Dunărea Călărași a mutat din nou pe piața transferurilor. A obținut împrumutul unui portar din Liga 1. Ultimele informații din club, după ce s-a cerut intrarea în insolvență

Răzvan STÎNGĂ 21 Jul. 2021, 18:53 Liga 2
Dunărea Călărași a mutat din nou pe piața transferurilor. A obținut împrumutul unui portar din Liga 1. Ultimele informații din club, după ce s-a cerut intrarea în insolvență

Dunărea Călărași a obținut împrumutul portarului Albert Popa (22 de ani), de la Gaz Metan Mediaș. Echipa din Liga 1 a anunțat cedarea pe perioadă determinată de timp a fotbalistului, până în vara anului următor, până la finalul campionatului de Liga 2 care va avea prima etapă pe 31 iulie.

Albert Popa, împrumutat de Dunărea Călărași de la Gaz Metan Mediaș 

Ajuns la Gaz Metan Mediaș în 2019, Albert Popa nu a prins nici măcar un minut pentru formația din Liga 1, campionatul precedent. Portarul născut la Brașov a mai jucat până acum la SR Brașov, echipă de la care a și făcut pasul la formația din Mediaș, Unirea Slobozia, Dacia Unirea Brăila și FC Ardealul.

”Jucătorul nostru Albert Popa a fost împrumutat până la finalul acestui sezon la AFC Dunărea Călărași. Pe această cale îi urăm succes și evoluții cât mai bune!”, a anunțat Gaz Metan Mediaș, pe pagina de Facebook.

Cel mai probabil, alegerea lui Albert Popa a venit pe fondul negocierilor eșuate cu UTA, pentru portarul Haralambie Mociu. Zilele trecute, Arena Media anunța că discuțiile dintre Dunărea Călărași și arădeni, pentru cedarea portarului de 19 ani, erau avansate.

Alte șase noutăți în lotul Dunării Călărași

Conform sursei amintite, din lotul Dunării Călărași mai fac parte și alți jucători veniți în această vară la echipă. Este vorba de alte șase nume: Bogdan Matei (fundaș, ex Minaur Baia Mare), Vasile Gheorghe (mijlocaș, ex CSM Slatina), George Cotiga (fundaș, ex CSM Slatina), Alexandru Stoica (atacant, ex Farul), Elijah Seymour (mijlocaș, ex CS Tunari), Leonard Boiangiu (mijlocaș, ex SC Popești Leordeni).

Dunărea Călărași mai testează și câțiva jucători. Este vorba de Vlad Ștefănescu (fundaș, Farul U19), Andrei Dicu (fundaș, Sport Team) și Robert Ivan (mijlocaș, ex Concordia Chiajna).

Potrivit Arena Media, lotul pe care antrenorul Mirel Condei îl avea la dispoziție înainte de venirea lui Albert Popa era format din următorii jucători:

portari: Ionuț Alexandru, Gregori Vasili.
fundași: Ionuț Țenea, Bogdan Șandru, Bogdan Matei, Robert Săceanu, George Cotigă, Adrian Ștefan (promovat de la echipa U19 a clubului).
mijlocași: Teodor Caragea, Adrian Bedea, Marius Fotescu, Alexandru Ciucur, Sorin Sava, Luca Tache, Mădălin Calu, Leonard Boiangiu, Vasile Gheorghe, Adrian Coleașă (promovat de la echipa U19 a clubului), Elijah Seymour.
atacanți: Alexandru Stoica, Andrei Moise, Bobo Kanda.

Dunărea Călărași, o victorie în cele două amicale din această vară

În această vară, după reluarea pregătirilor, Dunărea Călărași a disputat și două meciuri amicale. A învins în prima partidă Sport Team București cu scorul de 4-3, după care a remizat, scor 4-4, cu Recolta Gheorghe Doja. În data de 24 iulie, călărășenii vor disputa un test cu CS Afumați.

Ionel Ganea, despre cererea clubului de a intra în insolvență: ”S-au folosit de noi şi şi-au bătut joc de noi”

Ionel Ganea, fostul director tehnic al Dunării Călărași, a vorbit din nou despre modul în care a plecat de acolo. A declarat că s-a simțit păcălit de conducători, care au încercat să profite de el și de jucători, pentru o promovare miraculoasă în Liga 1, de pe urma căreia s-ar fi putut regla situația financiară.

”Am primit salariul până în ianuarie, după aceea gata. După ce s-a terminat campionatul, s-au mai plătit salarii pe două luni, pentru jucătorii care au mai rămas acolo. E o situaţie neplăcută, pentru că bani s-au făcut, ceva-ceva. A jucat şi Clinceni la Călăraşi şi se luau numai de acolo 5.000 de euro pe partidă. Deci bani erau.

E păcat pentru rezultatele pe care le-am făcut cu cei de acolo. Am colaborat bine cu Cristi Pustai, drept dovadă şi rezultatele pe care le-am avut. Am jucat baraj de promovare. Dar asta este, s-au folosit de noi şi şi-au bătut joc de noi”, a declarat Ionel Ganea pentru Look Sport.

Dunărea Călărași va debuta în noul sezon al Ligii a 2-a în deplasare, cu Ripensia. Programul complet, în urma tragerii la sorți, este disponibil AICI.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/retrospectiva-cifrica-a-sezonului-din-liga-2-2020-2021-toate-informatiile-despre-jucatori-19192533

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vara-cesiunilor-in-liga-2-mai-mult-de-o-treime-din-cluburile-care-vor-evolua-in-noul-sezon-au-primit-dreptul-de-joc-de-la-alte-echipe-braila-ripensia-si-constanta-modificari-pe-ultima-100-de-metri-19192463

https://liga2.prosport.ro/seria-1/analiza-233-de-fotbalisti-au-debutat-in-liga-2-in-sezonul-trecut-echipa-care-a-dat-cei-mai-multi-astfel-de-jucatori-cel-mai-utilizat-golgheterul-cel-mai-varstnic-sau-cel-mai-tanar-19192382

 

 

Răzvan STÎNGĂ 21 Jul. 2021, 18:53 Liga 2
Pe aceeași temă