S-au speriat de prima ninsoare! Amicalul dintre Progresul Spartac și Dinamo nu mai are loc. ”Când ne-am trezit în această dimineață…”

Marius ANGHEL 27 Jan. 2023, 14:31 Liga 2
S-au speriat de prima ninsoare! Amicalul dintre Progresul Spartac și Dinamo nu mai are loc. ”Când ne-am trezit în această dimineață...”

Ninsoarea căzută azi noapte peste București, prima mai serioasă în această iarnă, dar ”mai ales prognoza meteo nefavorabilă” anunțată pentru la noapte pare să-i fi speriat pe antrenorii echipelor Progresul Spartac și Dinamo.

Cele două echipe din Liga 2, clasate pe locul 18, respectiv 8 după primele 16 etape, urmau să joace sâmbătă, 28 ianuarie, un meci amical, însă acesta nu va mai avea loc.

Amicalul dintre Progresul Spartac și Dinamo a fost anulat

Partida test stabilită sâmbătă, de la ora 11:00, pe arena din Intrarea Vrabiei, casa Progresului Spartac până la promovarea în Liga 2, a fost anulată, potrivit unui anunț făcut de clubul bleu-albastru.

”Având în vedere zăpada căzută azi, dar mai ales prognoza meteo nefavorabilă, care prevede ninsoare abundentă la noapte, amicalul programat mâine în compania echipei Dinamo a fost anulat.
Vom anunța în timp util în care partidă va fi reprogramată pentru o dată ulterioară”, sună comunicatul Progresul Spartac.

Echipa antrenată de Andrei Erimia se pregătește pe plan local din data de 10 ianuarie, iar până acum a disputat un singur amical, cu Concordia Chiajna, în această săptămână, câștigat în Ghencea cu scorul de 1-0.

În schimb, formația condusă de Ovidiu Burcă s-a reunit din 9 ianuarie și se pregătește la Săftica. Până acum a jucat două amicale cu echipe din Liga 3, cu CS Păulești (scor 0-0) și cu CSO Plopeni (scor 1-1).

Dinamo a comunicat și ea faptul că nu va mai juca împotriva Progresului Spartac.

”Nu se mai joacă amicalul cu Progresul Spartac
Meciul amical Progresul Spartac vs Dinamo București, programat sâmbătă, 28 ianuarie (ora 12:00), pe terenul sintetic al fostului stadion „Prefabricate”, a fost anulat din cauza condițiilor meteo nefavorabile anunțate în Capitală.
Echipa antrenată de Ovidiu Burcă își va continua antrenamentele în cantonamentul de la Săftica, următorul joc amical fiind programat miercuri, 1 februarie (ora 12:00), cu CSM Slatina, pe terenul sintetic al CNF Buftea”, a transmis Dinamo.

În stilul caracteristic, Progresul Spartac a revenit apoi cu mai multe detalii despre anularea amicalului.

”AMICALUL CU DINAMO A FOST ANULAT!
Când ne-am trezit în această dimineață, ne așteptam ca astăzi să vă anunțăm mai multe detalii legate de amicalul de mâine, împotriva celor de la Dinamo… iar apoi ne-am uitat pe geam.
După cum a fost relatat acum scurt timp pe site-ul nostru, stratul de zăpadă care s-a așternut în această noapte peste terenul nostru sintetic din Intrarea Vrabiei, alături de prognoza meteo nefavorabilă pentru următoarele zile, fac organizarea meciului de mâine în condiții sigure pentru cele două seturi de jucători o imposibilitate. Așadar, întâlnirea cu Dinamo a fost anulată.
Pentru că nu avem posibilitatea de a organiza într-un timp așa de scurt un „amical de rezervă”, putem spune cu certitudine că următorul nostru meci va fi Sâmbătă, 4 Februarie, împotriva celor de la Unirea Slobozia.
Dacă cunoașteți vreun suporter progresist sau dinamovist care plănuia să vină mâine la baza noastră sportivă, am aprecia dacă ați putea distribui această postare, pentru a vă asigura că nu fac deplasarea degeaba.
Tot înainte!”, a transmis echipa din cartierul Progresul către suporterii săi sau cei dinamoviști.

Dinamo mai are șase amicale stabilite, Progresul Spartac – patru

În perioada următoare până la reluarea campionatului Ligii 2, Dinamo mai are stabilite șase amicale, după cum urmează: cu CSM Slatina (1 februarie), Gloria Buzău (4 februarie), ACS Muscelul Câmpulung Elite (8 februarie), Unirea Slobozia (10 februarie), Farul Constanța (11 februarie) și FC Brașov (18 februarie).

De partea cealaltă, Progresul Spartac mai are ca adversari în jocuri de pregătire echipele Unirea Slobozia (4 februarie), Steaua (8 februarie), CSM Slatina (11 februarie) și CS Dinamo (18 februarie).

În campionat, după 16 etape desfășurate în sezonul regular, Dinamo ocupă locul 8, cu 24 de puncte, și încă are speranțe la play-off, iar Progresul Spartac se află pe poziția a 18-a, cu 15 puncte. Cele două echipe s-au întâlnit în meciul oficial chiar în prima etapă, când nou-promovata din Liga 3 a organizat jocul la Clinceni și l-a pierdut cu scorul de 0-1, după reușita lui Antonio Bordușanu din minutul 27.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-nu-a-trecut-de-cso-plopeni-19258693

https://liga2.prosport.ro/seria-1/progresul-spartac-invingatoare-in-amicalul-cu-concordia-chiajna-un-super-gol-a-decis-jocul-desfasurat-in-ghencea-19258738

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-cristi-borcea-nu-vrea-sa-se-mai-implice-la-dinamo-dar-stie-apropiati-care-ar-face-o-atunci-o-sa-se-creioneze-o-echipa-puternica-parerea-sa-despre-implicarea-suporterilor-19258651

https://liga2.prosport.ro/liga-3/ionut-serban-fostul-mijlocas-al-lui-dinamo-a-schimbat-echipa-19258652

Marius ANGHEL 27 Jan. 2023, 14:31 Liga 2
Pe aceeași temă