Revin grevele în Giulești! Copos e regretat la ProRapid

Marius ANGHEL 20 Aug. 2013, 14:16 Liga 2
Revin grevele în Giulești!** Copos e regretat la ProRapid

Schimbarea de proprietar de la Rapid nu a adus liniștea mult așteptată. Jucătorii le-au transmis noilor patroni că își așteaptă restanțele până miercuri, altfel nu se vor mai antrena

Fotbaliștii care au rămas în Giulești au strâns restanțe financiare de patru luni

La două luni după plecarea lui George Copos de la Rapid, situația este la fel de grea în Giulești. Adrian Zamfir, omul care a preluat clubul nu a reușit să redreseze situația, iar problemele sunt mult mai mari decât pe vremea lui Copos. Jucătorii și angajații de la ProRapid sunt neplătiți de patru luni de zile, noua conducere achitând până acum doar banii pentru o lună și jumătate. Aici, Zamfir și Cristescu s-au folosit de banii veniți de la Ligă, aproximativ 200.000 de euro, avansul din drepturile tv pentru sezonul trecut. 

În aceste condiții, sătui de promisiunile noului patron, jucătorii se gândesc să intre în grevă, pe timp nelimitat. Aceștia au și transmis un termen conducerii, iar în cazul în care până miercuri nu vor primi salariul pe luna iulie, nu se vor mai antrena. Și fotbaliștii care au venit în această vară sunt nemulțumiți din cauză că nu și-au primit banii promiși la semnătură. Dacă până mâine nu vor fi onorate promisiunile, noii elevi ai lui Marian Rada sunt hotărâți să-și rezilieze contractele.

Copos este regretat la ProRapid

Haos este și la nivelul angajaților de la ProRapid, cei care au salarii foarte mici, între 700 și 1500 de lei și restanțe la fel de mari. „Ne întreabă familiile unde sunt banii ăia de care vorbea domnul Cristescu. Nu suntem crezuți când răspundem că nu i-am văzut până acum. S-a ajuns ca unii dintre noi să îl dorească înapoi pe domnul Copos, parcă era mai bine pe vremea lui. Singura diferență dintre cei doi șefi este că unul avea bani, dar nu dădea, iar celălalt spune că dă, dar nu are de unde”, a povestit un angajat.

200.000 de euro a primit Rapid de la LPF, aceștia fiind singurii bani care au intrat în contul clubului

70.000 de euro este plafonul lunar al salariilor de la Rapid

1,5 milioane de euro este bugetul anunțat de conducere pentru sezonul 2013 – 2014

Articol scris de Victor STOICESCU

Marius ANGHEL 20 Aug. 2013, 14:16 Liga 2
Pe aceeași temă