Progresul Spartac, prea bună pentru Unirea Slobozia. Divizionara a treia a trecut la diferență mare de scor de echipa lui Adrian Mihalcea

Autor: Andrei PASCU Publicat: 31 Jan. 2021, 10:13 Actualizat: 31 Jan. 2021, 14:17 Liga 2
Progresul Spartac, prea bună pentru Unirea Slobozia. Divizionara a treia a trecut la diferență mare de scor de echipa lui Adrian Mihalcea

Unirea Slobozia a cedat la o diferență clară partida disputată sâmbătă, cu echipa din Liga 3 Progresul Spartac (locul 3 în Seria 4), chiar dacă a deschis scorul, iar la pauză a fost egal, 1-1. În cele din urmă, formația din Slobozia s-a văzut învinsă la trei goluri, 1-4.

Eduard Radu a marcat trei goluri pentru Progresul Spartac 

Unirea Slobozia a început bine și a marcat primul gol al amicalului, prin Adrian Moldovan. Însă, la ultima fază a primei reprize, Progresul Spartac a revenit și a restabilit egalitatea prin Eduard Radu. Același jucător avea să fie cel mai important om al părții a doua.

Imediat după reluare, Radu a marcat de două ori în decurs de două minute, 50 și 52, și a dus scorul la 3-1. Potrivit Info Ialomița, reușita cu numărul trei a Progresului Spartac i-a afectat pe jucătorii Unirii Slobozia, motiv pentru care a venit, apoi, și golul cu numărul patru.

Ultimul care și-a trecut numele pe lista marcatorilor a fost Marius Dițu, care a înscris de la 11 metri și a produs a treia înfrângere consecutivă la trei goluri pentru Unirea Slobozia.

Anterior, formația lui Adrian Mihalcea a cedat cu 0-3 în fața Farului.

  • Jucătorii utilizați de Progresul Spartac: Voican – Mih. Șandru, Parfeon, Alexandrescu, Stroe – Lixandru, S. Matei, Șt. Pacionel, Dițu – Ed. Matei, Ed. Radu. Au mai intrat: Jipa, Ohaci, Costea, Cergan, Demeter, M. Andrei, D. Ion, Ciontos.

Unirea Slobozia a câștigat primele două amicale ale iernii. Progresul Spartac a cedat în partida cu Rapid 

De când a reluat pregătirile, Unirea Slobozia a disputat alte două meciuri amicale, pe lângă cele cu Progresul Spartac și Farul, și a înregistrat două victorii. A trecut cu 2-1 de cei de la Abatorul Slobozia (Liga 4) și cu 3-0 de Recolta Gheorghe Doja (Liga 3).

În urmă cu o săptămână, luni, 25 ianuarie, Unirea Slobozia a plecat în cantonament la Snagov (unde stă cazată) și Izvorani (unde desfășoară antrenamentele). Pentru 12 zile, până în primele zile ale lunii februarie, data de 5 mai exact, echipa din Liga 2 se va pregăti în cadru centralizat.

Următorul test al Unirii are loc astăzi, cu Dinamo 2 (locul 6 în Seria 4 a Ligii 3).

Progresul Spartac s-a aflat la al doilea meci amical al iernii, dar la primul succes. În prima partidă de verificare a înregistrat o înfrângere, 0-2 cu Rapid.

Foto: Progresul Spartac

 

Autor: Andrei PASCU Publicat: 31 Jan. 2021, 10:13 Actualizat: 31 Jan. 2021, 14:17 Liga 2
Pe aceeași temă