SC Oțelul, transfer din Liga 1. Nou-promovata și-a prezentat noul portar: ”A semnat un angajament pe un sezon”

Andrei PASCU 27 Jun. 2022, 20:53 Liga 2
SC Oțelul, transfer din Liga 1. Nou-promovata și-a prezentat noul portar: ”A semnat un angajament pe un sezon”

Dorinel Munteanu are planuri mari cu SC Oțelul încă din primul sezon de după promovarea în Liga 2, motiv pentru care a cerut și s-a făcut un nou transfer. Nou-promovata l-a prezentat recent pe portarul Rareș Pop (23 de ani), care sezonul trecut a fost în lotul Chindiei Târgoviște.

Rareș Pop, transferat de SC Oțelul. Portarul, fără meci la Chindia Târgoviște sezonul trecut 

Portarul nu a apucat deloc să joace sezonul trecut, dar acum speră să prindă minute odată cu trecerea la un nivel inferior, în Liga 2, la SC Oțelul. Rareș Pop are 1.85 m și s-a format la Academia Universitatea Cluj, de unde a și făcut pasul spre profesioniști. A jucat pentru AFC Odorheiu Secuiesc și Sticla Arieșul Turda, la acestea două fiind împrumutat, iar în 2020 a fost cedat definitiv.

S-a transferat în vara respectivă la Chindia Târgoviște, dar iată că pleacă după doi ani. A semnat cu SC Oțelul, care i-a pus pe masă un contract pe un an.

SC Oțelul Galați începe campania de definitivare a lotului cu care va aborda stagiunea 2022/23 din Liga 2 și anunță că a semnat un angajament pe durata unul sezon cu portarul Rareș Antonio Pop, transferat de la Chindia Târgoviște.

Pop, în vârstă de 23 de ani și având 1.85 metri înălțime, s-a născut la Zalău și și a făcut junioratul la Universitatea Cluj. A mai evoluat pentru Odorheiu Tg. Secuiesc, Sticla Arieșul Turda, iar din august 2020 a fost cooptat în lotul formației de Liga 1, Chindia Târgoviște.

Bun venit și mult succes, Rareș Pop!”, a anunțat SC Oțelul pe site-ul oficial.

SC Oțelul, la 10 veniri după promovarea în Liga 2. În același timp, și trei plecări

Multe schimbări la SC Oțelul până acum, venirea lui Rareș Pop fiind a 10-a a verii, după promovarea în Liga 2. Charlie Mabussi (fundaș stânga, 25 ani, FC Edmonton – Canada 1), Andrei Gherghișan (atacant lateral, junior U19), Laurențiu Maxim (atacant lateral, junior U19, Viitorul Cluj), Ștefan Stavrositu (mijlocaș central, U19, FCSB), Giovani Sulițanu (fundaș dreapta, U19, Farul Constanța), Denis Bordun (mijlocaș, promovat de la U17), Robert Băceanu (atacant lateral, junior U19, Farul Constanța), Ricardo Kip (mijlocaș central, 30 ani, Almere City – Olanda 2) și Valmir Berisha (atacant, 26 ani, Sliema Wanderers – Malta 1).

SC Oțelul a și renunțat la câțiva fotbaliști. După ce i-a trecut pe lista plecaților pe Laurențiu Hagiu și Jack Green, formația din Galați s-a despărțit și de Vadim Cricimar, al cărui contract expiră și nu va fi prelungit, la fel ca în cazul primilor doi.

Plecăm la drum cu obiectivul de a ne califica în play-off. Ne așteaptă un campionat dificil la capătul căruia sper să ne îndeplini obiectivul. Mă interesează, în primul rând, rezultatul în campionatul care urmează. Sunt un fel de Dan Petrescu la nivel de eșalon secund, punctele sunt primordiale”, a declarat Dorinel Munteanu în privința obiectivului din sezonul care vine.

Foto și video: SC Oțelul 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sc-otelul-schimbari-numeroase-de-lot-dupa-promovarea-in-liga-2-10-noi-fotbalisti-au-ajuns-la-galasi-iar-sase-fotbalisti-din-sezonul-trecut-nu-mai-continua-sub-comanda-lui-dorinel-munteanu-19235610

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sc-otelul-abia-asteapta-debutul-in-liga-2-alin-nica-si-george-cirjan-nerabdatori-de-duelurile-cu-steaua-si-dinamo-cu-cat-avem-adversari-mai-puternici-cu-atat-mai-bine-19235494

https://liga2.prosport.ro/seria-1/primele-miscari-de-trupe-la-sc-otelul-dupa-promovarea-in-liga-2-dorinel-munteanu-a-stabilit-si-data-reunirii-si-au-fost-stabilite-doua-amicale-importante-19235188

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-si-unirea-constanta-iau-locul-echipelor-academica-clinceni-si-gaz-metan-medias-in-noul-sezon-de-liga-2-frf-a-anuntat-cluburile-cu-certificare-pentru-editia-2022-2023-a-esalonului-secun-19235835

 

 

 

 

Andrei PASCU 27 Jun. 2022, 20:53 Liga 2
Pe aceeași temă