EXCLUSIV | Un fost jucător al echipei UTA se pregătește cu Ripensia. Roș-galbenii au disputat un nou joc-școală

Anda DELIU 22 Jul. 2020, 17:24 Liga 2
EXCLUSIV | Un fost jucător al echipei UTA se pregătește cu Ripensia. Roș-galbenii au disputat un nou joc-școală

Ripensia se află în continuare, până vineri, în pregătiri la Buziaș, în cantonament. Deocamdată, clubul nu a anunțat niciun transfer nou, dar Stephan Coulibaly, ivorianul adus în România de UTA, se antrenează cu echipa lui Cosmin Petruescu și are mari șanse să semneze. Deocamdată, mijlocașul mai este încă accident.

Stephan Coulibaly (foto) are 21 de ani și joacă pe postul de închizător. Africanul a venit vara trecută la UTA, iar în iarnă s-a accidentat la ligamente. Nu a mai jucat, și chiar meciul cu Ripensia l-a privit din tribună. Acum este liber de contract și se antrenează alături de Ripensia. Semn că probleme medicale nu au trecut, jucătorul se antrenează separat, cu preparatorul fizic al timișorenilor.

Pentru Coulibaly, UTA a fost primul său club profesionist. Din informațiile Liga2.ro, ivorianul are mari șanse să semneze cu Ripensia.

Un al treilea amical ratat pentru Ripensia

Ripensia nu a putut juca până acum trei amicale programate, cu FC Bazoșu Vechi, CSM Lugoj și Universitatea de Vest Timișoara.

Astfel, miercuri, fotbaliștii au disputat un nou joc-școală, cu două reprize de 35 de minute. În minutul 25, Cosmin Sârbu a deschis scorul direct din corner, și pentru echipa sa, 2-0 a făcut Burdeț, cu capul în minutul 31. În repriza a doua, Burdeț și-a dat autogol în minutul 52, iar peste șapte minute, Apro a egalat din penalty. Victoria pentru prima echipă a adus-o Sârbu în ultimul minut.

Iată distribuțiile:

Echipa I (galben): Dobre – Maric, Țieranu, Burdeț, Benea – Valeriu Macrițchii, Călin, Neagu – Dan, Popovici, Sârbu. La pauză, a intrat Mociu în poartă.

Echipa II (roșu): Păduraru – Andrei Macrițchii, Lalic, Apro, Sturzu – Stoi, Gladun, Urvanțev – Vasluian, Golda, Tudorache. La pauză, a intrat Velcea în poartă.

Vineri, Ripensia termină cantonamentul de la Buziaș. Urmează câteva zile libere, iar în 29 iulie are amical la Severin cu U Craiova 1948 SA.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-trebuie-sa-se-multumeasca-cu-jocuri-scoala-in-lipsa-adversarilor-pentru-amicale-deocamdata-transferurile-nu-vin-la-echipa-lui-cosmin-petruescu-antrenor-care-vrea-o-liga-2-cu-doua-serii-19139810

https://liga2.prosport.ro/seria-1/traume-la-ripensia-dupa-plecarea-lui-adrian-popa-nu-acceptam-comentarii-jignitoare-insulte-si-denigrari-la-adresa-unor-persoane-din-conducerea-clubului-19139741

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-doar-7-cluburi-din-20-au-obtinut-din-prima-certificarea-pentru-noul-sezon-de-liga-2-printre-echipele-cu-probleme-se-numara-u-cluj-asu-poli-sau-fc-u-cra-19139868

Anda DELIU 22 Jul. 2020, 17:24 Liga 2
Pe aceeași temă