EXCLUSIV | Un fost rapidist, primul transfer făcut de Concordia Chiajna în 2021. lfovenii și-au stabilit și cinci adversari pentru meciurile amicale

EXCLUSIV | Un fost rapidist, primul transfer făcut de Concordia Chiajna în 2021. lfovenii și-au stabilit și cinci adversari pentru meciurile amicale

Concordia Chiajna și-a reluat de astăzi, 11 ianuarie 2021, antrenamentele, după ce, vinerea trecută, și-a numit noul staff tehnic, unul condus de antrenorul principal Claudiu Niculescu (44 de ani).

Una dintre primele achiziții făcute de echipa ilfoveană pentru partea a doua a sezonului de Liga 2 este Bogdan Manole (foto principal, cu numărul 4), ultima dată jucător la Rapid.

Concordia și-a stabilit și cinci adversari pentru meciurile amicale pe care le va susține în această iarnă.

Bogdan Manole, prima achiziție din 2021 a Concordiei Chiajna

Bogdan Manole s-a despărțit de Rapid în ultima lună din 2020, după ce a evoluat puțin în acest sezon.

În actuala ediție a eșalonului secund a fost utilizat în șase meciuri, în toate ca titular, cu Viitorul Pandurii (3-1), Pandurii (2-1), CSM Slatina (3-0), Turris Oltul (1-1), Fotbal Comuna Recea (1-2) și CS Mioveni (0-3). O accidentare și mai apoi infectarea cu COVID-19 l-au ținut pe tușă pe fundașul originar din Câmpulung.

Manole a ajuns la Rapid în februarie 2019, când echipa activa în Liga 3. În sezonul trecut, de Liga 2, a apucat să joace în 14 meciuri, în 12 ca titular, și a înscris un gol, cel prin care se câștiga cu 1-0 derby-ul cu Petrolul.

În cariera sa a mai jucat în Liga 2 pentru Dunărea Călărași, în ediția 2017/2018 (24 de meciuri / 23 ca titular / 3 goluri), când echipa a obținut promovarea în Liga 1, competiție unde fundașul n-a fost menținut în lot.

A mai fost legitimat la Sporting Pitești și Atletic Bradu.

Cinci amicale stabilite până acum de Concordia Chiajna

Altfel, Concordia Chiajna și-a stabilit cinci adversari pentru amicalele pe care le va susține în această pregătire de iarnă. Trei sunt din Liga 3, iar doi din Liga 2.

Echipa ilfoveană urmează să întâlnească: CS Tunari (29 ianuarie), Unirea Slobozia (3 februarie), Viitorul Constanța 2 (6 februarie), Progresul Spartac (10 februarie) și Metaloglobus București (13 februarie).

Concordia Chiajna se află pe locul 17 din 21 în clasamentul Ligii 2, cu 15 puncte acumulate în 15 meciuri. Ilfovenii vor juca, mai mult ca sigur, după disputatea ultimele șase etape din sezonul regular, în play-out-ul de menținere în eșalonul secund.

Campionatul Ligii 2 se va relua în jurul datei de 20 februarie, iar Concordia urmează să joace în deplasare la Fotbal Comuna Recea. Apoi mai are meciuri cu U Craiova 1948 SA (acasă), Petrolul (a), Aerostar Bacău (d) și ASU Poli Timișoara (a).

Pe aceeași temă