Steaua pornește cu multă încredere înaintea barajului cu CS Afumați. Iulian Miu: ”Jucătorii au experienţă, ştiu să gestioneze aceste momente. Sperăm să nu avem emoţii”. ”Secundul” nu a fost impresionat de victoria adversarei cu FCSB 2

Răzvan STÎNGĂ 21 May. 2021, 14:30 Liga 3
Steaua pornește cu multă încredere înaintea barajului cu CS Afumați. Iulian Miu: ”Jucătorii au experienţă, ştiu să gestioneze aceste momente. Sperăm să nu avem emoţii”. ”Secundul” nu a fost impresionat de victoria adversarei cu FCSB 2

Steaua se află în fața unui moment pe care l-a așteptat un sezon întreg, promovarea în Liga 2. Mai are de trecut doar de CS Afumați, iar apoi se poate declara mulțumită de faptul că și-a îndeplinit obiectivul. Iulian Miu, antrenorul secund al bucureștenilor, a vorbit despre ”dubla” cu CS Afumați.

”Secundul” lui Daniel Oprița se așteaptă la un meci complicat, dar nu prin prisma celor întâmplate în turul 1 al barajului, când CS Afumați a trecut clar de FCSB 2. El se aștepta ca echipa secundă a locului 2 din Liga 1 să nu aibă prea multe șanse, pentru că, în primul rând, dispune de prea mulți jucători tineri.

Iulian Miu: ”Jucătorii au experienţă şi ştiu să gestioneze aceste momente”

A analizat ultima adversară pe baza celor întâmplate în sezonul regular. Crede că Steaua începe cu prima șansă cele două dispute, iar dacă jucătorii vor fi motivați la maxim, în acest caz e imposibil să nu iasă învingători și să nu promoveze în Liga 2.

Eu ştiu foarte bine ce joacă Afumaţi, au jucat un baraj sezonul trecut. Eu m-am uitat la ambele meciuri pe care le-au avut cu FCSB 2. Am văzut că acei tineri care sunt acum la FCSB 2. Echipa nu poate să facă faţă în Liga a 3-a cu doar doi jucători de la prima echipă și restul tineri

Trebuie să fim pregătiţi, să nu ne relaxăm că jucam cu Afumaţi. Echipa să fie montată, Daniel Opriţa e conştient şi ştie exact cum să îşi facă treaba, jucătorii au experienţă şi ştiu să gestioneze aceste momente. Sperăm să nu avem emoţii în această dublă cu Afumaţi.

Nu se schimbă nimic, lucrurile trebuie să meargă înainte, cu antrenorii care au venit atunci când echipa a fost într-un moment dificil în Liga 4. Uşor-uşor ajungem în Liga 2 şi trebuie să vedem de ce avem nevoie să facem faţă. Se va juca pe un stadion nou, suporterii vor veni, trebuie să ne organizăm mai bine”, a declarat Iulian Miu la Look Sport.

Steaua, victorii fără gol primit în partidele cu Mostiștea Ulmu. CS Afumați a trecut de FCSB 2 

Steaua a trecut de Mostiștea Ulmu, cu 3-0 la general. Turul de pe teren advers s-a terminat 1-0, iar în retur a câștigat cu 2-0. Partidele au dat naștere unor ieșiri nervoase ale conducătorilor de la Ulmu, din cauza unor erori de arbitraj. Cel mai vehement a fost patronul Vasile Tîrșolea, care a și desființat echipa de curând, informație prezentată în exclusivitate de Liga2.ro.

CS Afumați a trecut în turul 1 al primului baraj de promovare în Liga 2 de FCSB 2. S-a impus cu 4-2 la general. A fost învinsă pe teren propriu cu 0-1, dar a revenit în partida cu numărul doi, de la Berceni, terenul propriu al celor de la FCSB 2, și a învins de o manieră clară, cu 4-1.

 

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures și AS47

 

 

Răzvan STÎNGĂ 21 May. 2021, 14:30 Liga 3
Pe aceeași temă