Rapid a promovat în Liga 1, dar ce mai face George Copos? Unul dintre cei mai apropiați prieteni ai fostului patron dezvăluie de ce nu mai vrea acesta să revină în fotbal | VIDEO

Andreea VISU 19 May. 2021, 16:07 Liga 2

Dinu Gheorghe, fost președinte la Rapid și unul dintre apropiații lui George Copos, a vorbit, la ProSport LIVE, despre posibilitatea ca fostul finanțator să revină la echipa din Giulești.

Rapid a obținut promovarea în Liga 1, iar după meciul cu ”FC U” Craiova disputat la Buftea, scor 1-3, rapidiștii au mers la un local din apropierea Bucureștiului și au sărbătorit revenirea echipei giuleștene pe prima scenă a fotbalului românesc.

Victor Angelescu este cel care susține Rapidul acum din punct de vedere financiar, însă Dinu Gheorghe este de părere că giuleștenii vor avea nevoie de o finanțare mai puternică dacă vor să facă o figură frumoasă în Liga 1.

Dinu Gheorghe, despre posibila revenire a lui George Copos în fotbal

Întrebat despre George Copos, dispărut din peisajul fotbalului de foarte mulți ani, Dinu Gheorghe a explicat că acesta nu mai urmărește fenomenul și este convins că nu ar mai vrea să revină la Rapid.

”Da, vorbim la telefon destul de des, dar prostii, banalități. Nu îi mai place fotbalul. Nu mai vrea la Rapid. Sunt convins că nu, dar fotbalul are fetișurile lui. Să se ducă!
Din partea mea, ar fi fantastic să apară un George Copos la Rapid, nu el neapărat, să apară pentru că echipa asta are nevoie de o finanțare importantă de la vară încolo”, a spus Dinu Gheorghe, la ProSport LIVE.

George Copos, după promovarea Rapidului în Liga 1: ”Mă bucur enorm”

George Copos a rămas cu sufletul alături de Rapid, club care a făcut performanță sub patronajul său, și așteaptă din nou trofee în Giulești. Omul de afaceri a trăit la intensitate maximă ziua de luni, în care a aflat că Rapid va juca din nou în Liga 1, după o pauză de șase ani.

Fostul finanțator din Giulești speră ca Rapid să joace în Liga 1 timp de mulți ani de aici înainte.

”Mă bucur enorm, enorm că Rapid a promovat. Nu vreau să spun nimic. Doar că le doresc viaţă lungă în Liga 1. Şi trofee”, a spus George Copos, pentru DigiSport.

”Domnul Copos este lângă Rapid, ieri am vorbit cu dânsul, ne-a urat succes. Nu a fost la meci, dar este implicat enorm, emoțional. Altceva, nu știu dacă s-ar putea întoarce”, a declarat și antrenorul Mihai Iosif, pentru sursa citată.

George Copos, convins de Victor Pițurcă să îl transfere pe Adrian Iencsi

Tot în cadrul emisiunii ProSport Live, Dinu Gheorghe a povestit cum George Copos era să rateze un jucător devenit emblematic pentru Rapid. Fostul președinte din Giulești la chemat în biroul patronului, culmea, pe Victor Pițurcă, stelist declarat, să îl convingă pe George Copos să îl transfere pe Adrian Iencsi.

”Era la Piatra Neamț și noi voiam să îl luăm, eram hotărâți să îl luăm, dar George Copos, care avea așa talentul ăsta, mai întreba în dreapta, în stânga și se mai cotea.

L-am chemat în birou la George Copos pe Victor Pițurcă și l-am întrebat ce părere are, dacă merită sau nu să îl ia Rapid (n.r. – pe Iencsi) și a zis: «Dormiți? Pe loc! Fără niciun gând!» și în secunda următoare s-a încheiat toată poveste și așa a ajuns Iencsi la Rapid. Deci, cuvântul decisiv, acel 1 la sută care mai trebuia să vină pentru George Copos, a venit de la Victor Pițurcă, în birou la Copos, pe Dorobanți”, a spus Dinu Gheorghe, la ProSport LIVE.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-mihai-iosif-euforic-dupa-ce-a-promovat-cu-rapid-in-liga-1-ce-sa-mi-mai-doresc-cupa-uefa-ce-le-a-cerut-jucatorilor-la-petrecere-si-marele-sau-vis-mi-ar-fi-placut-19185775

https://liga2.prosport.ro/seria-1/prosport-si-a-luat-reporter-de-liga-1-lucian-goge-a-furat-microfonul-si-le-a-pus-intrebari-incomode-colegilor-de-la-rapid-dar-si-antrenorului-mihai-iosif-imagini-superbe-de-la-pet-19185760

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-niculae-si-victor-angelescu-explicatii-pentru-suporteri-dupa-ce-rapid-n-a-onorat-invitatia-la-stadion-pentru-a-sarbatori-promovarea-alaturi-de-fani-momentul-in-care-liderul-galeriei-i-a-anu-19185753

Andreea VISU 19 May. 2021, 16:07 Liga 2
Pe aceeași temă