CSC Dumbrăvița și-a completat lotul cu un fundaș central fost la Astra și cu mijlocașul ”Jardel”, revenit după scurta aventură de la Brașov

Anda DELIU, Marius ANGHEL 20 Aug. 2022, 00:24 Liga 2
CSC Dumbrăvița și-a completat lotul cu un fundaș central fost la Astra și cu mijlocașul ”Jardel”, revenit după scurta aventură de la Brașov

CSC Dumbrăvița are de vineri lotul mai numeros cu doi jucători, la doar câteva zile distanță după ce antrenorul ei spunea că nu se vor mai face achiziții, fiindcă ceea ce-și dorește, un mijlocaș cu experiență, este greu de găsit în acest moment.

Clubul timișean l-a adus pe Vlad Gîsă, jucător care a retrogradat în Liga 3 cu Astra la finalul sezonului trecut, și l-a legitimat pe ”fiul rătăcitor” Alexandru ”Jardel” Martinov, plecat după doar două etape de la FC Brașov.

Vlad Gîsă a retrogradat cu Astra, Dumbrăvița l-a luat înainte de meciul din etapa a 3-a

CSC Dumbrăvița îl dorea pe arădeanul Alexandru Sabău în linia defensivă, dar Petrolul l-a rechemat la club și l-a cedat sub formă de împrumut la Steaua, în condițile în care la echipa bănățeană s-au ”urnit” greu legitimările.

Până la urmă, s-a găsit încă un stoper, Vlad Gîsă (foto, în centru stânga, lângă antrenorul Cosmin Stan), acum în vârstă de 24 de ani. Ultima dată a fost legitimat la Astra, pentru care a evoluat în 7 meciuri în sezonul trecut de Liga 2 (546 minute), iar în cariera sa a mai trecut pe la FC Voluntari, Chindia Târgoviște, Turris Oltul Turnu Măgurele și SC Popești Leordeni, peste tot având prezențe sporadice.

Lui ”Jardel” nu i-a plăcut aerul tare de munte de la Brașov

Altfel, ”fiul rătăcitor” Alexandru Jiva Martinov (foto, în centrul drepta), poreclit ”Jardel”, a revenit la CSC Dumbrăvița.

Sezonul trecut, mijlocașul dreapta de 25 de ani fusese împrumutat la alb-verzi de la Peciu Nou, echipă de Liga 4 Timiș. După ce a jucat bine la barajul cu CSM Reșița, a fost ochit de Dan Alexa și luat la FC Brașov. A și semnat cu ardelenii, dar a revenit, iată la ”vatră”, după ce în primele două etape din Liga 2 a prins doar 24 de minute în ultimul meci pentru brașoveni.

”Alexandru Martinov și-a exprimat dorința de a se întoarce la clubul cu care a promovat în Liga 2, CSC Dumbrăvița. Conducerea tehnică şi administrativă a galben-negrilor îi mulțumeşte jucătorului pentru aportul adus clubului și îi urează mult succes pe viitor!”, a transmis, miercuri, FC Brașov.

În perioada de pregătire de vară, Dumbrăvița și Cosmin Stan s-au rugat de Martinov să continue alături de ei în Liga 2, însă jucătorul a preferat să încerce o nouă experiență. Aventula la FC Brașov s-a dovedit, iată, doar un moft.

”Noi sperăm să nu se înțeleagă acolo și-l așteptăm la antrenamente din nou”, spunea antrenorul Dumbrăviței în această vară despre plecarea lui ”Jardel” la Brașov.

Cosmin Stan spunea că-și mai dorește ”un jucător cu experiență pe axul central”

Sâmbăta trecută, după eșecul de pe teren propriu cu Unirea Dej, scor 1-2, Cosmin Stan spunea că și-ar mai fi dorit un jucător, însă că e greu de găsit în această perioadă finală a perioadei de transferuri.

”Suntem 25 de jucători. Strategia a fost pentru 26 de jucători. Am mai avea nevoie de un jucător cu experiență pe axul central, pe care nu știu și nu cred că-l vom mai găsi în perioada aceasta scurtă. Jucătorii buni deja și-au găsit echipe”, vorbea Cosmin Stan.

Vlad Gîsă și Alexandru Martinov nu se încadrează niciunul în descrierea jucătorului pe care Stan și-l mai dorea în lotul său, care acum a crescut la 27 de persoane și ar putea ajunge la 28, dacă apare prin minune și mijlocașul experimentat.

Sâmbătă, de la ora 11:00, în etapa a 3-a a Ligii 2, CSC Dumbrăvița joacă în deplasare, la Buftea (teren iarbă naturală), cu Concordia Chiajna.

Foto: CSC Dumbrăvița

Anda DELIU, Marius ANGHEL 20 Aug. 2022, 00:24 Liga 2
Pe aceeași temă