SC Oțelul continuă achizițiile. Gălățenii și-au luat mijlocaș din Liga 3, fost adversar în play-off-ul de promovare

Andrei PASCU 11 Jul. 2022, 14:43 Liga 2
SC Oțelul continuă achizițiile. Gălățenii și-au luat mijlocaș din Liga 3, fost adversar în play-off-ul de promovare

SC Oțelul a mai anunțat o achiziție înainte de startul Ligii 2, înainte de prima etapă a sezonului care va începe la 6 august. Nou-promovata l-a luat pe Răzvan Gorovei (28 de ani), mijlocaș care sezonul trecut a evoluat în Liga 3, la Dante Botoșani. Mutarea a fost făcută de zilele trecute, Gorovei fiind în lot în amicalul cu FCSB.

Noua achiziție a gălățenilor nu a evoluat în testul cu vicecampioana României, fiind rezervă neutilizată de către antrenorul Dorinel Munteanu. La cei 28 de ani Gorovei are câteva cluburi pentru care a jucat, CSMS Iași, Universitatea Craiova, Săgeata Năvodari, Politehnica Timișoara, CSM Focșani sau SCM Zalău.

SC Oțelul, încă o venire. Gălățenii l-au prezentat pe Răzvan Gorovei

Noua achiziție a SC Oțelul are deja două promovări la activ din Liga 2 în Liga 1, cu CSMS Iași și Universitatea Craiova, în sezoanele 2011/2012 și 2013/2014. Însă, mijlocașul născut la Iași nu a apucat să bifeze nici măcar o prezență în Liga 1.

”SC Oțelul l-a transferat Răzvan Gorovei, jucător ce poate evolua atât ca mijlocaș stânga, cât și ca atacant. În vârstă de 28 de ani, Gorovei a evoluat în ultimul sezon pentru formația Dante Botoșani, adversara echipei noastre la barajul de promovare în Liga 2. În cariera sa de până acum, Gorovei a mai jucat pentru CSMS Iași, CS Universitatea Craiova, Săgeata Năvodari, Politehnica Timișoara, CSM Focșani sau SCM Zalău. Cu primele două echipe a reușit să termine pe prima poziție în liga secundă și să promoveze în Liga 1. Gorovei a debutat deja pentru Oțelul, în amicalul de sâmbătă cu FCSB.

Bine ai venit și mult succes, Răzvan Gorovei!”, a precizat SC Oțelul pe site-ul oficial.

SC Oțelul, la a cincea venire

Venirea lui Răzvan Gorovei este a cincea pentru SC Oțelul, clubul prezentând pe site-urile de socializare alte patru achiziții zilele trecute. Rareș Antonio Pop (23 ani, portar, ex Chindia Târgoviște), Valmir Berisha (26 ani, atacant din Kosovo, ex Sliema Wanderers / Malta, fost și la Chindia Târgoviște), Robert Gabriel Băceanu (17 ani, atacant, împrumutat de la Academica Gheorghe Hagi) și Charlie Mabussi (25 ani, fundaș stânga din Kongo, ex FC Edmonton – Canada 1) au fost aduși și ei la nou-promovata din Galați.

SC Oțelul a și renunțat la câțiva fotbaliști, la Laurențiu Hagiu, Jack Green și Vadim Cricimar, în timp ce jucătorilor Marius Savu, Alberto Țica și Valentin Oniciu nu li s-au mai prelungit împrumuturile.

SC Oțelul a plecat în cantonament după disputarea a două amicale 

SC Oțelul a început și seria meciurilor amicale și a obținut o victorie zdrobitoare în partida de debut. Nou-promovata a trecut fără probleme pe teren propriu de Unirea Braniștea, cu 6-0, dar după aceea a cedat cu 0-1 pe teren propriu cu FCSB.

De azi, 11 iulie, nou-promovata în Liga 2 a plecat într-un cantonament la Poiana Brașov, unde vor avea loc mai multe partide de verificare, cu Gloria Buzău (13 iulie), Unirea Slobozia (16 iulie), FC Brașov (19 iulie) și Metaloglobus București (22 iulie). După revenirea din stagiul de pregătire, spre finalul lunii, la 30 iulie, SC Oțelul are programat și un amical cu Farul Constanța 2.

Foto: SC Oțelul

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dorinel-munteanu-le-a-raspuns-rautaciosilor-dupa-amicalul-sc-otelul-fcsb-e-stilul-meu-nu-este-o-noutate-detalii-despre-bugetul-clubului-19237037

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sc-otelul-a-pierdut-la-limita-amicalul-de-lux-cu-fcsb-in-fata-unui-stadion-arhiplin-la-galati-braileanul-florinel-coman-a-marcat-in-jocul-in-care-ambele-echipe-au-evoluat-in-noile-lor-echipamente-19236962

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ministerul-sportului-a-introdus-obligativitatea-utilizarii-sportivilor-romani-in-procent-de-40-la-suta-iar-cluburile-incep-sa-isi-spuna-nemultumirile-legea-sanctionata-pe-principiul-discriminarii-19236840

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-cele-cinci-nou-promovate-au-primit-certificarea-pentru-liga-2-corvinul-hunedoara-si-csm-resita-raman-sa-astepte-minuni-cele-20-de-echipe-care-vor-evolua-in-sezonul-2022-2023-de-esalon-secu-19236838

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 11 Jul. 2022, 14:43 Liga 2
Pe aceeași temă