Răzvan Andronic nu mai semnează cu Steaua, ci ajunge la FC Brașov. Jucătorul străin pe care Gabi Tamaș l-a convins să meargă la echipa prezidată de Ioan Mărginean

Adi MARICA 05 Feb. 2022, 23:15 Liga 2
Răzvan Andronic nu mai semnează cu Steaua, ci ajunge la FC Brașov. Jucătorul străin pe care Gabi Tamaș l-a convins să meargă la echipa prezidată de Ioan Mărginean

Ioan Marginean, președintele FC Brașov, s-a trezit din hibernare și anunță transferul mijlocașului dreapta Răzvan Andronic (22 de ani – foto). Jucătorul s-a antrenat cu Steaua în ultima perioadă, a fost la un pas de semnarea contractului cu echipa bucureșteană, dar va fi cedat de CFR Cluj la FC Brașov!

”Andronic nu s-a înțeles cu Steaua la contract și vine la noi. Eu am o relație corectă cu Neluțu Varga. Mi-a permis să îl transferăm definitiv pe Răzvan Andronic, în coproprietate”, a spus Mărginean la Metropola TV.

”Limoniu” a vorbit si despre venirea lui Luka Maric, fost jucător la Dinamo și Campionii FC Argeș, la FC Brașov. ”Maric va face vizita medicala luni. El nu vroia să vină la Brașov, dar a fost recomandat de Gabi Tamaș, care este brașovean”, a mai spus Mărginean.

Steaua anunțase că bătuse palma cu Andronic, AS47 spune că jucătorul nu l-a convins pe Oprița

Revenind la clujeanul Răzvan Andronic, jucătorul pe care Mărginean spune acum că se va alătura echipei pregătire de Călin Moldovan, acesta fusese anunțat la 21 ianuarie ca și semnat de Steaua, alături de Cristian Bustea.

”Steaua București a ajuns la un acord de principiu cu Cristian Bustea și Răzvan Andronic, fotbaliști care se află deja în cantonament cu echipa noastră”, comunica Steaua.

AS47 susține însă altceva față de ceea ce spune Mărginean. Daniel Oprița a renunțat la Răzvan Andronic, care nu a convins în amicalele jucate. El nu s-a mai antrenat cu echipa în această săptămâna şi va semna cu FC Brașov”, a transmis Asociația Suporterilor Steliști.

Răzvan Andronic va rămâne doar cu amintirea unor antrenamente și a unor fotografii făcute în echipamentul Stelei, fiindcă nu s-a ridicat la așteptările lui Daniel Oprița și va merge la altă echipă din Liga 2, la FC Brașov. Foto: Steaua TV

Răzvan Andronic este mijlocaș de picior drept și a jucat în cariera sa pentru FC Botoșani (9 meciuri în Liga 1 în două sezoane) și Academica Clinceni (22 meciuri în Liga 1 în sezonul trecut). La ilfoveni a fost împrumutat de CFR Cluj, club unde nu a apucat să joace la prima echipă. Andronic nu a prins niciun meci în primele două ligi în acest sezon, 2021-2022.

  • FC Brașov se află într-o situație dificilă în campionatul Ligii 2, e în lupta pentru evitarea retrogradării, însă a făcut o singură achiziție momentan, în această iarnă: l-a împrumutat pe portarul Laurențiu Popescu (25 de ani) de la Universitatea Craiova. În plus, este aproape să obțină semnătura fundașului central croat Luka Maric (34 de ani), care a mai jucat în România la Dinamo și Campionii FC Argeș.
Adi MARICA 05 Feb. 2022, 23:15 Liga 2
Pe aceeași temă