Dunărea Călărași s-a întărit cu un atacant și un mijlocaș. Antrenorul Mirel Condei e mulțumit: ”Pot fi soluţii bune pentru viitorul sezon”

Răzvan STÎNGĂ 13 Jul. 2021, 19:04 Liga 2
Dunărea Călărași s-a întărit cu un atacant și un mijlocaș. Antrenorul Mirel Condei e mulțumit: ”Pot fi soluţii bune pentru viitorul sezon”

Dunărea Călărași a făcut două transferuri pentru sezonul următor de Liga 2, după ce a solicitat intrarea în insolvență. În ciuda faptului că echipa nu mai poate fi considerată, la prima vedere, o favorită la promovare stagiunea următoare, încearcă să formeze, totuși, un lot cât mai valoros.

Alexandru Stoica și Leonard Boiangiu, la Dunărea Călărași! 

Așa se face că zilele trecute Dunărea Călărași a adus doi fotbaliști, unul care sezonul anterior a evoluat în Liga 2, iar altul în Liga 3. Este vorba de Alexandru Stoica (24 de ani) și de Leonard Boiangiu (24 de ani) .

Alexandru Stoica a evoluat campionatul trecut la Farul, unde a fost împrumutat de Viitorul Constanța. Ianis Zicu l-a folosit în 18 partide (982 de minute), reușind să marcheze de două ori.

De partea cealaltă, Leonard Boiangiu a venit de la SC Popești Leordeni, echipă care a finalizat Seria 3 a Ligii a 3-a la mijlocul clasamentului, pe locul 5.

Am descoperit câţiva jucători noi în prima săptămână de antrenament. Alex Stoica, de la Farul, sau Boiangiu, de la Popeşti Leordeni, m-au convins că pot fi soluţii bune pentru noi în viitorul sezon”, a declarat recent numitul antrenor principal al Dunării Călărași, Mirel Condei, citat de Ilfov Sport.

Dunărea Călărași se va axa și pe tinerii de la echipele ”under” 

Există foarte puține informații în ceea ce privește programul echipei pentru sezonul următor și alte detalii, în acest moment. Clubul nu a mai comunicat nimic oficial în acest sens, dar potrivit lui Ionel Ganea, fostul director tehnic al Dunării Călărași, vor fi promovați mai mulți tineri de la academie.

Echipa nu-și mai poate permite să susțină un anumit plafon salarial, dat fiind faptul că a și cerut intrarea în insolvență. De altfel, încă din sezonul trecut erau mari probleme cu banii, fotbaliștii erau neplătiți cu lunile.

S-au schimbat lucrurile între timp. Nu am mai fost plătit de mult timp. Au rămas câțiva jucători. Li s-au plătit lor două salarii. S-au făcut multe schimbări. Președintele Consiliului Județean a refuzat să dea bani la echipă după ce s-a aprobat bugetul. Dacă era om de cuvânt și nu mințea…

Dacă aveam salariile la zi, cred că altfel era situația. Poate acum Călărașiul era în Liga 1”, a declarat Ionel Ganea zilele trecute.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-a-mai-facut-un-transfer-moldovenii-l-au-adus-pe-mijlocasul-ionut-pelivan-fost-la-farul-mult-succes-in-copou-19191995

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-a-ramas-fara-manager-general-ovidiu-blag-a-plecat-din-club-dupa-mai-putin-de-doua-luni-am-fost-inteles-de-conducere-sper-sa-inteleaga-toata-lumea-19191989

https://liga2.prosport.ro/seria-1/infrangere-la-scor-pentru-poli-iasi-in-amicalul-cu-csm-ceahlaul-echipa-lui-costel-enache-a-oficializat-cele-mai-recente-doua-transferuri-19191959

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 13 Jul. 2021, 19:04 Liga 2
Pe aceeași temă