri, de la ora 19:30, în deplasare la Dunărea Călărași, a doua clasată.

Altfel, ieri, Turris Oltul a aflat că va întâlnit în faza 16-imilor de finală ale Cupei României prim-divizionara Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Jocul va avea loc la Turnu Măgurele, în jurul datei de 28 noiembrie.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/erik-lincar-demis-de-la-turris-oltul-turnu-magurele-dupa-remiza-cu-fk-csikszereda-a-venit-momentul-ca-drumurile-noastre-sa-se-desparta-teleormanenii-vorbesc-de-politica-si-filosof-19156627

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-motivul-pentru-care-erik-lincar-a-fost-dat-afara-de-la-turris-oltul-ce-a-determinat-conducerea-clubului-din-turnu-magurele-sa-l-demita-19156743

https://liga2.prosport.ro/seria-1/scandal-de-proportii-la-turnu-magurele-jucatorii-il-ameninta-pe-valentin-dragnea-cu-filmulete-compromitatoare-plecam-toti-daca-l-da-afara-pe-erik-lincar-exclusiv-19155547

Alin GRIGORE 10 Nov. 2020, 11:43 Liga 2
Tags:
Pe aceeași temă