UTA l-a pierdut din nou pe Bogdan Stancu, iar căpitanul acuză și el dureri. Arădenii stau departe de casă toată săptămâna viitoare și au aflat când a fost reprogramat meciul cu Chiajna

Marius ANGHEL 30 Oct. 2019, 11:53 Campionat

Echipa fanion a Aradului are partea de ultimul ciclu săptămânal normal înainte de a disputa câte un meci de campionat din trei în trei zile. După ce o va întâlni, duminică, pe Viitorul Pandurii Târgu Jiu, UTA pregătește prima restanță din luna noiembrie, cea de la Cluj-Napoca, cu Universitatea. „Roș-albii” pleacă marți spre orașul de pe Someș, unde joacă, o zi mai târziu, de la ora 17:45.

Delegația arădeană nu se mai întoarce acasă, ci joi va afectua un antrenament la Cluj, iar apoi se va muta la Tărlungeni, la complexul sportiv din județul Brașov des utilizat și de loturile naționale de juniori. În fine, vineri, „Bătrâna Doamnă” își va continua drumul spre Pitești, unde, sâmbătă, de la ora 15:00, joacă din nou pe puncte cu Campionii FC Argeș. Partida din Trivale, ca și cea de pe Cluj Arena, va fi transmisă de DigiSport, TelekomSport și LookSport.

Stancu s-a accidentat din nou, Ciprian Rus este incert

Așadar, o aproape întreagă săptămână departe de Arad și familii îi așteaptă pe utiști, care au aflat că nu vor putea conta din nou pentru câteva săptămâni pe Bogdan Stancu. Temerile au fost confirmate, iar fundașul stânga a aflat că s-a ales cu o nouă ruptură fibrilară în timpul meciului de la Reșița, câștigat cu 3-2. Rămâne de văzut, dacă stafful medical va reuși să facă minuni și fotbalistul să mai prindă măcar două-trei partide în acest an calendaristic, din totalul de zece rămase.

Nici prezența pe teren a lui Ciprian Rus sâmbătă, cu Viitorul Pandurii, nu e 100 la sută sigură. Atacantul UTA-ei a călcat greșit la încălzire, la Reșița, a și fost înlocuit la pauză de Laszlo Balint și nu s-a antrenat luni și marți. Astăzi va încerca să reintre ușor în „pâine”, însă dacă durerile în zona gleznei persistă e posibil să mai fie maenajat.

În privința unei alte restanțe a echipei arădene, Comitetul Executiv al FRF a aprobat ieri ca jocul UTA – Concordia Chiajna, din cadrul etapei a 11-a, să se desfășoare marți, 26 noiembrie 2019, deci după încheierea turului de campionat.

Sursa: Sport Arad
Foto: UTA Arad

Marius ANGHEL 30 Oct. 2019, 11:53 Campionat
Pe aceeași temă