SC Oțelul, la turație maximă înaintea finalei cu Dante Botoșani. Dorinel Munteanu: ”Eforturile noastre sunt pentru a promova în Liga 2”. Antrenorul, probleme în alcătuirea primului 11

Răzvan STÎNGĂ 03 Jun. 2022, 15:29 Liga 3
SC Oțelul, la turație maximă înaintea finalei cu Dante Botoșani. Dorinel Munteanu: ”Eforturile noastre sunt pentru a promova în Liga 2”. Antrenorul, probleme în alcătuirea primului 11

SC Oțelul este în fața ultimelor două meciuri ale sezonului de Liga 3, care o pot promova în Liga 2. Formația din Galați va juca, sâmbătă, turul dublei cu Dante Botoșani, iar Dorinel Munteanu a prefațat confruntarea care poate da echipei lui un avantaj important pentru jocul retur.

Dante Botoșani – SC Oțelul se joacă sâmbătă, de la ora 18:00, pe Stadionul Municipal Botoșani, arenă pe care evoluează formația de Liga 1 FC Botoșani. Dorinel Munteanu e pregătit pentru o partidă bună a jucătorilor săi, dar și un rezultat de egalitate l-ar mulțumi după confruntarea tur.

Dorinel Munteanu, analiza turului finalei pentru Liga 2, Dante Botoșani – SC Oțelul

Mijlocașul ”Generației de Aur” a analizat bine formația din Botoșani și a remarcat câteva plusuri pe care le are, experiența anumitor jucători, dar și faptul că stă bine la fazele fixe.

Pentru această finală ne-am pregătit tot anul, nu am ascuns niciodată că dorința noastră e de a promova, eforturile noastre făcute sunt pentru a promova în Divizia B. Avem în față un adversar care a dominat și el Seria 1, de la un capăt la altul, un adversar puternic, cu experiență, cu jucători și cu un antrenor experimentați. Suntem însă pregătiți să facem un joc solid, un joc în care vreau să plecăm cu un rezultat pozitiv de la Botoșani.

Nu va fi ușor, jucătorii trebuie să fie conștienți că fizic, mental trebuie să stea bine. E un joc în două manșe, ne dorim să câștigăm și în prima manșă, și în a doua, pe teren propriu.

Cred că experiența și jucătorii din zona ofensivă sunt plusurile lui Dante. Jucătorii lor sunt valizi și rapizi, dar și la fazele fixe stă bine echipa adversă. Important e să fim noi pregătiți, să știm ce avem de făcut.

(N.r. – E bun un rezultat de egalitate?) E o finală în dublă manșă, orice rezultat pozitiv e bun, pentru că noi suntem obligați să avem randament maxim, pentru a ne ridica la nivelul finalei. Am făcut eforturi toți pentru această finală”, a declarat Dorinel Munteanu înaintea partidei tur, de sâmbătă.

Dorinel Munteanu își simte jucătorii motivați și gata de finala pentru Liga 2: ”E greu să fac primul 11”

O singură problemă de lot are SC Oțelul cu o zi înaintea turului. Alberto Țica a semnalat anumite probleme la genunchi, dar sunt șanse să fie apt la ora de start a partidei, lucru recunoscut de Dorinel Munteanu.

Antrenorul a mai afirmat că îi este greu să formeze echipa de start, fiind mulțumit de cum s-au comportat fotbaliștii săi în ultima perioadă, atât la antrenamente, cât și în dubla cu Foresta Suceava, din semifinala barajului pentru promovarea în Liga 2.

Țica are ceva probleme la genunchi, dar sper să fie bine la ora jocului. În rest, toți jucătorii sunt valizi, facem deplasarea cu 20 de jucători și vrem să aliniem cel mai bun prim 11. Sper să fiu inspirat, pentru că toți s-au pregătit bine, chiar toată săptămâna, dar și înaintea jocurilor cu Suceava. E greu să fac primul 11.

Jucătorii nu sunt obosiți, au fost mereu fizic apți, așa vreau să fie și în această dublă”, a mai punctat Dorinel Munteanu la conferința de presă.

Dante Botoșani, victorie cu CSM Focșani în semifinală

SC Oțelul a învins cu 3-0 la general (1-0 în tur, 2-0 în retur) Foresta Suceava, în dubla pentru calificarea în finala barajului pentru Liga 2. De partea cealaltă, Dante Botoșani a trecut cu 2-1 la general (0-0 în tur, 2-1 în retur) de CSM Focșani.

În celelalte finale pentru Liga 2 se mai întâlnesc:

Dante Botoșani – SC Oțelul Galați
CS Tunari – Progresul Spartac
CSM Slatina – AFC Odorheiu Secuiesc
CSC Dumbrăviţa – CSM Reșița
CS Hunedoara – Minaur Baia Mare

Foto și video: SC Oțelul

https://liga2.prosport.ro/liga-4/cso-turceni-a-izbutit-eventul-in-judetul-gorj-oltenii-intalnesc-un-adversar-dificil-in-baraj-de-promovare-in-liga-3-va-fi-greu-dar-nu-imposibil-19233931

https://liga2.prosport.ro/liga-4/cs-universitatea-alba-iulia-si-a-confirmat-statutul-si-a-castigat-liga-a-4-a-alba-echipa-este-considerata-un-el-dorado-in-judetul-sau-promovarea-in-liga-3-este-scopul-nost-19233922

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-isi-desfiinteaza-echipa-a-doua-oricum-retrogradata-si-ea-din-liga-3-razvan-zavaleanu-spune-ca-decizia-ar-fi-luat-o-mai-devreme-dar-nu-a-putut-19233919

https://liga2.prosport.ro/liga-4/campioana-ligii-4-suceava-decisa-cu-doua-etape-inaintea-finalului-play-off-ului-cine-va-reprezenta-judetul-in-barajul-pentru-liga-3-cu-campioana-din-neamt-19233896

https://liga2.prosport.ro/liga-3/soimii-lipova-si-a-ales-noul-antrenor-e-poate-cel-mai-mare-rival-aradean-al-echipe-in-ultimele-sezoane-radu-pop-nu-renuntam-la-gandul-de-a-juca-in-liga-2-19233832

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 03 Jun. 2022, 15:29 Liga 3
Pe aceeași temă