Ripensia a bifat o plecare din lot. Era un jucător susținut puternic de fostul antrenor Cosmin Petruescu

Anda DELIU 24 Oct. 2021, 15:52 Liga 2
Ripensia a bifat o plecare din lot. Era un jucător susținut puternic de fostul antrenor Cosmin Petruescu

În plin sezon de toamnă, Ripensia a anunțat o plecare a unui jucător. Clubul timișorean și Dan Taras au ales să meargă pe drumuri separate.

Internaționalul moldovean nici nu a reușit să aibă evoluții convingătoare la club, cu toate că fostul antrenor, Cosmin Petruescu, și-a pus ”obrazul” pentru el.

Se anunșase că era accidentat

Mijlocașul moldovean nu a mai prins lotul la ultimele meciuri ale Ripensiei. Clubul precizase că s-a accidentat la meciul cu Dinamo din șaisprezecimirile Cupei României.

”Clubul Ripensia Timișoara a reziliat, de comun acord, angajamentul cu jucătorul Dan Taras. Venit în iulie 2021 la Ripensia, Taras a bifat în total 7 meciuri în campionat și Cupa României, marcând câte un gol în cele două competiții. Ripensia îi mulțumește mijlocașului pentru perioada petrecută la Timișoara și îi urează mult succes mai departe în carieră”, a anunțat Ripensia.

  • Dan Taras (27 de ani) a semnat cu Ripensia în vara anului 2021 și a jucat în Liga 2 în 4 meciuri, doar o dată ca titular, meci în care a și fost înlocuit. În total a acumulat doar 152 de minute pe teren și a marcat un gol, în remiza 3-3 de pe teren propriu cu Dunărea Călărași, în chiar prima etapă.

Cearta decisivă dintre Petruescu și Mihu, centrată pe subiectul Taras

Revenind la meciul cu Dinamo (scor 1-0), unde Ripensia nu avea obiectiv victoria, dar nici să joace slab, după joc, finanțatorul-președinte Dumitru Mihu i-a spus lui Cosmin Petruescu că Dan Taras, adus ca jucător de naționala Moldovei, nu dă randamentul scontat.

Antrenorul, care a mai avut discuții în contradictoriu cu patronul și care e ”fanul” acestor tip de jucători aduși de peste Prut, s-a supărat destul de tare, deși, în această situația, Mihu a avut dreptate, pentru că Taras nu a demonstrat mai nimic de când a venit la Ripensia.

Ulterior, Cosin Petruescu a părăsit echipa, iar acum, la nici o lună, a venit și rândul lui Dan Taras.

Ripensia și-a găsit antrenor tot după o lună de zile, perioadă în care interimatul a fost asigurat de preparatorul fizic Iulian Muntean. Florin Fabian va conduce echipa timișoreană de luni, 25 octombrie.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/valerii-macritchii-despre-euro-golul-din-derby-ul-timisoarei-a-fost-intuitiv-moldoveanul-spune-ca-sheriff-tiraspol-clubul-care-l-a-crescut-e-peste-tot-ce-exista-in-romania-19206902

https://liga2.prosport.ro/seria-1/iulian-muntean-explica-cum-a-triumfat-ripensia-cu-poli-cu-vointa-cu-mult-suflet-cu-darurie-si-respect-fata-de-adversar-19206836

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-ripensia-si-a-gasit-antrenor-principalul-care-preia-echipa-timisoreana-a-condus-o-ultima-data-pe-fotbal-comuna-recea-19206762

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nicolae-croitoru-al-doilea-meci-a-doua-infrangere-ca-antrenor-la-poli-timisoara-acum-in-derby-ul-cu-ripensia-au-avut-trei-suturi-la-poarta-si-toate-trei-au-fost-goluri-din-pacate-acesta-19206878

https://liga2.prosport.ro/seria-1/tineretea-a-invins-in-derby-ul-timisoarei-primavaratica-ripensia-s-a-impus-in-fata-tomnaticii-politehnica-19206737

Anda DELIU 24 Oct. 2021, 15:52 Liga 2
Pe aceeași temă