I-a făcut pe plac sponsorului! CFC Argeș a anunțat despărțirea de doi dintre conducătorii săi: ”Le urăm mult succes în continuare! Lucrăm la o nouă organigramă”

Marius ANGHEL 10 Jan. 2024, 16:12 Liga 2
I-a făcut pe plac sponsorului! CFC Argeș a anunțat despărțirea de doi dintre conducătorii săi: ”Le urăm mult succes în continuare! Lucrăm la o nouă organigramă”

Victorie pentru Viorel Tudose, sponsorul principal al clubului Campionii FC Argeș.

Doi dintre conducătorii echipei retrogradate în vară din prima ligă au fost dați afară la insistența sponsorului buzoian, iar clubul anunță oficial că a ajuns la un acord cu aceștia privind rezilierea pe cale amiabilă.

Este vorba despre directorul sportiv Răzvan Tunaru și de organizatorul de competiții Gabriel Alexe.

Viorel Tudose a ”tunat” și amenințat, CFC Argeș i-a făcut, în cele din urmă, pe plac!

Viorel Tudose a ”tunat” în ultima perioadă, în special în pauza de iarnă, trimițând din nou săgeți către conducătorii echipei argeșene, învinuindu-i că au contribuit la retrogradarea din prima ligă, produsă în vară, și că nimeni nu și-a asumat și nu a plecat. A trecut inclusiv la amenințări, că dacă nu i se face pe plac îți va retrage implicarea financiară la clubul condus din spate de primarul Cristian Gentea.

”Am ajuns să fac acest lucru, deoarece eu nu accept să încasez lovituri pe la spate pe banii mei. Sau puteți să le spuneți lovituri sub centură. Sunt oameni care nu au ce să mai caute la acest club și văd că nu își asumă absolut nimic, dar nu își văd nici de treaba lor. Nu și-au asumat retrogradarea în Liga 2, dar văd că nu își asumă nici acest parcurs dezastruos al nostru, plus campania ratată de transferuri din vară. De câteva luni tot aștept și eu niște rapoarte de la domnul Tunaru. Însă, nimic! După ce că încasează un salariu extraordinar de mare, câteva mii de euro, văd că nu vrea să facă nimic și nu își asumă public nimic. Eu nu l-am dorit la FC Argeș. M-am trezit aterizat cu el la echipă. Dar, gata! Mi-a ajuns! Pe această cale cer demisia public tuturor celor din conducerea administrativă, iar cu domnul Tunaru nu mai vreau să lucrez nici măcar o secundă. Dacă nu, uitați de mine”, spune Tudose, pentru ProSport, în decembrie.

  • Răzvan Tunaru, din postura de director sportiv, s-a fotografiat alături de aproape toți jucătorii cu care CFC Argeș a semnat în campania de achiziții din vară. El a fost și cel care l-a prezentat pe antrenorul Alexandru Pelici.
  • În presa locală, Tudose declara că Răzvan Tunaru câștigă 4.500 de euro pe lună și ”nu își asumă nimic, absolut nimic”.
Răzvan Tunaru și unul dintre jucătorii achiziționați de CFC Argeș în acest sezon și care s-a despărțit deja de echipă, după o evoluție dezamăgitoare. Tunaru îl urmează acum pe Alexandru Răuță.

Răzvan Tunaru și Gabriel Alexe s-au despărțit de Campionii FC Argeș

Zilele trecute, Tudose anunța public o ședință decisivă la CFC Argeș și amenința din nou că va pleca dacă nu vor fi demisii ale conducătorilor.

”De la această ședință aștept patru-cinci demisii de onoare. A fost o retrogradare, echipa este pe locul 15 în Liga a 2-a. Nu se mai poate continua așa. FC Argeș trebuie transformat. Nu vreau să continuăm să fim o echipă de pluton, să fim o echipă gen A-B-A. Vorbim despre FC Argeș, o echipă de tradiție, o echipă simbol. La FC Argeș trebuie să înceteze cumetriile acestea cu anumiți jucători, cu șprițuri”, spunea Tudose, citat de Top Argeș.

Nu a fost chiar așa cum și-a dorit sponsorul echipei piteștene, însă tot s-a ales cu două plecări din conducerea clubului.

Interesant este că unul dintre cei plecați este organizatorul de competiții, unul dintre cei mai vechi oameni din club și căruia tocmai lui nu i se putea imputa retrogradarea din prima ligă sau parcursul din acest sezon.

”În urma analizei realizate de conducerea clubului FC Argeș, s-au operat o serie de modificări în conducerea clubului. S-a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relaţiilor contractuale cu managerul sportiv Răzvan Tunaru. Totodată, clubul nostru a încetat, de comun acord, raporturile contractuale şi cu Gabriel Alexe, organizatorul de competiții al echipei. Le urăm pe această cale mult succes în continuare!
Le transmitem suporterilor alb-violeți că în această perioadă se lucrează la o nouă organigramă, astfel că vor apărea și alte schimbări în structurile de conducere ale clubului nostru”, a transmis, miercuri, 10 ianaurie, Campionii FC Argeș.

  • Potrivit site-ului oficial al Campionii FC Argeș, conducerea clubului este formată din Mihai Foamete (președinte Consiliul Director), Constantin Angelescu (vicepreședinte Consiliul Director), Ion Vișan (secretar general Consiliul Director), Cristian Gentea, Mihai Marinescu și Romi Becheanu (toți membri fondatori). Pe funcții administrative sunt Vasile Popa (coordonator sistem licențiere / team manager CCJ), Toma Doru (team manager CCJ) și Marius Duinea (ofițer de presă), iar în stafful tehnic se aflau Răzvan Tunaru (director sportiv) și Gabriel Alexe (team manager / oragnizator de competiții). Aceștia doi din urmă sunt cei care au plătit cu posturile lor.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/esteban-orozco-merge-la-cupa-africii-19296943

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cfc-arges-risca-sa-ramana-fara-sponsorul-principal-19296852

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cfc-arges-a-anuntat-programul-pregatirilor-19296771

https://liga2.prosport.ro/seria-1/domagoj-babin-si-josip-mihalic-nu-mai-continua-cu-campionii-fc-arges-19296419

Marius ANGHEL 10 Jan. 2024, 16:12 Liga 2
Pe aceeași temă