Dinamo și-a anunțat cei nouă adversari din meciurile amicale. Patriche și Neluț Roșu au speranțe că situația financiară a echipei se va îmbunătăți. Jucătorii prezenți la vizita medicală

Marius ANGHEL 09 Jan. 2023, 14:23 Liga 2
Dinamo și-a anunțat cei nouă adversari din meciurile amicale. Patriche și Neluț Roșu au speranțe că situația financiară a echipei se va îmbunătăți. Jucătorii prezenți la vizita medicală

Dinamo este una dintre echipele din Liga 2 care și-au oprit vacanța de iarnă începând de astăzi, 9 ianuarie 2023.

O parte din jucătorii antrenați de Ovidiu Burcă s-a reunit pentru a face vizita medicală, iar de mâine, 10 ianuarie, e programată prima ședință de antrenamente din acest an, pentru pregătirea părții a doua a campionatului Ligii 2.

Răzvan Patriche și Neluț Roșu au în continuare speranțe că situația de la Dinamo se va îmbunătăți

Printre jucătorii care au fost prezenți la Policlinica Vitan s-au numărat Marius Tomozei, revenit după o accidentare care l-a ținut pe tușă toată prima parte a sezonului, dar și David și Dragoș Irimia, gemeni născuți în 2006 (au 16 ani), promovați la prima echipă cel puțin în această perioadă de antrenamente.

Despre perioada de vacanță și situația financiară dificilă pe care o traversează în continuare clubul au vorbit doi dintre cei mai experimentați jucători din lot, fundașul Răzvan Patriche, căpitanul echipei, și mijlocașul Neluț Roșu.

”Avem același speranțe, să prindem play-off-ul, în primul rând, și, de ce nu, să promovăm. La Dinamo sunt aceleași probleme care sunt de atâția ani, sper să se rezolve și eu zic că o să fie totul bine. Este aceeași situație dificilă, care nu ține de noi. Noi ne facem treaba pe teren. (n.r. – Dacă au primit vreun ban de sărbători) N-am primit nimic de sărbători, dar asta nu înseamnă că nu am avut niște sărbători frumoase.
Din punct de vedere sportiv suntem bine. Ne pare rău că am terminat campionatul, că am intrat în vacanță. Eram într-o formă foarte bună. Sper ca până la începutul acestor trei etape rămase să ajungem la aceeași formă foarte bună. Avem nevoie de 9 puncte și eu zic că o să le aducem. Meciurile nu seamănă între ele. Pot să apară surprize, însă sper să nu apară la noi”, a spus Răzvan Patriche.

”Avem pregătirea de iarnă, o pregătire lungă și care cred că o să fie destul de grea, pentru că, după cum bine știm, condițiile meteo cred că nu o să ne ajute și terenurile o să fie impracticabile și trebuie să ne antrenăm pe sintetic.
(n.r. – despre situația financiară a clubului) Speranțele noastre sunt să se rezolve, să ne primim salariile, să reușim să intrăm în play-off și să reușim să promovăm, pentru că de asta am început sezonul. O să vorbim și noi cu cei din conducere, probabil mâine, că încă n-am apucat să vorbim, să vedem ce se întâmplă. Nu știm nimic”, a declarat Neluț Roșu.

Jucătorii de la Dinamo prezenți la vizita medicală:

portar: Denis Oncescu,
fundași: Răzvan Patriche, Deniz Giafer, Alin Demici, Costin Amzăr, Marius Tomozei, David Irimia,
mijlocași: Neluț Roșu, Ahmed Bani, Valentin Borcea, Dragoș Irimia,
atacanți: Ionuț Bobea, Vasile Buhăescu, Cătălin Țîră, Cristian Delciu.

Nouă amicale pentru Dinamo, cel mai important fiind cu Farul Constanța

Din cauza problemelor financiare, Dinamo nu va merge într-un cantonament extern sau măcar în țară, ci se va pregări la baza sportivă de la Săftica sau la baza federației de la Buftea.

Clubul a anunțat și numele adversarilor pe care îi va întâlni în meciuri amicale în această perioadă de pregătire de iarnă. Printre cei nouă oponenți, unul este din SuperLigă, Farul Constanța, cinci din Liga 2, iar trei din Liga 3, CS Păulești, CSO Plopeni și ACS Muscelul Câmpulung Elite.

Dinamo își începe seria meciurilor test împotriva aceluiași adversar cu care își începe amicalele și Steaua.

”Adversarii dinamoviștilor
Lotul dinamoviștilor a efectuat în această dimineață vizita medicală, la Policlinica Vitan din Capitală, iar de mâine, în cantonamentul de la Săftica și la Centrul Național de la Buftea, își va relua pregătirile sub comanda antrenorului principal Ovidiu Burcă.
Până la reluarea acestui sezon competițional, programată la finalul lunii februarie, echipa noastră va disputa 9 meciuri amicale, terenurile și orele de joc urmând să fie stabilite în funcție de condițiile meteo.
Iată, mai jos, adversarii dinamoviștilor:
21 ianuarie: CS Păulești
25 ianuarie: CSO Plopeni
28 ianuarie: Progresul Spartac
1 februarie: CSM Slatina
4 februarie: Gloria Buzău
8 februarie: Muscelul Câmpulung Elite
10 februarie: Unirea Slobozia
11 februarie: Farul Constanța
18 februarie: FC Brașov”, a transmis Dinamo pe pagina sa de Facebook.

Dinamo iernează pe locul 8 în Liga 2, cu 24 de puncte, cu două mai puțin față de ultima clasată pe pozițiile care duc în play-off, Gloria Buzău (locul 6, 26 puncte).

Foto: Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-vlad-iacob-apel-disperat-catre-suporterii-cainilor-rosii-daca-dinamo-nu-achita-niste-datorii-esentiale-nu-va-obtine-licenta-pentru-liga-1-sau-nici-macar-pentru-lig-19257362

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-poate-ramane-fara-cativa-jucatori-19257352

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-a-renovat-baza-de-la-saftica-19257230

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-primeste-mai-putini-bani-din-ultima-transa-a-transferului-lui-deian-sorescu-sa-existe-transparenta-pentru-a-cunoaste-cu-adevarat-ce-avem-de-infruntat-19257221

Marius ANGHEL 09 Jan. 2023, 14:23 Liga 2
Pe aceeași temă