Rapid vrea să se mute din Regie, din cauza problemelor cu gazonul. Cele trei arene luate în calcul

Cosmin OLTEANU 07 Sep. 2020, 15:45 Liga 2
Rapid vrea să se mute din Regie, din cauza problemelor cu gazonul. Cele trei arene luate în calcul

Andrei Nicolescu, vicepreședintele Consiliului de Administrație al clubului Rapid, a vorbit în cadrul emisiunii ProSport Live despre planurile echipei de a-și disputa meciurile de acasă pe un alt stadion. În prezent, Rapid joacă pe terenul din ”Regie” meciurile de acasă.

Rapid plănuiește să-și dispute meciurile de acasă pe un alt stadion. Variantele: Buftea, Clinceni sau Voluntari

Atât Adrian Iencsi cât și predecesorii Daniel Pancu și Dan Alexa s-au plâns de calitatea slabă a terenului stadionului din ”Regie”. Astfel, conducerea formației din Giulești ia în considerare disputarea meciurilor de acasă la Buftea, Clinceni sau Voluntari.

”Gazonul nu îl putem schimba, ar costa 350.000 de euro. Mai ales acum, fără suporteri, ne gândim foarte serios să jucam pe un gazon unde putem să ne exprimăm. Avem două sau trei variante, Buftea, Clinceni și Voluntari. Important e să avem un gazon bun și să ne exprimăm cum ne dorim”, a declarat Andrei Nicolescu, la ProSport Live.

De ce a fost adus Adrian Iencsi la Rapid

Andrei Nicolescu susține că Rapid are nevoie de unitate, un grup care să nu fie fisurat, astfel că oficialii giuleșteni au văzut cea mai bună variantă în aducerea pe bancă a lui Adrian Iencsi.

”Adi Iencsi a fost varianta noastră când ne-am făcut niște calcule. Anul ăsta vrem unitate, vrem o familie, un grup care să nu fie fisurat, așa că Adi a fost opțiunea. Mă bucur că am început bine, desi nu sunt implementate toate ideile. Am făcut niste reglaje în niște meciuri considerate mai ușoare. Am revăzut meciul cu Pandurii și mi-am dat seama că ei au ajuns de două ori la poartă”, a mai spus Andrei Nicolescu.

De la venirea lui Adi Iencsi pe banca lui Rapid, formația din București a obținut două victorii din tot atâtea meciuri disputate.

Principalul motiv pentru care Andrei Nicolescu a băgat bani la Rapid

Oficialul Rapidului a explicat că și-a pus banii la bătaie în Liga 4, pentru a ajuta echipa să promoveze în defavoarea celor de la Steaua, care au reușit să acceadă în Liga 3 abia în această vară, în timp ce giuleștenii s-au luptat la podium, în Liga 2.

”Da, am niște bani investiți la Rapid, inclusiv din Liga 4, pentru că era greu de plecat. Lumea trebuie să știe că chiar și cu entuziasmul care era, cineva trebuia să asigure toate condițiile echipei. În spatele entuziasmului și al echipei care s-a vorbat, trebuia să vină niște bani ca să putem să batem Steaua, pentru că de fapt Liga 4 a însemnat doar atât, nu a însemnat altceva. Suma a crescut, acum e mai mare, dar e o investiție în care eu cred”, a spus Andrei Nicolescu, la ProSport Live.

Foto: FC Rapid 1923 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/lucian-goge-a-surprins-dupa-meciul-rapid-pandurii-au-stat-toata-noaptea-sa-legitimeze-jucatori-acum-am-aflat-19146772

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-iencsi-trage-semnalul-de-alarma-dupa-victoria-rapidului-cu-panduri-gazonul-afecteaza-foarte-mult-jocul-echipei-trebuie-sa-ne-antrenam-pe-un-teren-bun-cum-caracterizeaza-vic-19146720

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-pandurii-targu-jiu-incepe-la-1730-echipele-de-start-19146621

 

 

 

 

 

Cosmin OLTEANU 07 Sep. 2020, 15:45 Liga 2
Pe aceeași temă