Rapid a ratat șansa să urce pe locul 2, dar Mihai Iosif nu e supărat după remiza cu CSM Reșița: ”Nu s-a rupt nimic, orice punct e bun. Atât s-a putut.” Mesajul transmis contestatarilor săi

Răzvan STÎNGĂ 26 Nov. 2020, 21:43 Liga 2

Mihai Iosif, antrenorul interimar al echipei Rapid, nu a părut afectat de faptul că echipa sa a ratat șansa să urce pe locul 2 în Liga 2. În etapa a 14-a, giuleștenii au obținut doar un egal pe teren propriu, la Buftea, 0-0 cu CSM Reșița.

El a remarcat faptul că adversarii s-au apărat aglomerat, motiv pentru care jucătorilor săi le-a fost foarte greu să-i desfacă.

Mihai Iosif: ”După meciul cu Aerostar spuneau mulți că am avut 2-0, dar au uitat că am jucat în 10 oameni” 

Iosif a dat însă vina și pe oboseală. A remarcat că prospețimea în lotul Rapidului nu mai e aceeași, după ce a jucat, odată cu meciul cu reșițenii, patru partide în doar 11 zile. Interimarul a simțit de pe bancă faptul că fotbaliștii nu au putut mai mult decât au arătat și că, una peste alta, rezultatul e echitabil.

Mihai Iosif a transmis și un mesaj contestatarilor săi, care după partida trecută cu Aerostar Bacău, câștigată cu 3-2, i-au adus mai multe reproșuri.

”A fost o partidă foarte grea, dificilă. S-au blocat pe două linii, n-am reușit să îi desfacem. Mi s-a părut că am avut și un penalty, odată ce gheata lui Hlistei era pe jos, dar atât am putut astăzi. Efectiv atât s-a putut. Am jucat patru meciuri în câteva zile, o deplasare foarte grea la Bacău și lungă. După meciul de acolo spuneau mulți că am avut 2-0, dar au uitat că am jucat în 10 oameni. Așa s-a întâmplat cu Timișoara ieri, care de la 2-0 a fost egalată (n.r. – ASU Poli a făcut 2-2 cu Aerostar Bacău).

(N.r. – S-a rupt șirul meciurilor bune?) De ce vi se pare asta, că nu am câștigat? Nu s-a rupt nimic. Orice punct e bun. Sperăm să prindem play-off-ul”, a declarat Mihai Iosif la Rapid TV.

  • Echipa utilizată de Mihai Iosif cu CSM Reșița: Drăghia – I. Voicu (cpt.), Dandea, R. Crișan, Finica (Goge 46′) – Jorza, R. Costin (R. Lazăr 46′), R. Ilie (N. Georgescu 46′) – Sefer, Drăghiceanu (Al. Dulca 74′), Hlistei
    Rezerve neutilizate: Ciuculescu – Leasă, Catrici, Pănoiu, Fica

”Punct și punctul, în condițiile în care am jucat patru meciuri în 12 zile, în condițiile în care am avut un drum foarte greu la Bacău, de zece ore dur-întors, trei meciuri săptămâna trecută, în șapte zile. Orice punct e binevenit.

Primul obiectiv este play-off-ul, iar dacă putem, după aceea, atacăm și promovarea. De-o fi una, de-o fi alta, bucuroși le-om duce toate de e pace sau război. Trebuie să fie liniște. La Rapid așa a fost dintotdeauna.

Suporterii nu o să fie niciodată mulțumiți, dar vrem să-i vedem fericiți. Bineînțeles, cred că astăzi așteptau mai mult. Nu am putut să le oferim bucuria victoriei, dar astăzi atât am putut”, a fost discursul lui Mihai Iosif și în fața reporterilor, la finalul jocului.

Rapid termină anul cu meci contra echipei ASU Poli 

Rapid mai are un singur meci în Liga 2 în acest an. Va juca împotriva celor de la ASU Poli la Timișoara, duminică, 6 decembrie, de la ora 13:30, în etapa a 15-a.

În momentul de față, giuleștenii sunt pe locul 5, cu 23 de puncte acumulate în 13 meciuri. Primele locuri în clasament sunt ocupate de U Craiova 1948 SA, 27 de puncte în 13 meciuri, ASU Poli, 24 de puncte în 13 meciuri, și Dunărea Călărași, 23 de puncte în 12 partide.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures
Video: FC Rapid 1923

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-csm-resita-se-joaca-de-la-ora-1830-la-buftea-giulestenii-nu-au-amintiri-placute-de-la-ultimul-meci-cu-banatenii-in-regie-19159679

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-14-cinci-meciuri-au-loc-de-la-ora-1400-dunarea-calarasi-si-viitorul-pandurii-pot-urca-pe-podium-asu-poli-pare-sa-aiba-o-misiune-facila-si-sa-se-apropie-din-nou-de-lider-19159391

Răzvan STÎNGĂ 26 Nov. 2020, 21:43 Liga 2
Pe aceeași temă