Răspunsul oferit de milionarii doriți la Dinamo. Unul a spus da, altul ba! Aprobarea noului plan de reorganizare poate aduce și alți oameni de afaceri alături de Red&White | EXCLUSIV

Cătălin MUREȘANU 22 Mar. 2023, 13:14 Liga 2
Răspunsul oferit de milionarii doriți la Dinamo. Unul a spus da, altul ba! Aprobarea noului plan de reorganizare poate aduce și alți oameni de afaceri alături de Red&White | EXCLUSIV

ProSport, site-ul care a anunțat, în exclusivitate, mutarea anului pentru „câini”, a publicat, imediat după parafarea înțelegerii dintre Dorin Șerdean și Red&White, numele primilor doi investitori doriți la clubul din „Ștefan cel Mare”. Acum, avem răspunsul oferit de milionarii doriți la Dinamo.

Este vorba de Gheorghe Manole și Claudiu Florică. Ambii au recunoscut discuțiile și au spus că urmează să ofere un răspuns.

”L-am rugat pe Andrei să mă lase o săptămână și o să dau un răspuns. Merg la meciurile lui Dinamo și, mai nou, îmi cultiv și nepotul în acest sens. Sunt suporterul echipei de 55 de ani”, a spus Gheorghe Manole.

”Da! Nu ascund că am vorbit cu Andrei Nicolescu, în momentul acesta suntem la stadiul de discuții, mă interesează să investesc la Dinamo. O să vedem ce urmează”, a transmis Claudiu Florică.

La câteva zile de la cele două articole, ProSport vă prezintă și răspunsul oferit de milionarii doriți la Dinamo.

Claudiu Florică vrea să investească la Dinamo

Una caldă, alta rece pentru Dinamo. Prezent în tribună la meciul cu Politehnica Timișoara (scor 1-1), când fotoreporterul ProSport l-a surpins în lojă, într-un cadru, înainte de partidă, alături de Andrei Nicolescu, Claudiu Florică a acceptat să finanțeze clubul.

”Răspunsul meu este da! Sunt hotărât. E important ce se întâmplă și cu planul de reorganizare propus, de votul care urmează, însă nu cred că pot fi probleme. Spun asta pentru că eu consider că,  fără validarea acestui plan, lucrurile nu pot merge înainte pentru Dinamo”,a spus fostul șef de la Regal Sport pentru ProSport.

Florică a fost prezent și la jocul cu Gloria Buzău (scor 1-1), meciul pe care „câinii” l-au terminat la egalitate.

Claudiu Florică și Andrei Nicolescu
Claudiu Florică și Andrei Nicolescu, în lojă la meciul dintre Dinamo și Poli Timișoara, scor 1-1, în ultima etapă a sezonului regular al Ligii 2.

Gheorghe Manole a refuzat să se implice la Dinamo, cel puțin în acest moment

La partida de duminică, dinamoviștii au pregătit o lojă și pentru Gheorghe Manole, cel mai important afacerist din Buzău, unul dintre șefii de la Eximprod. Milionarul nu a putut ajunge la stadion, însă a fost reprezentat de fiul său, nepotul și bunicul juniorului din partea mamei.

Din păcate pentru dinamoviști, informațiile ProSport sunt că Gheorghe Manole a refuzat, pentru moment, să investească la Dinamo, alte afaceri fiind prioritare pentru unul dintre cei mai importanți jucători în piața energiei verzi.

Aprobarea planului modificat poate aduce și alți investitori alături de Red&White

Din informațiile ProSport, alți oameni de afaceri ofertați pentru a se alătura noilor acționari de la Red&White așteaptă ca noul plan de reorganizare, propus de administratorul judiciar, să fie votat în Adunarea Generală a Creditorilor, apoi aprobat de judecătorul sindic.

Dacă acest lucru se va întâmpla, SC Dinamo 1948 SA scapă de 5 milioane de euro din datoriile de la masa credală, informație publicată în exclusivitate de ProSport. Până atunci, șefii au de rezolvat problema datoriilor curente, următorul termen în procesul de insolvență fiind la începutul lunii aprilie, mai exact în data de 3.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ahmed-bani-incepe-sa-se-gandeasca-la-derbyul-steaua-dinamo-19264224

https://liga2.prosport.ro/seria-1/prima-cheltuiala-pe-care-si-a-asumat-o-redwhite-la-dinamo-19264130

https://liga2.prosport.ro/seria-1/crainicul-de-la-meciul-dinamo-gloria-buzau-cerere-inedita-catre-spectatori-tinand-cont-de-situatia-materiala-destul-de-grea-a-echipei-19264088

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-egal-cu-gloria-buzau-19264047

https://liga2.prosport.ro/seria-1/a-fost-depus-noul-plan-de-reorganizare-de-la-dinamo-19263394

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fost-sef-la-charlton-posibil-investitor-la-dinamo-a-fost-prezent-in-loja-la-meciul-cu-poli-alaturi-de-andrei-nicolescu-am-discutat-ma-intereseaza-vedem-ce-urmeaza-foto-19263173

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unul-dintre-milionarii-ademeniti-la-dinamo-un-important-nume-din-sectorul-energetic-curtat-pentru-a-se-alatura-cainilor-intr-o-saptamana-o-sa-dau-raspunsul-imi-place-ide-19262735

Cătălin MUREȘANU 22 Mar. 2023, 13:14 Liga 2
Pe aceeași temă