Vești bune pentru Rapid înaintea meciului cu Turris. Giuleștenii și-au recuperat o parte dintre jucătorii accidentați

Marius ANGHEL 19 Feb. 2020, 14:14 Campionat
Vești bune pentru Rapid înaintea meciului cu Turris.** Giuleștenii și-au recuperat o parte dintre jucătorii accidentați

Vești bune pentru Rapid înaintea primul meci oficial din 2020. Daniel Pancu va avea la dispoziție pentru întâlnirea cu Turris Oltul Turnu Măgurele, programată să se dispute marți, de la ora 19:00, o parte dintre jucătorii accidentați în această perioadă de pregătire de iarnă. Facundo Mallo, Bogdan Manole și Alexandru Iacob sunt apți de joc.

În multe dintre amicalele disputate de Rapid în cantonamentul din Turcia, Daniel Pancu nu s-a putut baza pe o serie de jucători din cauza accidentărilor. În special în compartimentul defensiv au apărut probleme, la fundașii centrali.

Facundo Mallo, Bogdan Manole și Alexandru Iacob s-au refăcut între timp și vor fi apți de joc, însă Tano Bonnin, Alin Cârstocea, Facundo Piriz și Cristian Ignat rămân în infirmerie.

„Daniel Pancu are motive de bucurie înainte de primul meci al anului, cu Turris Turnu Măgurele, deoarece trei din cei cinci fundași centrali accidentați se antrenează normal.

Facundo Mallo, Bogdan Manole și Alex Iacob sunt refăcuți, ultimii doi evoluând chiar în meciul amical cu Concordia Chiajna.

Astfel, singurii jucători accidentați rămân Tano Bonnin, Alin Cârstocea, Facundo Piriz și juniorul Cristian Ignat”, a anunțat Rapid pe site-ul oficial.

Rapid va juca marți, 25 februarie, de la ora 19:00, împotriva echipei Turris Oltul Turnu Măgurele, în etapa a 22-a a Ligii 2, pe stadionul „Anghel Iordănescu” din Voluntari.

Marius ANGHEL 19 Feb. 2020, 14:14 Campionat
Pe aceeași temă