SC Oțelul continuă parcursul fără eșec, iar Dorinel Munteanu e tot mai încrezător: ”Îmi felicit băieții.” Impresiile antrenorului după jocul cu CS Comunal Șelimbăr

Andrei PASCU 27 Aug. 2022, 16:04 Liga 2

SC Oțelul își continuă parcursul fără eșec din Liga 2, reușind să încurce liderul în etapa a 4-a, pe CS Comunal Șelimbăr, cu care a remizat, scor 1-1, în deplasare.

A fost o primă repriză bună pentru formația lui Dorinel Munteanu, dar în partea a doua a arătat mai bine echipa adversă, lucru remarcat de ”principalul” gălățenilor la final.

SC Oțelul, remiză cu liderul CS Comunal Șelimbăr, în etapa a 4-a a Ligii 2

SC Oțelul chiar a deschis scorul în partida de la Râmnicu Vâlcea, în minutul 37, de la 11 metri, prin Juri Cisotti. Putea intra la cabine cu un avantaj de două goluri, dar Maxim a ratat la ultima fază, în minutele de prelungire, deși îl mai avea în față doar pe portarul sibienilor. A tras modest, iar Mitrovic a respins.

În repriza a doua, CS Comunal Șelimbăr a arătat mult mai bine în atac, dar golul a picat în urma unei execuții personale remarcabile. Octavian Ursu a executat perfect o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri, iar Dur-Bozoancă nu a putut să intervină.

Dorinel Munteanu a declarat la finalul meciului că ar fi vrut o victorie, dar a recunoscut că rezultatul de egalitate este echitabil. În plus, chiar și înaintea confruntării de la Râmnicu Vâlcea a afirmat că s-ar mulțumi cu un egal, mai ales că a întâlnit o echipă care a căpătat ceva experiență la nivelul Ligii 2 și are și un lot omogen.

Dorinel Munteanu, reacție după CS Comunal Șelimbăr – SC Oțelul 1-1: ”Rezultatul final e echitabil, deși consider că am controlat jocul”

Acum, Dorinel Munteanu vrea cele trei puncte din partide următoare, pe care SC Oțelul o va juca acasă, cu Poli Timișoara, o echipă care nu o duce deloc bine. În runda a 4-a a cedat cu 0-1 pe teren propriu, cu nou-promovata Progresul Spartac.

În general nu îmi plac rezultatele de egalitate, dar ținând cont că am avut în față o echipă cu experiență în Liga 2, pot să spun că rezultatul final e echitabil, deși consider că am controlat jocul, a doua repriză adversarul ne-a pus ceva probleme, dar nu foarte mari.

Am avut ocazii să facem 2-1, dar mai trebuie să muncim, mai trebuie să lucrăm pentru că la faza premergătoare golului s-a pierdut foarte ușor mingea. Adversarul a beneficiat de lovitură liberă și a marcat.

Îmi felicit băieții pentru că au depus efort pe o vreme călduroasă, dar acest rezultat e foarte important dacă batem Poli Timișoara”, a declarat Dorinel Munteanu.

SC Oțelul, duel acasă cu Poli Timișoara în etapa a 5-a

SC Oțelul are 8 puncte după primele patru runde din Liga 2. În partida de debut, cu Politehnica Iași, de la Galați, a scos un punct, 0-0, iar apoi, la Clinceni, a învins Dinamo cu scorul de 3-1. Duminica trecută, nou-promovata a trecut de Unirea Constanța cu scorul de 3-2.

SC Oțelul va avea următoarea partidă pe teren propriu, cu Politehnica Timișoara, în runda a 5-a. Timișorenii au 4 puncte până acum și doar o victorie. Duelul este programat pentru sâmbătă, 3 septembrie, de la ora 11:30.

Foto: CS Comunal Șelimbăr
Video: SC Oțelul

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-beza-dupa-remiza-cu-sc-otelul-am-fi-putut-castiga-cu-10-puncte-eu-zic-ca-suntem-bine-cs-comunal-selimbar-are-sanse-mari-sa-termine-si-etapa-a-4-a-tot-pe-locul-1-in-liga-2-19242739

https://liga2.prosport.ro/seria-1/calaretii-rosii-din-selimbar-pierd-primele-puncte-din-acest-sezon-dupa-remiza-cu-sc-otelul-fazele-fixe-au-decis-rezultatul-meciului-de-la-ramnicu-valcea-19242563

https://liga2.prosport.ro/seria-1/harrison-asul-din-maneca-lui-claudiu-niculescu-poli-iasi-a-castigat-derby-ul-cu-concordia-chiajna-si-a-urcat-pe-podium-in-liga-2-englezul-moldovenilor-a-decis-soarta-meciului-19242699

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dan-spataru-a-adus-prima-victorie-pentru-fc-brasov-si-dan-alexa-in-acest-sezon-de-liga-2-cum-a-comentat-antrenorul-succesul-cu-ripensia-19242690

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-4-meci-important-la-iasi-la-slatina-unirea-slobozia-va-incerca-sa-ramana-singura-echipa-cu-punctaj-maxim-dinamo-unirea-dej-incepe-la-1130-19242610

Andrei PASCU 27 Aug. 2022, 16:04 Liga 2
Pe aceeași temă