Laszlo Balint explică de ce a decis ca Snagovul să-și mute meciurile de acasă la Buftea. Ilfovenii au câștigat și cu Energeticianul și se mențin aproape de lider

Marius ANGHEL 05 Nov. 2018, 18:15 Campionat

Fiindcă gazonul propriului stadion este într-o stare foarte proastă, Sportul Snagov a decis să joace meciul de pe teren propriu cu Energeticianul pe terenul de iarbă al Bazei Sportive de la Buftea. Iar decizia s-a dovedit un inaspirată, ilfovenii impunându-se cu 2-0.

Desfășurarea partidei a fost însă una destul de echilibrată, până înspre final, când lucătorii lui Laszlo Balint au reușit să deschisă scorul prin Viorel Lică, în minutul 77. Până la acest gol, tot în minutul 77, Mircea Leasă era eliminat de la oaspeți pentru cumul de cartonașe galbene. Imediat mai apoi, Dragoș Huiban (81) înscria și el după o bâlbâială în careu și asigura victoria.

După meci, Balint a explicat de ce a luat decizia de a juca la Buftea, s-a declarat mulțumit că echipa sa nu a primit gol

„Decizia pe care am luat-o acum zece zile, de a juca meciurile de „acasă” la Buftea, a fost una argumentată de respectul pentru fotbal, pentru competiție și pentru adversari. Am jucat azi pe un gazon impecabil, am reușit să facem un joc bun, mai ales în a doua repriză, împotriva unei echipe bine organizate, care are în componență mulți jucători de calitate. De asemenea, sunt foarte mulțumit și de faptul că nu am primit gol, am învățat din greșelile comise în meciul trecut. Am obținut trei puncte extrem de importante, care ne mențin în plutonul fruntaș, unde dorim să rămânem cât mai multe etape, chiar dacă la noi nu se poate discuta de promovare, ținând cont de toate problemele cu care ne confruntăm, și mai ales de condițiile de care dispun toate celelalte echipe care și-au anunțat intențiile de promovare. Vreau să îmi felicit jucătorii, au demonstrat cu vârf și îndesat că au valoare, dar și că sunt caractere adevărate!”, a vorbit Balint, citat de pagina de facebook a echipei ilfovene.

Cu victoria cu Energeticianul, Sportul Snagov se menține pe locul 3, cu 33 de puncte, la egalitate cu Academica Clinceni, care e pe poziția secundă, și la două puncte în spatele liderului Chindia. În etapa a 16-a, Snagovul joacă tocmai luni, de la ora 11:00, în deplasare la ASU Politehnica Timișoara (locul 11 cu 20 de puncte).

Foto: fb Sportul Snagov

Marius ANGHEL 05 Nov. 2018, 18:15 Campionat
Pe aceeași temă