Progresul Spartac pregătește primele achiziții. Nou-promovata nu a mișcat pe piața transferurilor, dar Andrei Erimia promite noutăți

Andrei PASCU 14 Jan. 2023, 17:44 Liga 2
Progresul Spartac pregătește primele achiziții. Nou-promovata nu a mișcat pe piața transferurilor, dar Andrei Erimia promite noutăți

Revenită pe 10 ianuarie la antrenamente, Progresul Spartac se află în plin proces de pregătire pentru a doua parte a stagiunii de Liga 2, în care va încerca să se salveze de la retrogradare. Recent, antrenorul Andrei Erimia a vorbit despre cum merg ședințele.

Erimia conturează atent perioada de pregătire, dorind ca jucătorii săi să fie la un nivel cât mai bun în momentul în care vor avea primul meci oficial din Liga 2 din acest an. Deocamdată, nou-promovata se laudă cu partidele de verificare pe care le-a programat, dar Erimia e atent și la jucătorii pe care îi poate aduce pentru a întări lotul.

Progresul Spartac, fără noutate în lot. Andrei Erimia, reacție la câteva zile după reunire

În acest moment, Progresul Spartac nu a anunțat vreo venire, dar e posibil să o facă în zilele următoare, după cum a accentuat chiar antrenorul Andrei Erimia. ”Principalul” l-a promovat pe Vlad Marica de la academia proprie până acum, jucător din generația 2005.

Ținând cont de locul din clasament pe care suntem, sigur că modul în care ne vom pregăti, așa cum am spus încă anterior vacanței, din toate puncte de vedere, va influența în mod decisiv rezultatul final și atingerea obiectivului pe care ni l-am propus, care e evident.

Deci e o perioadă extrem de importantă pentru noi, și încercăm să o gestionăm cât se poate de atent, corect și potrivit pentru ce ne-am propus.

(N.r. – Referitor la noutățile din lot) Marica e juniorul de 2005 care a început pregătirea cu noi și va continua, pentru că a arătat, în cadrul meciurilor de la juniori, că e într-o evoluție bună și merită acest lucru.

Și sunt o serie de jucători care vor veni să se pregătească alături de noi. Rămâne de văzut asupra cărora dintre ei ne vom hotărî. Cu siguranță avem nevoie de câțiva jucători care să aducă un plus echipei”, a spus Andrei Erimia.

Progresul Spartac, amicale cu echipe din Liga 2

Progresul Spartac ocupă locul 18, cu 15 puncte, la egalitate cu Minaur Baia Mare, locul 17, care momentan are un golaveraj superior. În 2023, Progresul Spartac mai are de disputat meciuri cu FK Miercurea Ciuc (deplasare), CSC Dumbrăvița (acasă) și Poli Iași (deplasare) în sezonul regular.

În cele 16 etape disputate în 2022, Progresul Spartac a adunat trei victorii, șase egaluri și șapte înfrângeri și un golaveraj de 14 goluri marcate și 23 primite.

În privința meciurilor de verificare, primul va avea loc la două săptămâni de la reunire, la 25 ianuarie, cu Concordia Chiajna. Ulterior, vor urma alte patru partide cu colege de Liga 2, cu Dinamo (28 ianuarie), Unirea Sloboia (4 februarie), Steaua (8 februarie) și CSM Slatina (11 februarie).

Ultimul test pentru Progresul Spartac va avea loc la 18 februarie, contra unei formații din Liga 3, CS Dinamo.

Am încercat să găsim adversari de un nivel cât mai bun, pentru a putea să avem meciuri cu intensitate, să avem meciuri cu ritm bun, să avem meciuri care să ne ajute și să îi ajute pe jucători să evolueze și să fie pregătiți pentru campionat”, a mai spus Andrei Erimia, în privința amicalelor de iarnă.

Video: Progresul Spartac

https://liga2.prosport.ro/seria-1/progresul-spartac-se-reuneste-si-a-programat-meciurile-amicale-19257380

https://liga2.prosport.ro/seria-1/topul-rezervelor-din-liga-2-19257187

https://liga2.prosport.ro/seria-1/progresul-spartac-si-a-desemnat-fotbalistul-anului-2022-19257075

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 14 Jan. 2023, 17:44 Liga 2
Pe aceeași temă