Răzvan Iorga s-a despărțit de FC Brașov și are șansa să joace în prima ligă. ”Am fost sunat de cei de la Farul să mă întorc”

Adi MARICA 05 Sep. 2022, 14:19 Liga 2
Răzvan Iorga s-a despărțit de FC Brașov și are șansa să joace în prima ligă. ”Am fost sunat de cei de la Farul să mă întorc”

Răzvan Iorga (19 ani) și-a încheiat colaborarea cu FC Brașov și a revenit la Farul Constanța, club de care aparține contractual.

Mijlocașul brașovean a evoluat în sezonul trecut pentru echipa din Liga 2, dar și în trei meciuri în primele cinci etape în actuala ediție de campionat.

Răzvan Iorga, chemat înapoi de Hagi la Farul

Iorga se întoarce la Farul, unde are speranța că ar putea debuta în prima ligă.

”Am fost sunat de cei de la Farul să mă întorc și sper să am șansa să joc în Liga 1. În acest sezon am jucat destul de puțin la FC Brașov. Le doresc foștilor mei colegi să reușească să-și îndeplinească obiectivele. Cu Dan Alexa am avut o relație bună și îi urez succes”, a spus Răzvan Iorga.

”Am înțeles că Iorga a fost dorit de Hagi înapoi la Farul după ce l-au cedat pe Radaslavescu la FCSB. Pentru Răzvan este o șansă mare să joace în Liga 1”, a spus Dan Alexa, antrenorul echipei FC Brașov.

  • Iorga nu este primul jucător de care FC Brașov se desparte după ce noul sezon al Ligii 2 a început. După doar două etape, clubul îți încheia colaborarea cu Alexandru Martinov (24 de ani), pe care îl adusese chiar în această vară. Mijlocașul se întorcea apoi la echipa cu care reușea promovarea în eșalonul secund, CSC Dumbrăvița.

Iorga a jucat în 27 de meciuri de Liga 2 pentru FC Brașov

Răzvan Iorga a început sezonul ca titular, iar în prima etapă, în meciul cu Șelimbăr, a jucat 83 de minute, fiind înlocuit cu Tudor Oltean. În runda a doua, în meciul cu Minaur Baia Mare, Iorga a jucat în primele 45 de minute și a fost înlocuit la pauză cu Vadim Covalciuc. În etapa a 3-a, în meciul cu Poli Timișoara, Iorga a fost rezervă și a bifat doar 12 minute pe final, după ce l-a înlocuit pe Tudor Oltean. În ultimele două runde, cu Ripensia și Progresul Spartac, mijlocașul a fost doar rezervă neutilizată.

Răzvan Iorga a început fotbalul la Kids Tâmpa, de unde a trecut la Viitorul (redenumită Farul) lui Gică Hagi. În vara anului 2021, Iorga a fost cedat de Farul la FC Brașov.

În sezonul trecut a fost utilizat în 24 de meciuri de Liga 2, în 14 a intrat ca titular, a totalizat 1428 de minute pe teren și a înscris un gol, în 3-0 la Timișoara cu Ripensia.

”Răzvan Iorga şi-a terminat aventura la FC Braşov.
Mijlocaşul Răzvan Iorga a încheiat, astăzi, contractul cu FC Braşov. După un sezon în care şi-a făcut foarte bine treaba şi a fost unul din oamenii de bază ai echipei, Răzvan Iorga şi-a încheiat împrumul de la Farul.
În cele 25 de meciuri, 22 sezonul trecut şi 3 în acesta (n.r. – Informații eronate furnizate de club. Are 24 de meciuri în sezonul trecut și 3 în acesta), juniorul Răzvan Iorga a acumulat 1.530 de minute în tricolul galben-negru şi a marcat un gol.
Conducerea tehnică, cea administrativă, dar şi colegii îi urează multă baftă mai departe şi cât mai multe realizări la echipele la care va evolua de-a lungul carierei”, precizează FC Brașov.

Foto: FC Brașov

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-ko-in-prelungiri-la-buftea-progresul-spartac-a-intors-scorul-in-ultimele-minute-cel-al-victoriei-venind-dintr-un-penalty-controversat-dan-alexa-acuza-jocuri-de-culise-nu-ne-mai-19243787

https://liga2.prosport.ro/seria-1/progresul-spartac-la-a-treia-victorie-a-sezonului-a-invins-fc-brasov-cu-goluri-marcate-dupa-minutul-90-iar-andrei-erimia-a-trait-la-intensitate-maxima-ultimele-secvente-ce-meci-ce-final-19244158

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-5-dimineata-aglomerata-in-esalonul-secund-cu-sase-meciuri-care-debuteaza-de-la-ora-1100-liderul-joaca-la-targu-jiu-ultimele-doua-clasate-au-meci-direct-la-timisoara-19243662

Adi MARICA 05 Sep. 2022, 14:19 Liga 2
Pe aceeași temă