Sportul Snagov s-a decis unde organizează meciul cu „U” Cluj, unul important pentru lupta la promovare. „Vă rugăm să nu vă faceți alt program”

Marius ANGHEL 14 Nov. 2018, 18:58 Campionat

Aflată sub semnul întrebării până astăzi, locația unde urmează să se desfășoare meciul dintre Sportul Snagov și Universitatea Cluj, programat duminică, de la ora 11:00, a fost stabilită, în cele din urmă, de ilfoveni. Ultimul joc de pe teren propriu, cu Energeticianul (2-0), echipa lui Laszlo Balint l-a desfășurat la Baza Sportivă FRF de la Buftea, fiindcă gazonul propriului stadion, de la Ghermănești, cedase din nou. Cu clujenii au decis să revină, însă, în satul cuprins în comuna Snagov, chiar dacă suprafața de joc nu este una propice unui derby între două formații care se clasează între primele locuri ale Ligii 2.

„Partida dintre Sportul Snagov și Universitatea Cluj de duminică, 18 noiembrie, se va juca ACASĂ‚, pe stadionul „Voința” din Snagov.
Așadar, vă rugăm să nu vă faceți alt program de la ora 11:00 și să veniți la baza sportivă pentru a ne susține în lupta pentru cele trei puncte puse în joc! Intrarea va fi liberă.
Avem nevoie de încurajările voastre și contăm pe prezența tuturor suporterilor snagoveni în tribune pentru a fi victorioși și a ne bucura împreună la finalul meciului!”
, a anunțat Sportul Snagov pe pagina sa de facebook.

Ilfovenii au preferat să joace împotriva Universității Cluj pe un teren mult mai prost decât ar fi beneficiat la Buftea, acolo unde a desfășurat precedentul meci de pe teren propriu. E semn că Snagovul se teme de această partidă contra uneia dintre principalele favorite la promovare. 

După meciul cu Energeticianul, antrenorul Laszlo Balint spunea că s-a preferat să se joace la Buftea din respect pentru fotbal, competiție și adversari. Balint a fost dorit insistent de „U” Cluj în urmă cu câteva săptămâni, pentru a-i lua locul demisului Adrian Falub, însă conducătorii celor două cluburi nu s-au înțeles în privința banilor pentru clauza de reziliere.

„Decizia pe care am luat-o acum zece zile, de a juca meciurile de „acasă” la Buftea, a fost una argumentată de respectul pentru fotbal, pentru competiție și pentru adversari. Am jucat azi pe un gazon impecabil, am reușit să facem un joc bun, mai ales în a doua repriză, împotriva unei echipe bine organizate, care are în componență mulți jucători de calitate”, spunea Balint la finalul partidei cu Energeticianul.

Stadionul Voința din Ghermănești a fost în repetate rânduri criticat pentru calitatea execrabilă a gazonului, în perioadele ploioase acesta transformându-se în „orezărie”.

Înaintea desfășurării meciului direct și a etapei a 17-a, Sportul Snagov se află pe locul 2, cu 36 de puncte, iar Universitatea Cluj e pe locul 4, cu 33 de puncte. Ilfovenii vin după un succes la Timișoara, 2-1 cu ASU Politehnica, în timp ce clujenii după o victorie cu 3-0 cu Academica Clinceni, o altă echipă fruntașă față de care era la trei puncte în spate înaintea jocului direct.

Marius ANGHEL 14 Nov. 2018, 18:58 Campionat
Pe aceeași temă