Retragerea Tărlungeniului o dezavantajează în primul rând pe UTA. Roșu e îngrijorat: „Toți adversarii au etapă liberă înaintea duelului cu noi”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 24 Feb. 2017, 15:26 Actualizat: 24 Feb. 2017, 15:27 Liga 2

Două dintre divizionarele secunde nu au supraviețuit iernii și lasă campionatul în 16 competitoare. Când formațiile retrase sau excluse din întrecere, Șoimii Pâncota, ACS Berceni, Unirea Tărlungeni și CSM Râmnicu Vâlcea nu ar trebui să se înfrunte între ele, din zece confruntări programate etapă de etapă se vor mai disputa doar șase. Atâta timp cât absolut toate formațiile câștigă meciurile cu 3-0 împotriva echipelor de la Ștefănești și Zăvoiul vâlcean, nu ar trebui să fie avantaje și dezavantaje, dar cel puțin UTA nu se află într-o postură prea plăcută.

Toți adversarii „roș-albilor” din stagiunea de primăvară iau fără efort punctele cu Unirea Tărlungeni înainte de a se duela cu arădenii. Asta înseamnă că vor avea o săptămână în plus de odihnă, dar în caz că au jucători suspendați pentru cumul de galbene, după 3-0 cu „uniriștii”, aceștia devin buni de joc.

„Am aflat și noi de retragerea a încă două echipe din campionat, ar fi bine ca măcar cele care au rămas să ducă până la final competiția. Ceea ce am remarcat, însă, este că toate echipele ce urmează să joace cu noi o să stea cu o etapă înainte cu ocazia retragerii celor de la Tărlungeni. Rămâne de văzut dacă e bine, dacă e rău, deși mai degrabă cred că suntem puțin dezavantajați”, a menționat Laurențiu Roșu, antrenorul „Bătrânei Doamne”.

Nu mai departe de această rundă, dacă ar fi jucat cu Tărlungeniul, Reșița avea doi fotbaliști suspendați pentru patru cartonașe galbene, respectiv Vasile și Matei. După succesul la „masa verde”, ambii devin buni de joc pentru partida cu UTA din weekendul următor.

Sursa: Sport Arad
Foto: Ciprian PETCUȚ

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 24 Feb. 2017, 15:26 Actualizat: 24 Feb. 2017, 15:27 Liga 2
Pe aceeași temă