SC Oțelul vrea să joace turul barajului pentru Liga 2, cu Dacia Unirea Brăila, cu fani în tribune: ”Am înaintat toate solicitările pentru a permite accesul spectatorilor pe stadion”

Andrei PASCU 19 May. 2021, 18:52 Liga 3
SC Oțelul vrea să joace turul barajului pentru Liga 2, cu Dacia Unirea Brăila, cu fani în tribune: ”Am înaintat toate solicitările pentru a permite accesul spectatorilor pe stadion”

SC Oțelul – Dacia Unirea Brăila este unul dintre cele mai interesante baraje de Liga 3, pentru promovarea în Liga 2. Cele două echipe se întâlnesc din nou, după disputa din Seria 2 a sezonului regular, în urma victoriilor din turul 1 ale barajelor.

SC Oțelul vrea să joace turul cu Dacia Unirea Brăila cu spectatori 

SC Oțelul a trecut de Foresta Suceava cu 3-0 la general runda trecută, în timp ce Dacia Unirea Brăila a trecut cu 4-2 la general de Bucovina Rădăuți. Meciul tur va avea loc la Galați, iar clubul gazdă plănuiește să facă toate demersurile astfel încât să aibă parte de susținerea fanilor de pe stadion.

Clubul SC Oțelul a emis un comunicat în această direcție, în care și-a înștiințat suporterii de intențiile sale, astfel încât aceștia să poată susține echipa antrenată de Petre Grigoraș, în cel mai așteptat moment al sezonului.

SC Oțelul Galați informează comunitatea de suporteri faptul că managementul clubului a înaintat toate solicitările către autoritățile competente pentru a permite accesul spectatorilor la partida SC Oțelul Galați – Dacia Unirea Brăila. Clubul nostru este renăscut din pasiunea suporterilor pentru culorile roș-alb-albastre, pentru tradiția fotbalului și pentru mândria orașului, iar prezența fanilor ar fi decisivă în acest baraj de promovare. Până la emiterea unui protocol ce va prevede regulile de acces în arenele sportive, clubul încearcă toate căile legale de a avea suporterii alături, așa cum bine știm că și suporterii și-ar dori să încurajeze echipa de pe stadion. Mingea este acum în terenul autorităților competente, sperăm în conștientizarea faptului că fotbalul este un adevărat fenomen social, un sport care se desfășoară pentru public, iar scopul acestuia trebuie să fie îndreptat mai mult către susținătorii activi din arenele sportive.

Până la primirea unor răspunsuri oficiale, puteți achiziționa și la acest joc bilete virtuale pentru a sprijini clubul în lupta pentru promovare: https://www.bilete.ro/sc-otelul-galati-dacia-unirea-braila/”, se arată în comunicatul emis pe pagina de Facebook a clubului, SC Oțelul Galați.

Bogdan Gavrilă: ”Un an de zile am muncit, ne-am sacrificat pentru aceste meciuri, pentru finala barajului”

Chiar dacă a terminat pe primul loc Seria 2 a Ligii 3 în acest sezon, SC Oțelul a pierdut ambele confruntări cu Dacia Unirea Brăila, care a terminat pe locul 2, cu 38 de puncte, la două lungimi de trupa gălățeană. În tur formația din Brăila a câștigat acasă cu 3-2, iar în retur cu 2-1.

Bogdan Gavrilă, unul dintre cei mai importanți jucători din lotul celor de la SC Oțelul, le-a promis fanilor, înaintea confruntării de sâmbătă, că va face tot ce poate pentru ca rezultatele din sezonul regular să se întoarcă de această dată în favoarea echipei sale.

A punctat faptul că experiența sa și a celorlalți fotbaliști ai gălățenilor, cu partide în prima ligă, va conta în rezultatul final al ”dublei”.

Un an de zile am muncit, ne-am sacrificat pentru aceste meciuri, pentru finala barajului. Nu ne rămâne decât o singură variantă, să câștigăm și să promovăm în Liga 2, pentru că acesta e obiectivul, de aceea suntem toți aici.

Oamenii poate cred că Dacia are un moral mai bun pentru că a câștigat în campionat, dar noi suntem foarte bine psihic. Știm cum s-au desfășurat acele meciuri, pentru că foarte ușor puteam câștiga ambele partide, doar că poate și neșansa și lipsa de concentrare au făcut să pierdem. Asta nu înseamnă că au fost înfrângeri categorice.

Jocurile au fost controlate de noi, deci suntem încrezători că putem trece peste aceste două jocuri. Au și ei o echipă compactă, joacă de doi-trei ani împreună, nu-i neglijăm, le știm valoarea.

Responsabilitatea e pe umerii noștri, am evoluat la Liga 1, știm ce înseamnă Liga 1, știm ce înseamnă Oțelul pentru oraș. Avem o responsabilitate și suntem obligați să decidem jocurile acestea. Avem destui jucători cu experiență”, a declarat Bogdan Gavrilă pentru SC Oțelul Galați.

Dacă turul barajelor decisive pentru promovarea în Liga 2 va avea loc pe 22 mai, returul este programat o săptămână mai târziu, pe 28 mai.

În celelalte meciuri se întâlnesc:

Steaua București – CS Afumați
Vedița Colonești – Corona Brașov
Măgura Cisnădie – Viitorul Șelimbăr
Unirea Dej – SCM Zalău

Foto și video: SC Oțelul Galați

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-doar-egal-cu-cs-blejoi-in-ultimul-amical-inainte-de-intrarea-in-vacanta-ploiestenii-au-mizat-pe-un-jucator-nou-19185796

https://liga2.prosport.ro/liga-3/unirea-dej-merge-pana-la-capat-vrea-mai-mult-dupa-victoria-cu-minaur-baia-mare-si-viseaza-la-liga-2-dragos-militaru-ne-am-propus-cand-am-inceput-campionatul-sa-ajungem-la-ultimul-meci-o-19185408

https://liga2.prosport.ro/liga-3/vasile-miriuta-continua-la-minaur-baia-mare-desi-s-a-ratat-promovarea-in-liga-2-suta-la-suta-raman-voi-discuta-cu-primarul-vrea-sa-schimbe-strategia-pentru-sezonul-urmator-19185372

 

Andrei PASCU 19 May. 2021, 18:52 Liga 3
Pe aceeași temă