Roșu nu mai mizează doar pe juniori pentru meciul cu Chindia. „Trebuie să mergem mai departe și să ne pregătim cum putem mai bine de baraj”

Marius ANGHEL 31 May. 2017, 19:07 Liga 2
Roșu nu mai mizează doar pe juniori pentru meciul cu Chindia.**

Dacă la finalul săptămânii trecute, Laurențiu Roșu, antrenorul echipei UTA Bătrâna Doamnă, anunța că în ultimul meci din campionat, cel de pe teren propriu cu Chindia Târgoviște, va utiliza juniorii, fiindcă partida nu mai are nicio miză, între timp acesta pare să-și fi schimbat planul. În cadrul conferinței de presă organizată astăzi, antrenorul a lăsat impresia că va face un mix de jucători contra dâmbovițenilor, forțat și de unele împrejurări.

„Vom juca cu ce avem la dispoziție, dar vom ține cont de problemele medicale și de oboseala acumulată de unii jucători. Sunt unii care au bifat destule minute oficiale, chiar dintre juniori. Apropo de aceștia, îmi pare rău că au pierdut finala Cupei, mi-ar fi plăcut să fie campioni și să se vadă și mai bine roadele muncii depuse. M-aș fi bucurat enorm pentru băieți, dar suntem cu toții mulțumiți de ei, chiar dacă nu au câștigat”, a spus, citat de Sport Arad, antrenorul UTA-ei.

Printre jucătorii care vor absenta cu Chindia se numără Manea, Filare, Stahl, Costin, Jorza și Mara.

Roșu a readus în discuție și înfrângerea cu CS Balotești, cea care a condamnat UTA la barajul pentru promovare. „Au fost mai multe cauze. În primul rând, ne-a costat euforia după Poli. Mental, nu au fost pregătiți să joace cu Balotești, iar asta s-a văzut cel mai bine la greșelile comise. A fost cel mai prost meci făcut, de când sunt eu antrenor la UTA. Dar, trebuie să mergem mai departe și să ne pregătim cum putem mai bine de baraj. Chiar dacă meciul cu Chindia nu are o miză reală, vom vedea cine e mai în formă pentru baraj. Jucătorii pot demonstra că merită să joace în cele două meciuri decisive, sau din contră”, a adăugat Roșu.

Vizitați de elevii unei școli din Arad la antrenamentul de dimineață

Altfel, în această dimineață, jucătorii utiști au avut parte de o surpriză frumoasă. Înaintea antrenamentului, jucătorii lui Laurențiu Roșu au fost vizitați de copiii de la „Școala Gimnazială Regina Maria” din Arad. Cei mici, alături de profesorii lor, au venit lângă utiști pentru poze, autografe, schimburi de pase, apoi s-au retras în tribună, de unde le-au făcut galerie fotbaliștilor în timpul ședinței de pregătire.

„Unul din reperele fiecărui arădean este clubul UTA. Mă bucură apropierea copiilor de brandul UTA, ei sunt viitorul acestui oraș”, a precizat Codru Grădinariu, directorul general al UTA-ei.

Ultimul meci al campionatului Ligii 2 pentru UTA Bătrâna Doamnă e programat să se desfășoare sâmbătă, de la ora 14:00, la Șiria, cu Chindia Târgoviște. Arădenii vor juca apoi barajul pentru promovare cu una dintre echipele ACS Poli, Concordia Chiajna sau Pandurii Târgu Jiu.

Marius ANGHEL 31 May. 2017, 19:07 Liga 2
Pe aceeași temă