Robert Boboc, jucătorul cu care Șelimbăr a răpus Concondia: ”Și acea ratare de la penalty ne-a motivat”

Ovidiu BOICA 18 Oct. 2021, 14:06 Liga 2

Robert Boboc (26 de ani) a fost decisiv în meciul din etapa a 10-a a Ligii 2 dintre CS Comunal Șelimbăr și Concordia Chiajna (scor 1-0). Mijlocașul echipei sibiene a marcat în minutul 57 unicul gol al jocului desfășurat la Avrig, aducând, totodată, prima înfrângere a trupei ilfovene în acest sezon.

Robert Boboc, decisiv pentru CS Comunal Șelimbăr în meciul cu Concordia

Autorul golului prin care CS Comunal Șelimbăr a câștigat în fața ocupantei locului secund în Liga 2, Concordia, a explicat modul în care sibienii au pregătit jocul și crede că și-au făcut foarte bine ”temele”. Boboc e de părere că și ratarea penalty-ului din finalul primei reprize,  i-a motivat pe ”cavaleri roșii”.

În minutul 44, Alexandru Ciocâlteu a executat o lovitură de pedeapsă obținută de Vodă, însă a bătut slab, în stânga, iar portarul Silveanu a parat.

”A fost un joc foarte greu. Știam că adversarul este o echipă foarte bună, cu pretenții în acest an, dar noi am încercat să jucăm mai mult pe contraatac, să îi așteptăm, să îi lăsăm pe ei să ne atace pozițional. Am reușit să marchez, să câștigăm. Cele trei puncte sunt foarte importante pentru noi. 

Știam că fac superioritate în benzi, dar eu zic că ne-am făcut destul de bine temele și nu cred că și-au creat vreo situație foarte mare. Ne bucurăm că, la finalul meciului, am reușit să luăm cele trei puncte. Poate și acea ratare de la penalty ne-a motivat să încercăm în a doua repriză să marcăm, dar asta este, în fotbal penalty-urile se mai și ratează. Suntem bucuroși că la final am terminat învingători”, a afirmat mijlocașul echipei din Șelimbăr, care își desfășoară meciurile de acasă la Avrig.

Boboc a primit o minge înapoi și a înscris cu un șut din prima, din marginea careului, din poziție centrală, pe jos, lângă rădăcina barei din dreapta.

Robert Boboc a semnat cu echipa sibiană după promovarea acesteia în Liga 2

Piteșteanul Robert Boboc a semnat cu nou-promovata CS Comunal Șelimbăr în această vară, după despărțirea de Astra. Ultima dată evoluase la CSM Reșița, în sezonul trecut de Liga 2, cu care a retrogradat.

În cariera sa, Boboc a mai jucat pentru CS Mioveni, ”U” Cluj, FC Hermannstadt, Astra și Dunărea Călărași.

Mijlocașul defensiv are două meciuri jucate în Liga 1, unul la ”U” Cluj (FC Brașov – ”U” Cluj 0-0, în 2014) și altul la Astra (Astra – CFR Cluj 1-2, în 2018).

În acest sezon de Liga 2, Robert Boboc a fost utilizat de Eugen Beza la CS Comunal Șelimbăr în nouă meciuri din zece, de fiecare dată ca titular, iar contra Concordiei a marcat primul său gol pentru sibieni, dar și după o pauză de doi ani și jumătate, ultima sa reușită fiind în jocul CS Mioveni – Aerostar Bacău 2-0, din aprilie 2019.

Foto: Valentin Macrea / Sport Pictures

Ovidiu BOICA 18 Oct. 2021, 14:06 Liga 2
Pe aceeași temă