Petre Goge a surprins după meciul Rapid – Pandurii: ”Au stat toată noaptea să legitimeze jucători. Acum am aflat”

Răzvan STÎNGĂ 06 Sep. 2020, 13:57 Liga 2
Petre Goge a surprins după meciul Rapid - Pandurii: ”Au stat toată noaptea să legitimeze jucători. Acum am aflat”

Rapid a câștigat cu 2-1 meciul cu Pandurii Târgu Jiu din etapa a doua a Ligii 2, grație unei lovituri de pedeapsă dictată după un fault la Cătălin Țîră și transformată de Cătălin Hlistei. La final, jucătorii giuleștenilor au oferit câteva declarații despre primul meci al sezonului de pe teren propriu și au fost mulțumiți de modul în care s-au desfășurat cele 90 de minute.

Petre Goge, despre Pandurii: ”Au stat toată noaptea să legitimeze jucători. Acum am aflat” 

Petre Goge și Cătălin Hlistei au fost de părere că diferența de scor a fost una mică, ținând cont de modul în care s-a desfășurat meciul, mai ales a doua repriză. Goge a făcut o declarație mai puțin știută despre Pandurii, la final. A spus că gorjenii au legitimat jucători cu o noapte înainte de meciul direct.

Petre Goge: ”Noi știam că e un meci destul de greu, pentru că e o echipă imprevizibilă. Au stat toată noaptea să legitimeze jucători. Acum am aflat. Nu știam exact ce echipă vor alcătui. Știam că va fi un meci greu și în istoria Rapidului s-a văzut că meciurile cu echipele mici sunt cu năbădăi. La un moment dat mă gândeam că putem să ne încurcăm chiar cu ei. Până la urmă e bine că am luat cele trei puncte, pentru că trebuie să legăm victoriile cu echipele mici.

Victoriile își aduc o liniște. Acum, așteptăm meciul cu Slatina, unul destul de greu, dar sper să luăm cele trei puncte. Azi am luat cele trei puncte, dar am avut și multe alte ocazii. Trebuia să fie 7-1”.

Cătălin Hlistei: ”Mă bucur că am reușit să marchez, dar mai mult mă bucur pentru cele trei puncte. Am simțit din teren că nu avem cum să nu câștigăm meciul. Am luat golul pe o greșeală colectivă, dar după pauză a fost bine. Eram supărați în prima repriză pentru acel gol primit, dar în repriza a doua am demonstrat că avem caracter. Am dat gol din penalty, dar am mai avut și alte ocazii importante din care puteam să marcăm.

Poate altădată avem mai multe ocazii și nu reușim să marcăm sau jucăm prost și reușim să câștigăm. Mi-ar plăcea să avem și jocuri în care nu jucăm foarte bine dar câștigăm. Meciul de la Slatina va fi foarte greu. În prima etapă am înțeles că i-au cam dominat pe cei de la Călărași”.

Rapid a câștigat cu 2-1 meciul cu Pandurii. Pentru giuleșteni au marcat Pănoiu, minutul 28, și Hlistei, minutul 60, în timp ce pentru oaspeți a puncatat Velcotă. Desfășurarea partidei în format live-text e disponibilă AICI.

Programul Rapidului pe teren propriu 

În primele 10 etape din noul sezon, Rapid va juca cinci meciuri acasă și patru pe teren propriu. În etapa a noua, giuleștenilor le vine rândul să stea, conform tragerii la sorți. În ”Regie”, trupa lui Iencsi, după meciul cu Pandurii Târgu Jiu, le primește pe Turris Oltul, Concordia Chiajna, CS Mioveni și ”U” Cluj. Pe teren advers, le va înfrunta, după confruntarea cu Viitorul Pandurii, pe CSM Slatina, Fotbal Comuna Recea și U Craiova 1948 SA.

Foto: FC Rapid 1923 

 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 06 Sep. 2020, 13:57 Liga 2
Pe aceeași temă