Probleme mari de lot pentru Foresta înaintea meciului cu Olimpia. Popovici are lotul ciuruit după jocul cu liderul

Marius ANGHEL 22 Nov. 2016, 12:25 Liga 2
Probleme mari de lot pentru Foresta înaintea meciului cu Olimpia.** Popovici are lotul ciuruit după jocul cu liderul

Înfrângerea suferită duminică, pe Areni, în confruntarea cu liderul campionatului, Juventus București, a lăsat urme adânci în rândul echipei pregătite de Cristi Popovici. Pe lângă supărarea produsă de prestația brigăzii conduse de Lucian Rusandu, care a pus serios umărul la victoria echipei conduse de Gheorghe Chivorchian, sucevenii s-au trezit în situația de a aborda ultimele patru meciuri din sezonul de toamnă cu lotul subțiat.

Astfel, fundașul dreapta Ionuț Mihălăchioae s-a ales cu o accidentare urâtă, ruptură de ligamente la genunchi, în urma unei intrări criminale a lui Stoenac, fază la care Rusandu nu a acordat nici măcar fault. Pentru partida de campionat de mâine, de la Satu Mare, Foresta nu va putea conta nici pe aportul lui Marius Matei, care a fost eliminat de pe teren în duelul cu Juventus, în vreme ce Alessandro Masella și Vlad Stănescu sunt suspendați pentru cumul de cartonașe galbene.

În condițiile în care atacantul Vlad Bujor și mijlocașul Constantin Aeroaiei sunt accidentați, lotul grupării sucevene numără în acest moment doar 14 jucători valizi, trei dintre aceștia fiind portari.

În acest sens, pentru meciul din deplasare, cu Olimpia Satu Mare, care va avea loc mâine, cu începere de la ora 14:00, antrenorul Cristi Popovici i-a cooptat în lot pe juniorii C. Bosânceanu și Coroamă.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
Foto: Monitorul de Suceava

Marius ANGHEL 22 Nov. 2016, 12:25 Liga 2
Pe aceeași temă