SC Oțelul reia Liga 2 cu restanțe salariale! Dorinel Munteanu a confirmat că jucătorii nu și-au primit toți banii: ”Am vorbit personal cu primarul”

Andrei PASCU 24 Feb. 2023, 12:09 Liga 2
SC Oțelul reia Liga 2 cu restanțe salariale! Dorinel Munteanu a confirmat că jucătorii nu și-au primit toți banii: ”Am vorbit personal cu primarul”

SC Oțelul nu e lipsită de probleme nici înaintea primului meci oficial din acest an, cu CSM Slatina, de pe teren advers, de sâmbătă, de la ora 12:00, care va fi redat în format live-text pe Liga2.ro.

Gălățenii nu au reușit să plătească restanțele salariale către jucători, lucru confirmat de Dorinel Munteanu la conferința de presă.

SC Oțelul, restanțe către jucători înaintea partidei cu CSM Slatina, prima oficială din 2023

SC Oțelul a postat o parte din conferința antrenorului, doar despre modul în care s-au adaptat jucătorii veniți în această iarnă, dar și despre pregătire și aceste restanțe salariale către jucători. Aparent, vestiarul a înțeles că situația se va regla, dar nu este prima dată când se întâmplă astfel de lucruri la cluburile din Liga 2 și nu numai.

SC Oțelul speră la promovare, speră că situația financiară nefericită va trece, dar așa erau și două echipe din Liga 2 anul trecut, aflate exact în situația ei, FC Hermannstadt și Petrolul care, chiar dacă au reușit să urce în SuperLiga României, continuă să sufere pe această parte.

Dorinel Munteanu, înainte de SC Oțelul – CSM Slatina: ”Am discutat cu domnul primar”

Referitor la situația de la echipa din Galați, Dorinel Munteanu a confirmat faptul că a vorbit cu primarul și că a primit asigurări că jucătorii vor primi banii în curând și că se pot concentra apoi doar pe partea sportivă.

”După o perioadă foarte lungă de antrenamente, de pauză, începem cele trei etape rămase din sezonul regular, cu încredere, cu motivație. Tot ce am realizat până acum rămâne, dar avem nevoie de mai mult.

Trebuie să luăm toate punctele, să fim teoretic calificați în play-off. După care, obținând aceste puncte, să ne gândim la play-off, dorit de toată lumea, dorit de mine și echipă, să mergem apoi în Liga 1.

Avem concurență pe posturi, sper ca jucătorii veniți să aducă un plus, indiferent cum vor juca, de la început sau după pauză. Avem nevoie de echilibru, sunt convins că așa va fi, am vorbit cu ei. E important să îndeplinim obiectivul, acela de a face o bucurie suporterilor, oamenilor din Galați. Sunt convins că acest lucru se va întâmpla.

Avem ceva restanțe, suntem finanțați de la bugetul local, de la primărie. Am discutat cu domnul primar, ne-a asigurat de sprijinul lui. Jucătorii înțeleg situația, înțeleg că atunci când vor intra banii, ei vor fi plătiți. Dar, acum suntem în preajma jocului cu Slatina, cred că nimeni nu se gândește la problema banilor.

Vreau să îi motivez pe băieți, pentru că e nevoie. Obiectivul lor e acela să dea tot ce pot pe teren”, a spus Dorinel Munteanu la conferința de presă, înaintea confruntării cu CSM Slatina.

SC Oțelul, pe podium în Liga 2

SC Oțelul este pe locul 3 în Liga 2, cu 31 de puncte. Poli Iași e pe 2, tot cu 31 de puncte dar cu un golaveraj mai bun, iar pe primul loc e Steaua, cu 33 de puncte. Imediat sub gălățeni, pe poziția a 4-a, se află Unirea Slobozia, cu 29 de puncte.

Diferența față de locul 7, primul care nu duce în play-off la finalul sezonului regular, ocupat acum de FK Miercurea Ciuc, e de șase puncte. În 2023, SC Oțelul va mai întâlni în sezonul regular CSM Slatina (deplasare), FK Miercurea Ciuc (acasă) și CSC Dumbrăvița (deplasare).

Mai mult, înaintea confruntării cu CSM Slatina, SC Oțelul a mai anunțat o achiziție, a lui Kehinde Fatai, atacant nigerian de 33 de ani.

CSM Slatina e pe locul 11 în Liga 2, cu 22 de puncte, la cinci de locul 6, Gloria Buzău.

Foto și video: SC Oțelul 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/salvati-de-mitrov-fc-brasov-a-obtinut-un-punct-in-prelungiri-cu-gloria-buzau-si-continua-sa-spere-la-play-off-dan-alexa-ne-tine-in-viata-dar-este-prea-putin-19260985

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-a-scapat-printre-degete-victoria-cu-fc-brasov-adrian-mihalcea-dezamagirea-este-extrem-de-mare-nu-avem-ce-face-19260982

https://liga2.prosport.ro/seria-1/se-reia-liga-2-gloria-buzau-fc-brasov-se-joaca-de-la-ora-1700-jucatorii-trimisi-in-primul-11-de-mihalcea-si-alexa-19260932

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-are-sperante-in-meciul-cu-unirea-dej-s-ar-putea-sa-i-incurcam-cu-terenul-la-timisoreni-a-revenit-un-fiu-ratacitor-in-ultimele-doua-luni-19260963

Andrei PASCU 24 Feb. 2023, 12:09 Liga 2
Pe aceeași temă