Chindia Târgoviște a mai pierdut un meci și play-off-ul e tot mai departe. Vasile Miriuță, reacție după ce i s-a cerut demisia

Andrei PASCU 10 Nov. 2023, 14:51 Liga 2

Chindia Târgoviște este tot mai departe de calificarea în play-off-ul Ligii 2, mai ales după ce, în etapa a 13-a din Liga 2, a înregistrat încă un nou eșec, contra CS Mioveni, pe teren propriu, scor 0-2.

Pe lângă înfrângere, formația lui Vasile Miriuță nu a arătat nici acum mare lucru, având doar o posesie sterilă în repriza a doua, dar asta pe fondul retragerii voluntare a Mioveniului, care a condus încă de la pauză la două goluri.

Reacția lui Vasile Miriuță, după partida Chindia – CS Mioveni, scor 0-2, din etapa a 13-a din Liga 2

Chindia Târgoviște a avut atacuri previzibile și nu a surprins cu nimic. Nici CS Mioveni nu a făcut un meci grozav, dar pragmatismul arătat în acest sezon s-a repetat la Târgoviște, marcând la fazele importante de poartă și reușind să își mai tracă în cont alte trei puncte.

CS Mioveni a deschis destul de repede scorul, prin Daniel Toma, în minutul 9, care a profitat de o respingere nefericită a portarului Răilean, după o execuție din afara careului mare a lui Șerbănică.

Înainte de pauză, în minutul 39, CS Mioveni a mai punctat prin Cătălin Gogor și astfel s-a stabilit scorul final, 2-0 pentru oaspeții conduși de Constantin Schumacher. A doua repriză a aparținut Chindiei, dar atacurile au fost fără ”elemente surpriză” și defensiva adversă a rezolvat destul de ușor situațiile.

  • Chindia Târgoviște: Railean – Anișorac (Boțogan 46′), Fl. Plămadă, Marc, Romeo (Ad. Ioniță 46′) – Prejmerean (cpt.), Bocaciuc (Matiș 73′), Max. Cojocaru, Rz. Tache (L. Manolache 46′) –  Andr. Șerban (Golofca 62′) – Rob. Moldoveanu. Rezerve neutilizate: Ius. Popescu – Oct. Ursu, Fedele, Alb. Călin.

Vasile Miriuță nu exclude posibilitatea plecării de la Târgoviște, după ce a pierdut cu CS Mioveni

Nemulțumiți de situația Chindiei Târgoviște, fanii i-au cerut demisia lui Miriuță, dar nici jucătorii nu au scăpat de huiduieli și reproșuri. La final, antrenorul gazdelor de joi a făcut analiza confruntării.

Am pierdut, ne-am fi dorit să câștigăm. Am luat acel gol, cred că se putea face mai mult. Am avut după niște situații, nu am marcat, au făcut-o ei și așa nu am reușit să intrăm în joc. Nu știu dacă a fost sau nu offside la golul lor al doilea, au fost niște greșeli în lanț (n.r. – în apărare). Ne-am fi dorit mult să câștigăm, nu e ușor de digerat o înfrângere acasă.

Era una dintre ultimele șanse de a intra în play-off. Asta e realitatea, e foarte greu. Trebuie să câștigăm următoarele două meciuri, dar e greu să stai într-un atacant, Moldoveanu”, a spus Vasile Miriuță, conform Digi Sport.

 

Vasile Miriuță crede că i se cere demisia de la Chindia Târgoviște și pentru că a fost adus de Andrei Cordoș

Miriuță a vorbit și despre faptul că i s-a cerut plecarea și consideră că o parte din reacții vine din cauza faptului că a fost adus de fostul președinte al clubului Chindia Târgoviște, Andrei Cordoș.

În altă ordine de idei, el nu neagă total posibilitatea despărțirii, să încheie raporturile contractuale cu echipa.

(N.r. – Despre faptul că i s-a strigat demisia) ”Asta se întâmplă de când am venit, de două luni. Am venit împreună cu Andrei Cordoș și de atunci mi se strigă că sunt omul lui Cordoș. Nu e nicio problemă. Am dus altele mai grele.

Voi avea o discuție cu conducerea și, dacă se dorește, atunci voi pleca. Nu țin de scaun. Sunt supărat acum, trebuie să treacă și mâine voi avea o discuție cu oficialii”, a mai spus Miriuță.

Chindia Târgoviște va pica în jumătatea inferioară a clasamentului Ligii 2 după etapa a 13-a

Momentan, Chindia Târgoviște este la mijlocul clasamentului, pe 9, cu 17 puncte acumulate în 12 meciuri, la fel având și Viitorul Pandurii Târgu Jiu, însă gorjenii au golaveraj inferior și un meci mai puțin. Pe ultimul loc calificabil în play-off se află Concordia Chiajna în acest moment, care a adunat 19 puncte, dar nici ea nu a evoluat până acum în runda a 13-a.

În ultimele cinci etape, anterior partidei cu Chindia Târgoviște, formația lui Vasile Miriuță a obținut șapte puncte: 0-1 cu FK Miercurea Ciuc, 3-0 cu Progresul Spartac, 1-2 cu Corvinul Hunedoara, 4-1 cu CSM Reșița, 0-0 cu Viitorul Pandurii.

În funcție de rezultatele care se vor înregistra în această etapă, Chindia Târgoviște poate pica poziții bune în clasamentul Ligii 2. În ultimele runde din campionat din acest an, gruparea din Târgoviște le va mai întâlni pe CS Tunari (deplasare) și Concordia Chiajna (acasă).

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/constantin-schumacher-reactie-dupa-chindia-targoviste-cs-mioveni-19292439

https://liga2.prosport.ro/seria-1/s-a-scandat-demisia-la-targoviste-in-esecul-chindiei-cu-cs-mioveni-19292369

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-targoviste-si-cs-mioveni-deschid-etapa-a-13-a-de-liga-2-19292319

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-joaca-la-slatina-in-etapa-a-13-a-a-ligii-2-19292411

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nou-promovatele-alexandria-si-corvinul-meci-direct-in-etapa-13-a-ligii-2-19292368

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-duel-cu-unirea-dej-in-etapa-a-13-a-din-liga-2-19292345

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-targoviste-si-cs-mioveni-deschid-etapa-a-13-a-de-liga-2-19292319

 

Andrei PASCU 10 Nov. 2023, 14:51 Liga 2
Pe aceeași temă