”Jardel” a plecat de la FC Brașov și vrea să se întoarcă la clubul cu care a promovat în Liga 2. Faza antologică cu care rămâne după scurta perioadă petrecută sub comanda lui Dan Alexa | VIDEO

Adi MARICA 18 Aug. 2022, 19:14 Liga 2
”Jardel” a plecat de la FC Brașov și vrea să se întoarcă la clubul cu care a promovat în Liga 2. Faza antologică cu care rămâne după scurta perioadă petrecută sub comanda lui Dan Alexa | VIDEO

Aventura lui Alexandru Jiva Martinov (24 de ani) la FC Brașov s-a încheiat astăzi, 18 august 2022, după doar două etape desfășurate de echipă în noul sezon de Liga 2, în care el a jucat o dată.

Potrivit informațiilor oferite de echipa antrenată de Dan Alexa, mijlocașul originar din Timișoara se va întoarce la echipa de la care a fost luat, nou-promovata CSC Dumbrăvița.

Alexandru Martinov s-a despărțit de FC Brașov și vrea să se întoarcă la Dumbrăvița

Mijlocașul Martinov l-a impresionat pe Dan Alexa la barajul de promovare în Liga 3, pierdut de fosta sa echipă, CSM Reșița, în fața celor de la CSC Dumbrăvița. Cel poreclit Jardel a fost adus la Brașov la dorința lui Alexa, unde nu s-a adaptat și a cerit rezilierea contractului.

Șefii clubului au fost de acord, iar fotbalistul va reveni la Dumbrăvița, unde s-a simțit cel mai bine și unde era dorit în continuare și pentru Liga 2, dar acesta a preferat să încerce o altă experiență.

”Alexandru Martinov și-a exprimat dorința de a se întoarce la clubul cu care a promovat în Liga 2, CSC Dumbrăvița. Conducerea tehnică şi administrativă a galben-negrilor îi mulțumeşte jucătorului pentru aportul adus clubului și îi urează mult succes pe viitor!”, este comunicatul FC Brașov.

Fostul său club, Dumbrăvița, nu a anunțat până la ora publicării articolului faptul că îl readuce în lot pe Martinov.

”Martinov e la final de împrumut, i-a expirat împrumutul de la Peciu la 30 iunie, care are oferte și de la alte echipe. Momentan e la Brașov și tratează cu cei de acolo pentru un viitor cotnract. Noi sperăm să nu se înțeleagă acolo și-l așteptăm la antrenamente din nou de mâine”, spunea antrenorul CSC Dumbrăvița, Cosmin Stan, în această vară.

”Jardel” Martinov a jucat 24 de minute pentru FC Brașov

Alexandru Martinov a fost unul dintre jucătorii de bază ai echipei CSC Dumbrăvița în sezonul trecut, în care a reușit promovarea în Liga 3, chiar dacă el era unul dintre componenții lotului care mergeau și la serviciu.

La FC Brașov, Martinov a fost utilizat de Dan Alexa în ultimele 24 de minute ale meciului cu Minaur Baia Mare (scor 1-1), din etapa a 2-a a Ligii 2. Joc în care ”Jardel” a devenit ”vedetă” cu luftul din careul băimărenilor (video jos). În prima etapă, cu CS Comunal Șelimbăr (scor 0-1), Martinov a rămas pe banca Brașovului.

Foto: FC Brașov
Video: PrimaSport

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dan-alexa-fata-in-fata-cu-poli-timisoara-echipa-la-care-spune-ca-a-si-dus-bani-de-acasa-si-despre-care-a-vorbit-inclusiv-la-prezentarea-sa-la-fc-brasov-19241268

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-cu-frana-de-mana-trasa-marin-mitran-s-a-vazut-o-stare-de-oboseala-la-jucatorii-veniti-tarziu-la-pregatiri-iar-arbitrajul-ne-a-lovit-din-nou-19241059

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-pusa-sa-joace-din-nou-marti-in-etapa-a-3-a-a-ligii-2-majoritatea-meciurilor-au-loc-sambata-doua-dintre-ele-la-buftea-cele-cinci-partide-televizate-19240988

Adi MARICA 18 Aug. 2022, 19:14 Liga 2
Pe aceeași temă